Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melołłlo

CHINY i Żywe zwierzęta w brelokach. Czytaliście??

Polecane posty

Gość Zuzaaaa16
"Najpierw powinniśmy dojśc do pewnych wniosków Znam człowieka który jedyne mięso jakie zjada, to to które odbierze wilkom po polowaniu. Nie chodzi do sklepu i nie kupuję pachnącej szyneczki. http://www.youtube.com/watch?v=A9Y7jAzUPqI http://www.youtube.com/watch?v=JQAaof0F3u4&am p ;feature=related" Hahahahahah :classic_cool: chcesz powiedzieć ze twój znajomy biega za wilkami i wyrywa im zdobycze ;) taaa, jasne..

Gość Gość
Zuzaaaa16 owszem. Tak żyje od wielu lat. Czasem poluje. Jest człowiekiem niezależnym pod tym względem

skoro mieszkaja w polce to zycze aby faszysci rozniesli i,m glupie pyski bo mentalnosc na pewno maja taka sama, araby, chinole najwieksze patologie wsrod narodow, horror

Gość Zuzaaaa16
Oburza was zjadanie psów, ale chów klatkowy kur juz nie? To taka idea z duupy wzieta, bo fajnie siedzieć dupskiem kilka godz na necie i odgrywać role "przyjaciela zwierzat''

Gość Zuzaaaa16
Może zacznijcie najpierw zbierać sraki po waszych psach...a pózniej podniecajcie sie chinczykami

Gość Gość
Nox, ale co ma do tego Twoja koleżanka co lubi chinczyków?? Jeżeli ja lubię Niemców znaczy, że jestem hitlerowcem ? Nie każda kobieta jest kurwą Nie każdy facet zboczeńcem. Nie możesz tak myśleć :D

Gość Zuzaaaa16
Men Strooacja Kolejny ograniczony idiota, który szczeka na forum bo w realnym zyciu i tak jest niezauwazonym 0. :) Pieprzeni rasiści- ograniczone tepaki

Gość jeacjeac33
Zuzaaa a ty to kurwa co z chin przyjechałaś że ich tak bronisz? tępa idiotko

Gość Gość
I jeszcze raz powtórzę. Świnia jest inteligentniejsza od psa i kota. Jest nawet bliżej genetycznie do człowieka NAjwiększa ignorancją i hipokryzją jest bezsensowne krzyczenie i oburzenie, dajac przyzwolenie na zabijanie świń. Albo się je mięso, albo nie. Ale ludzie bez wyrazu lubną być po środku w bezpiecznej pozycji

Gość Zuzaaaa16
Tępa bo nie oceniam ludzi pod wzgledem rasy? buhahhaha co za tępaki tu są!!!!

Gość anya ryjbyyyk
jedna glowna roznica miedzy zwierzetami a ludzmi - zwierzeta NIGDY nie morduja dla przyjemnosci tylko po to aby sie bronic lub aby upolowac zdobycz. ludzie morduja bo lubia, bo sprawia im to radosc. maja kurwa chyba mozgi i powinni umiec zabijac humanitarnie zwierzeta a nie obdzierac ze skory, rzucac tymi zwierzetami, smiac sie z ich cierpienia. niech mi nikt tutaj nie broni chinoli. co oni z dziecmi wyprawiaja(patrz filmik wstawiony przeze mnie), te dzieci tam gnija na zywca, umieraja w mekach, niekochane, osamotnione, kalekie, zaglodzone, chore.. chinole nie maja uczuc wyzszych do czego kolwiek. nic nie ma dla nich wartosci wyzszych. czy to dziecko, czy zwierze to dla nich smiec ktorego mozna dopasc i skatowac, nie patrzac na to czy cierpi czy nie. i nie jem miesa, zadnego..zeby nie podpisywac sie pod tym bestialskim traktowaniem zwierzat. lew czy wilk nie umie inaczej zabijac jak zagryzajac, duszac ofiare. czlowiek natomiast powinien wiedziec jak zabic aby nie wyrzadzac ogromnego cierpienia zwierzeciu. ale czlowiek nie wie bo nie chce wiedziec bo sprawia mu to radoche kiedy jakas istota cierpi i umiera w okropnych mekach. to apropos porownania zwierzat do ludzi. poza tym zwierze na bank humanitarniej zabija ofiare niz czlowiek poprzez uduszenie, podgryzienie gardla. a czlowiek? szkoda gadac...

