Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DAMAbezŁASICZKI

Podajcie jakis fajny przepis na dobrego drinka...

Polecane posty

Cafe Atlantico-dziękuję;-)kochany jesteś..🌼,jakos tak dzisiaj mnie wszystko przytłacza,żal mi ludzi-to co się dzieje teraz ,wszedzie żle(w sumie ja nie mam na co narzekać)ale inni ehh...

Na prawdę tak sie przejmujesz wszystkim... Ej no chodź przytulam mocno... Tak to już jest że nie zawsze jest dobrze. Ale spróbuj się teraz cieszyć, przyjdzie czas że będziesz miała swoje problemy wtedy będziesz się martwić. A teraz nie myśl o tym :)

Oczywiście mam ale takie drobne w stosunku do innych....staram się pozytywnie patrzec na świat...ale chyba zdołowała mnie wiadomość o raku mojej koleżanki(chodziłam z nia do klasy)dzisisj biedaczka musiała urodzić(tzn.cesarka)a potem na zabieg:-0ma już dwójke dzieciaczków...wiesz może nie pasuję do tego świata,ale zazwyczaj przejmowałam sie innymi niz sobą:-)taka juz jestem...używasz adidasa?:-)

Nie da sie nie przejmować takimi nieszczęściami... każdego to szokuje. Przykre bardzo... ale tak to wszystko się toczy. Możesz być super szczęśliwą osoba ale jak Ci nagle trafi coś to wszystko się wali... adidasa ?

wodka, limonka,cukier trzciowy, woda gazowana, sprite passoa, wodka, sok pomaranczowy whisky z cola jest dobra ;)

Gość sdsfcvsxvcsxv
cytrynowka + nektar bananowy

Gość sdsfcvsxvcsxv
DAMAbezŁASICZKI gwarantuje , ze nie bedziesz zalowac:D napisz czy smakowalo :0

Gość sdsfcvsxvcsxv
dodam , ze to moj autroski drink :)

Gość sdsfcvsxvcsxv
nie no co Ty nie robie sobie jaj:) mi jeszcze nigdy nie zaszkodzilo , a jest naprawde bardzo dobre w smaku serio pisze , az mnie ochota naszla , napilabym sie teraz tego

Gość Uga buga 2012
Kufel 0,5 litra wypełnić wódką Sobieski, wrzucić 1 kostkę lodu.

Gość mmmnnniiiaaaaam
Ja polecam: Wodka, sok pomidorowy, sol, pieprz ;) Bloody Mary ;) Albo : wodka i sprite z plasterkiem ogorka zielonego.

Gość lana del dyj
malibu w kazdym wydaniue, z sokami wszelkimi, pomaranczowy ananasowy...jaki chcesz

Gość lana del dyj
a moze wsciekle psy, sok malinowy tabasco i wodka

Gość mmmnnniiiaaaaam
Hihi ;) do tego spite I ogorka Mozna jeszcze cytryne dodac albo limonke, ale mi bardziej smakuje bez ;) jak cos stworze nowego to napisze ;))))