Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

Ja dalej nie wiem o co ci z tymi "świństwami" chodzi i upewniam się powoli, że jesteś chory psychicznie. Wymyślasz sobie jakieś niestworzone historie, a potem piszesz o nich tak jakby były faktami....dziwny jesteś, naprawdę.

Moorland-Przecież ty idiotko sama pisałaś o tabletkach anty, a potem sama pisałaś o implancie w p*****e. Nikt cię o to nie pytał, sama z tym wyskoczyłaś, bo myślałaś że będziesz zapewne z******ta. Jak utyjesz, to jeszcze dla swojego grubaska połkni tasiemca, bo twój grubas zapewne nie lubi r****ć kobiet przy kości.

No właśnie o tym mówię...implant jest, kretynie, w ręce ;) I widzisz jak wymyślasz? :D

Gość gość
bsa co cię tam jakaś baba z forum obhodzi. niech się truje. przecież to ani twoja dziewczyna ani rodzina.

gość-Ale moja rasa i to mnie wkurza że lewacy piorą takim mózgi a potem zdychają na raka.

Gość gość
a, no to co innego, zwracam honor. biała siła!

A Wy wiecie, że LEKI hormonalne to też LECZENIE? Czy nikt na do nie wpadł?

nie wiedzą, ale bsa przecież jak nie wie to nie zapyta, tylko wymyśli i kilka postów na ten sam temat wyprodukuje żeby się tylko ośmieszyć. :P

Gość moorland jest z facetem
przy kosci?

Gość no i bsa znikł
.

Tak zanalizowałam na szybkiego przypadki mi znane i właśnie większość bierze z konkretnego powodu (krwotoki, bóle różne, zaburzenia hormonalne, migreny itd), nawet gdy nie współżyją czy też nie mają faceta. Tylko kwestia diagnostyki i doboru preparatów zostaje, a tych jest mnóstwo.

daj spokój, on już nie odpowie. Wygłupił się i długo już o tym nie wspomni :P

Może teraz czyta i ze zdumieniem odkrywa, że istnieją choroby na podłożu hormonalnym :D BTW, to jemu by się implant przydał, ale z tego co wiem jeszcze zastępstwa neuronów nie odkryto:P

ciekawe czy to zrozumie...:P ale trzeba mu przyznać, jest zabawny i łatwo do zirytować.

Jakbyś się podkochiwała w kafeteriankach też byś się łatwo irytowała :P

No dobry jest. Tak samo jak z tymi zdjęciami - pieprzył dłuuugo, że mnie widział, opisywał mnie. Zresztą tak samo jak ten drugi, od perłowej królewny (ten mi jakiś znamię na twarzy wymyślił - intuicyjnie).

krwawa-Leki hormonalne zostały wynalezione jako lekarstwo. Czy ty też bierzesz tabletki na ból głowy jak cie głowa nie boli? Czy ty też bierzesz leki jak nie jesteś chora? Zresztą o czym gadać z takimi szmatami. Klekać do miecza szmaty, bo wasi misie focha walną, i będziecie musieć temat w tej sprawie na kafe założyć, że waszemu misowi już nie zależy odkąd posłusznie nie klękacie do miecza.

Od perłowej nie kojarzę zbytnio. Ale to nie dkw? A moje zdjęcia też miał, nie wiem czy nagie nie były ;) Smutni ludzie muszą sobie jakoś ubarwiać życie. Choćby wirtualne.

a właśnie...ostatnio było prowo gdzie jakiś "gość" mnie wyzywał i non-stop nazywał mojego partnera misiem...ciekawe kto to był, nie? :D krwawa - na bank ma całą p***o-sesję :D

Gość gość
BSA masz ode mnie w ten faszystowski ryj .Niech tylko na ten twój z******y Sląsk pojadę . Ciulu

BSA, przeczytaj moją wypowiedź ze zrozumieniem. O ile jesteś w stanie się na to zdobyć. ­ A co, chciałbyś by jakaś Twoim mieczykiem się zaopiekowała?:D Że tak czesto o tym wspominasz? Bo mi to przypomina trochę ludzi pokroju księży czy Pawłowicz - obsesja seksualna. Ja czy Moor nie mamy potrzeby non stop pytać się innych o ich życie czy preferencje seksualne.

Gość Dargiss
gość, taki kozak z ciebie? Jakbyś BSA zobaczył to byś sie zesrał ze strachu :D

No, nasz Polak mieszkający na Śląsku:classic_cool: zarzekał się, że od "nowej" kafe już nie wchodzi na pomarańczowo:P

gość-Bez paszportu cię nie wpuszczą, do tego musisz mieć wysokie ubezpieczenie zdrowotne, jak chcesz się z Ślońskimi nacjonalistami spotkać.

Gość Dargiss
BSA pozdrowienia z Opola.

krwawa-Czemu nie umiesz przyznać że jesteś dupodajką. Facet zrobi ci dzieciaka i pójdzie w siną dal. Pewnie zaprzeczysz, a i pewnie myślisz że samotne matki też chciały być samotnymi matkami i zapewne nie były mądre jak ty. Dla mnie jesteś szmatą, jak ci się moja opinia nie podoba i moje odczucia, to masz problem. Skoro masz w d***e moją opinię, to po h*j zawsze się tłumaczysz...

bsa - mogę za krwawą odpowiedzieć - bo odpowiadanie ci jest zabawne, bo ty się nakręcasz i robisz z siebie pajaca :D