Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonaaaaaaaaa

Barany są porąbane i nie nadaja sie na partnerów zyciowych...

Polecane posty

Barany są kochliwe to wiem po sobie, ale kochają całym sercem i oddają się w związek. Niestety nie znoszą zdrady, bo nie potrafią wybaczyć.

Gość ja tez rak a on baran
juyygt i tez mialam najdluzsze zwiazki z baranami. chociaz we wszystkich horoskopach czytam ze kobieta rak i mezczyzna baran = masakra:-O no coz...jestem okropnie zazdrosna o niego. jak wariatka:-( dostaje szalu:-(

Ja mam meza barana. Ogolnie dobry maz, ale ma okropne napady zlosci i wtedy brzydko klnie.

Gość kroooppkkkaaaaa
Barany to cholerycy, porywczy, obrażalscy robią z igły widły, intryganci i manipulanci , miałam meża i chłopaka barana klęska.... Ludzie nieokiełznani i mega trudni w zyciu codziennym.... potwierdzam.

Gość kobietki baranki sa sexy
baranice OK:-)

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem z pod znaku Barana i uchodze raczej za spokojną i nieśmiala wiec znak chyba nie swiadczy. choć w sumie czasem potrafie być nawet przebojowa

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaa
ale uparta jestem to jest fakt

Cos w tzm jest ye faceci baranz to wampirz energetzcyne a uparte ylosliwe jak niesycyescie ja mam w domu barana a ja rzba Jego humorki ciekawosc to makabra

Gość ja pani wasza
znam bardzo dobrzepewna taka; jest ta osoba dokuczliwa ,lubi sie klocic ,obrazalska, nadpobudliwa,mysli ze zawsze ma racje a nawet jak nie ma to sie nie przyzna,chce zeby wszyscy naokolo robili tak jak ona chce,narzuca i wmawia swoje zdanie bo mysli ze zawsze ma racje jest zlosliwa ,despotyczna, nie daje dojsc do glosu a jak juz cos mowisz co chwile przerywa

Moj taki jest upartz ylosliwz dokucyliwz nie bo nie i koniec i kropka prostz oryzklad y dyisiejsyego poranka Mowie umzjesy okna na swieta w weekend on a tz co bedyiesy robic?? :D zlosliwe tiotot msciwe pamietliwe wredne jak nieszczescie kiedys sie przejmowalam teraz zlewam :D

Gość malinowamalina
W 100% prawda. Gnoje i krętacze. Bieszczadzki artysta ze spalonego teatru pożal się Boże. Niech cię szlag trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pandooorrrkaaaaaaaaaaaa
To sknery i krzykacze narzucający swoja wolę Barany omijac szerokim łukiem...

Gość Jestem baranicą;)
jednak potwierdzam, jesteśmy "trudnymi" ludźmi. Upartymi jak cholera, o trudnych charakterach, cholerycy, często miewamy "swój świat", do którego nie chcemy dopuszczać kogokolwiek. Jesteśmy inteligentni, kochliwi i szybko potrafimy się odkochiwać, ale i bardzo temperamentni:)...Tak czy siak, trudno z barankami stworzyć trwały związek, ale...nie jest to niemożliwe, jednak potrzebujemy bardzo cierpliwego i wyrozumiałego partnera. W innym przypadku - nic z tego!;)🖐️))

Gość raczeekkkk
Trudnymi , porabanymi egocentrykami , najlepsze są ryby, strzelce i lwy babki :-)

Gość tylko nie babki ryby
klamia i w zywe oczy sie wypieraj tego co dawaly na pismie, obludnice!

Gość o widze lwice
mam matke lwa i nie znam czlowieka co by doszedl z nia do ladu: kreci,klamie i robi do tego piekne oczy, rorzutna, ale tylko mysli o sobie,egoistka pierwszej masci! zero poczucia humoru i ciagle sie obraza, ze kazdy jej poklonow nie klania, odradzam!

Gość o widze lwice
do tego babki ryby ciagle robia fochy, nie wiem jaki swiety by z nimi wytrzymal, chyba tylko spod znaku skorpiona, bo o nich mowia, ze sa cierpliwi jak swieci :D

Gość ex barana
To prawda facet baran to dusza towarzystwa i swietny dla swiata ale w zwiazku tragedia w biały dzien zaborczy zazdrosny, pełna kontrona nad wszystkim, pan i władca, dyktator, obrażalski, uparty, intrygant, kłamca, emocjonalnie niezrównoważony.... teraz mam strzelca i to jest to -Lwica

Gość missskkkkaaaaa
PRAWDA PRAWDA PRAWDA BARANY SĄ PORABANE !!!!!!!!!!!!!!!!FACECI SZCZEGÓLNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takaonablueyesssssssssssssssss
z dala od Baranów dobrze radze !!!!!!!!!!!!!!!

Gość plplpl9878
o matko naczytałam się tego co piszecie i jestem przerażona - też mam barana w domu i naprawdę czasem czuję się jakby całą energię ze mnie wysysał wampir wstrętny.no i w ogóle większość z tych rzeczy się zgadza;/ a ja jestem dwulicowy bliźniaczek:p