Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia99125

Pomocy bo juz nie wiem co mam robić ! Bije się z myslami, ciągle.

Polecane posty

Gość andzia99125

Pomóżcie mi. Jestem z chłopakiem od 2 lat. Mamy 5 miesięczną córkę. Od jakiegoś czasu bardzo często się kłócimy. On cały dzien pracuje.Na weekendy jeździ na ryby.Dzidzia widzi go tylko w niedziele praktycznie.Ja ciągle sama...co mam robić ? O Wyprowadzeniu się do rodziców tez myślałam.Kocham go, ale nie chce tak życ. Rozumie mnie ktoś ?

Porozmawiaj z nim i mu to powiedz, z pracy nie zrezygnuje ale jak facet chce to znajdzie czas na to co mu zależy.

Gość postrasz go że pójdziesz i
kupisz śliski kocyk...

Gość średnikkreskanawias
nie, nie rozumiem, bo pewnie cały czas mu marudzisz, że mało kasy przynosi i chlop się zaharowuje, a jak chce troszke odpocząc po harówce, to marudzisz, ze nie ma czasu.....

Gość Despina
witaj mam podobna sytuację.. mam 20 lat, jestem z facetem 3 lata w tym poł roku zaręczeni i mamy miesięczną córeczkę.Mój mężczyzna też dużo pracuje, jest lekarzem i mniej pracowac nie może niestety...Ja sama studiuje wiec nie siedze cały czas z mała w domu to jednak też mi zle tak samej ale narzeczony sie bardzo stara i każdą wolna chwilę spędza z Nami.Jednak to za mało:(

Gość ja Cie bardzo dobrze rozumiem
Tez jak urodzila sie nasza corka on pracowal non stop, chyba mialam przez ta jaks depresje, tylko dziecko i dziecko, tesknilam za nim,ale on tylko pracowal.. dzis po 3.5 latach razem nie ejstesmy razem wole byc z dzieckiem sama i znalezc kogos kto znajdzie czas dla nas

Gość średnikkreskanawias
tiiiaaa...zycie jest cięzkie, a każda by chciała żeby facet miał kase i duzo czasu.....ale to nierealne

Gość dfdfdddddddd333232
Bije się z myslami, ciągle. na pięści ? :classic_cool: