Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonaaaaaaaaa

Barany są porąbane i nie nadaja sie na partnerów zyciowych...

Polecane posty

Gość alooeeweraa
pelne porazki to-----> teraz jestem z Bykiem, i już raczej z nim zostanę ale zapamiętam to;) mój brat jest rybą, zawsze przyciągał do siebie wiele kobiet, zresztą byłam kiedyś po uszy zakochana w rybie, do tej pory zostało mi miłe wspomnienie o nim;);)

Gość dididim
skorpion z rodowodem znałem parę baranów, każdy z nich uważał że wie wszystko najlepiej i zawsze ma rację, co więcej próbowali pouczać i narzucać swoje zdanie mimo że się mylili. Identyko ten com ja się z nim szarpała :O Szczegolnie uwazał,ze kobiety są głupie- wszystkie i trzeba je zmieniać i uczyć. Sam uważał się za ideał:O

Gość dorzuce slowko
Ja baranica , byly maz rak ...porazka totalna ... Foch za fochem , narzucanie swojej woli , proby zdominowania -to romantyczny pan rak . Teraz jestem z baranem i jest zajebiscie . Fakt ze czasem iskry leca ,ale nie ma fochow , cichych dni , niedomowiem. Zawsze problem-romowa- rozwiazanie.Nie narzekam.

Gość trele morele30
do skorpiona z rodowodem: mialam wrazenie ze opisujesz skorpiony, nie barany. Widocznie mamy cechy wspolne. Nie twierdze ze barany sa bez wad ale mi osobiscie te "wady" nie przeszkadzaja. Jestem uparta ale potrafie ustapic. do winy tez potrafie sie przyznac. Poza tym pewnosc siebie, cechy przywodcze, upor w dazeniu do celu to sa w dzisiejszych czasach zalety a nie wady. Wole byc charakterystycznym baranem niz mdlym wodnikiem czy rakiem.

Gość trele morele30
autorko, zwiazalas sie ze zwyklym prostakiem i akurat znak zodiaku nie ma tu nic do rzeczy.

Gość pisze bo wiem
Byki ani kobiety a faceci nie sa wierni, kobiety Byki maja sklonnosci do kur+++sie, imponuje im kasa, prestiz, jak skacza to zaraz z kwiatka na kwiatek, faceci Byki to samo plus za kolnierz nie wylewaja, tak samo afceci Ryby pdoobno spod tego znaku jest najwiecej alkoholikow i hazardzistow

Gość alooeeweraa
a wiecie czemu ryby to alkoholicy i hazardziści?? bo są bardziej skłonni do nałogów niż inne znaki, są bardziej tak jakby ulegli, nie mają silnej woli, to dlatego. a skąd wiecie że Byki są niewierne? Ja jestem Bykiem i nie zdradziłam faceta, on mnie też raczej nie:D a jestem z nim 5 lat. Ale to co piszecie to trochę racja o tej kasie, byki ogólnie lubią luksus, wygodę, dobre wino i jedzenie:D ale żeby od razu zdradzac?

Gość saggitarius
co do baranów to racja :o mialam takiego jednego delikwenta, msciwe to , wymadrza sie i poucza. jak mnie tgo wnerwialo. myslal ze jak jest starszy , to moze na 1 wszy rzut oka wydawac opinie na temat moich znajomych, chociaz w prawie kazdym przypadku sie mylil :o ja jestem strzelec, mam faceta raczka... fakt jest delikatny wrazliwy, ale za to kocha mnie niesamowicie, i na kazdym kroku chce mi uchylic nieba. :) chce dla mnie wszystkiego co najlepsze, nie skąpi ani nie probuje mi narzucac swojej woli. Czasem moze sprawiac wrazenie 'ciapy ' ale zamiast puszczajacego sie macho spod znaku barana, wole wlasnie mojego raczka :) :) :) kocham go nad zycie i nigdy nie skrzywdzę.

Gość saggitarius
ryby - fakt wpadaja szybko w nałogi i raczej nie maja zbyt silnej woli by rzucic - przyklad moi rodzice .

Gość alooeeweraa
to fakt co do raków, oni są bardzo opiekuńczy, czuli, romantyczni.

Gość cdvbgdgbf
baranz to niewierne ciule a byczki sa wierne jak malo ktory znak. Ile kobiet tyle doswiadczen, nie ma sensu rpzkeonywac jednego i drugiego. Dla mnie barany to zwykle skurwysyny a byczki cudowne chlopaki

Gość pisze bo wiem
Ryby sa ostro pier** to urodzeni psychopaci

Gość co myślicie o..
panach skorpionach?

