Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackcherry20

Firma Britport opinie

Polecane posty

Gość blackcherry20

Kochani ! Mam zamiar wysłać dwie paczki z Anglii do Polski ( 1 to walizka) i mam zamiar skorzystać z tej firmy, czy ktoś może się podzielić opinią o tej firmiez? Bardzo mi zależy opinii ;)

Gość blackcherry20
hallo, jest tu kto ?

Gość lagans
Witam serdecznie. Wysylalem tą firma zawsze paczki, lecz ostatnio dwa razy zgubili moje paczki. Dpd w anglii jest firma nieodpowiedzialna za paczki, panuje tam zamieszanie totalne. Paczki byly wartosciowe.Paczka sie znalazła po 3 miesiacach i przyszla do mnie zmasakrowana. Druga paczka nie odnalazła sie do tej pory. Moze przyjdzie za 50 lat, jak niektóre pocztówki:) Obsługa firmy britport to ludzie, którzy sa ignorantami i zwalaja wszystko na firme dpd tłumaczac sie ze oni sa tylko posrednikami. Totalna paranoja. Przestrzegam ludzi chcących wyslac cos za posrednictwem tej firmy. Moje straty siegaja ponad 5000 złotych, a Britport chce mi za to dac darmową wysylke drugiej paczki za 110 złotych myslac ze to zalatwi sprawe. To jakis koszmar.

Gość gość Monika
ta firma to masakra .kurier mial przyjechac po paczke i pomylil nr domu a teraz ma doplacic £25 za jego pomylke