Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiolllls

Przypałowe SMSY , które przez przypadek wyslaliscie nie do tej osoby

Polecane posty

Gość jiolllls

co trzeba , albo ktos wyslal do was przez pomylke ;D Piszcie

Gość POLAKK
kuzynka do swoich dzieci żeby przestały hałasować

Gość fghfghfgh
Do kumpla z pracy - "Kocham Cie skarbie , w kazdej chwili mysle o Tobie , marze aby w koncu byc przy Tobie i wycalowac kazdy kawalaczek Twej mokrusienkiej skory......Pragne sie z Toba kochac dziko i namietnie ....."

Gość dkopopo
do obecnego ktorego zachwalalam pod niebiosa (w lozku) wyslalam sms ktory mial pojsc do kolezanki " Arek jest kiepski,ale moze sie wyrobi.Damian byl zajebisty ale teraz jest zajety"

Gość ja kiedyś do już byłego
wysłałam smsa, który miał być do koleżanki. a sms brzmiał mniej więcej tak: 'on myśli, że jest zajebiście, nie widzi co się dzieje, a ja chyba go rzucę bo to nie ma sensu" chyba nie muszę mówić, czym to się skończyło? :)

Gość jiolllls
dkopopo hahahahahah i co on na to ?:D:D:D;D

Gość jiolllls
dawajcie wiecej:D

Gość Ja napisalem
Do kierownika zamiast do kumpla :"Jak Cie spotkam to Ci tak zajebie , ze Cie matka nie pozna TY gownozerco"

Gość heheheiiiiiii
napisalam do mojego chlopaka a mialo byc do przyjaciolki " chyba mu powiem , ze sie z M. calowałam

Gość gfgdfgdf
Do babci:"Mam na Ciebie chrapke" :o

Gość w gimnazjum mielismy paczke
znajomych ba powiedzialabym przyjaciol ale mielismy rozne charaktery i czesto sie klocilismy i kiedys wyslalam takiego perfidnego smsa do kolezanki cos tam ze ta gruba Aska to tylko wadzi i wgl. oczywiscie nie musze mowic jak sie skon czylo :P

Gość hfggdg
ja do szefa zamiast do kolezanki: "nie je****lam sie z moim juz 2 tygodnie, no mowie ci jak mi sie rooooochac chce"

Mój były facet jest policjantem, byliśmy kiedyś na spacerze, ktoś tam mi wysłał esa z pytaniem gdzie jestem i co robię, a ja nie chciałam się przyznać, że obecnie randkuję, więc napisałam mój stały bajer, którego używam jak nie mam dla kogoś czasu czyli: "nie teraz, bo z psem spaceruję", oczywiście w amoku miłości posłałam to do tego faceta :D:classic_cool:

Gość sexdww
sms ktory mial trafic do radia, takiego regionalnego podrzednego: Pozdrowienia dla Rafała, myśle o Tobie cały czas..." oczywiscie wyslalam zamiast do radia do rafała (platoniczna miłość, on nic o tym nie wiedział :D ale się dowiedział :D) potem chcialam napisac, ze pomylilam nr, ale to imie... ahh te stare czasy ....

Gość pami85u6
w momencie gdy zdradzlaam chlopaka napisalam do niego zamiast do mamy sms : juz jade piotrek mnie juz odwozi" i wyslalam do chlopaka , on sie domyslil gdzie jestem bo to sie dzialo u niego na wiosce i przylapal mnie podczas zdrady :P

Gość hsdfefdgdgd
dobry temat hehehe

Gość sdsfcvsxvcsxv
up

Gość kolezanka kokosanki 19
Same kłamliwe suki z was :-O

Gość w gimnazjum mielismy paczke
czemu klamliwe ?:D:D

Gość Do matki zamiast do chlopaka:
"Matka ta kurwa nie pozyczyla mi kasy "

Gość tyuolik
kiedys zdradzalam swojego chlopaka X z Y . Mialam sie spotkac z Y . Obaj mieli tak samo na imie .Moja Kolezanka miala napisac smsa do Y , ze czekam w parku ,ale wyslala do X i napisalam mu, ze juz czekam na niego . Nie wiedzial o co chodzi , dowiedzial sie gdy dotarl na miejsce wskazane w smsie :D

Gość Najtynieczka18_18
Ja pierdole - same kurwy się tu wpisują :-O

Gość tyuolik
mialo byc : Napisala*

,,Matka ta ...'' ?! :o Musisz być kompletnym ścierwem jeśli ta twoja pomyłka jest prawdą :O Zgadzam się z powyższym wpisem nt. kłamliwych bab. Kobiety to perfidne, fałszywe suki.

Gość moja koleżanka pisała
smsa do swojej przyjaciółki "chyba jestem w ciąży, nie miałam okresu a najgorsze jest to że Marcin ma żonę, jak sie Ilona dowie to mam przejebane" koleżanka miała wtedy 17 lat a Marcin to jej szwagier który ma żonę i dzieci a ona przespała sie z nim po weselu swojego brata :o Jej matka jak to przeczytała to zaraz dzwoniła i ją wyzywała, miała przerąbane.

21:32 [zgłoś do usunięcia]Do matki zamiast do chlopaka: krakowska trufla-3myj ryj szmato Ogarnij się, ona ma rację 🖐️ Jak można tak pisać o swojej matce?! A te które się tu wpisują, jakieś zdrady, spanie z żonatymi, ja pierdolę :-O Potem się dziwicie że worami na spermę nazywane jesteście :-O

Miałem dwie dziewczyny, które o sobie nie wiedziały. Napisałem do M. smsa "Dzięki za seksi foteczki Kociu, nieźle mnie grzejesz, może mam przyjechać" Oczywiście wiadomość miał być do K. M. niczego mi nie wysyłała i była na wyjeździe służbowym. Ale mnie strzaskała po ryju, teraz żałuję bo to była miłość mojego nędznego życia.

Gość dfhgj
he he