Gość boża nie podszewka
a co ze strzelcami ? :D

Gość alooeeweraa
Pan Skorpion? Kręciłam kiedyś ze skorpionem. Facet romantyczny był, i taki który potrafi się odnalezc w każdej sytuacji, bardzo gadatliwy. Ale starsznie męczący typ, obrażał się o byle co. Tak samo mój kuzyn skorpion. Jest bardzo miły, kochany, pomocny ale strasznie dynamiczny ma nastrój! W sekundzie potrafi się zrobic opryskliwy i wredny, ja nie wiem czemu te skorpiony takie są:D choc przyznam że mają coś w sobie

Gość alooeeweraa
Ze strzelcem też miałam dużo do czynienia. W zasadzie facet strasznie zaborczy, pewny siebie.

Gość boża nie podszewka
a kobieta strzelec ?

Gość alooeeweraa
kobieta strzelec to nie wiem, bo nie znam żadnej:)

Gość alooeeweraa
"Kobieta strzelec - Reprezentuje typ kumpelki, turystki, sportsmenki. Energiczna, szczera i bezpośrednia."

Gość saggitarius
sama wiem po sobie, ze ze strzelca moze wyleźć niezly sqrwiel czasami nie licza sie z uczuciami innych, ja potrafilam zakonczyc zwiazek tak poprostu bez słowa i bez jakiego kolwiek wyjasnienia, ale ta sytuacja byl DOSc złozona, gdyz ten pan niezle mi zalazl za skóre, a tak nawiasem to byl wlasnie baran :o po jednej jego intrydze, nie chcialam miec z nim nic wspólnego. czasem najlepiej się odciąc :) a tak pozatym, strzelce szybko potrafia sie podniesc po porazce, nie sa zbyt sentymentalni, nie przywiązuja sie zbytnio do ludzi. ( przez to chcialam powiedziec, ze nigdy jakos dotknliwie nie odczulam rozstania, badz jakiejs porazki milosnej ) i oby tak zostalo....

Gość alooeeweraa
"Cechy charakteru Baran jest pierwszym znakiem zodiaku, więc i osoby urodzone ze Słońcem w tym znaku muszą być wszędzie i zawsze pierwsze. Barany są bezpośrednie, szczere, wręcz obcesowe, nie bawią się w niuanse i tego samego oczekują od innych. Nie interesują ich długie rozważania ani planowanie najważniejsze jest dla nich to, co tu i teraz. Są nieskomplikowane, kierują się pierwszym impulsem, przez co mają w sobie coś z dzieci. Lubią zaczynać nowe rzeczy i cały czas działać, nie potrafią dłużej usiedzieć spokojnie na jednym miejscu." z tym dzieckiem to prawda! Moja teściowa czasem się zachowuje jak totalne dziecko, często jest nieodpowiedzialna jak dzieciak

Gość alooeeweraa
co jeszcze mogę powiedziec o BARANIE czyli o mojej teściowej, nie da się z nią pogadac. Zawsze kiedy coś jej opowiadam o swoim życiu to ona nigdy nie wysłucha mnie do końca tylko zawsze wtrąca swoje historie. Nie jest dobrym kompanem do rozmów, do zwieżeń, dlatego nigdy nie zdradzam jej swoich problemów

Gość alooeeweraa
a znowu ja jestem bykiem i moja szwagierka też jest bykiem ale ona rzeczywiście odziedziczyła te cechy byka jak bogactwo, luksus itp:D Bo ja potrafię docenic kiedy mój facet przynosi mi tylko jednego tulipana a kiedy jej mąż przynosi jej wielki bukiet czerwonych róż to ona się na niego obraża że przecież nie lubi czerwonych róż:D

Gość alooeeweraa
Moorland a ty też jesteś Bykiem??

Nie, ja tak macham ręką na te cechy barana, bo chociaż w tego typu rzeczy nie wierzę to ciężko mi nie przyznać, że sporo się zgadza. :P

ja mam lwa i jest taki sam jak baran ;/ ;//

Gość saggitarius
byków za to nie lubie facetow. pozerzy z zawyrzonym ego, cwaniaki, i chwalidoopy - w tym przypadku jesli typ zakompleksiony. kobietki sa fajne, ale tez mozna zauwazyc ich ten pociag do materialnych rzeczy:)

Gość mentaI cut
jestem upartym Baranem. podejrzewam, że te znaki mają swoje nazwy nie bez powodów