Gość Zuzaaaa16
SS Ale ludzie bez wyrazu lubną być po środku w bezpiecznej pozycji To już wyjaśniłeś gdzie w życiu się znajdujesz:)

Gość anya ryjbyyyk
i gdzie tu mowa o tym samym?!: -lwy ktore poluja, powalaja ofiare, zaduszaja poprzez ucisk szczeka gardla a potem konsumuja -chinole czy inni rzeznicy ktorzy lapia ofiare z klatki, rzucaja nia z calych sil o ziemie, kopia, podnosza do gory, zywa wiaza na pniu i obdzieraja ze skory kiedy ta jeszcze zyje i jest swiadoma. a potem obdarta ze skory zostawiaja jeszcze zyjaca i smieja sie ze zwierzak bez skory ktory cierpi okropnie i powolnie umiera?!! to jest roznica miedzy ludzmi a zwierzetami

Witam! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

Gość limetka:)
dokładnie, tu już nawet nie chodzi o zwierzęta ale o ludzi co oni wyprawiaja to sie w pale nie miesci! na yt jest dokument o chinskim domu dziecka, dzieci chore przywiazane do krzesel czekaja na powolna smierc, nie dostaja jedzenia, nic po prostu siedza calymi dniami na krzesle z nozkami przywiazanymi sznurem!! byl chlopczyk przywiazany do lozka z gleboka rana w ktorej buszowaly robaki i muchy albo ten filmik co dziewczynke pare razy auto przejechalo a nikt nawet nie zareagowal tylko przechodzili jakgdyby nigdy nic !! chinczycy to najgorsze scierwo

Gość Gość
jedna glowna roznica miedzy zwierzetami a ludzmi - zwierzeta NIGDY nie morduja dla przyjemnosci tylko po to aby sie bronic lub aby upolowac zdobycz. Wilki które wpadają do owczarni zabijają bez opamiętania, do ostatniej sztuki. Mało wiecie o swiecie zwierzat. Zuza albo sie jest z jednej, albo z drugiej strony. Moja jest taka ze nie zabijam bez potrzeby, a kazdy ma takie samo prawo do zycia.

Gość Zuzaaaa16
I tu sie mylicie, byłam w ZPO u kolezanki babci, tam dopiero mozna zobaczyć jak człowiek traktuje człowieka, odlezyny 5' i przymusowe lezenie na plecach, by nie trzeba było łozka zbyt często poprawiać i wiele innych, szukacie sensacji a zło i bestialstwo jest obok was tylko ze łatwiej jest pieprzyć o kimś udajac bohatera i zasłaniac sie "przecież ja nic nie moge zrobić' żałośni hipokryci.Łatwiej wam pisać o czymś co nie dotyka bezposrednio- bo przeciez paluszków brudzić nie trzeba

Gość Gość
Prawcie dalej o moralności i o tym kto ma większe prawo do życia.

Gość niiiiiiiiiikt panna
Gdzie można zamówić taki breloczek? Ładne te rybki :) A moja bratowa, lubi żółwie!

Gość Gość
Wszyscy są odważni zz a komputera. A wpierdalają schabowe, a łęzka im leci. Kłamcy tyle w temacie , szkoda słów

Gość Zuzaaaa16
SS No i o to chodzi. Ja lubie mięso, i nie zamierzam udawać że dostaje histeri na widok jakiejś tam 2cm rybki w worku. Jedni jedzą dziczyzne inni drób- jaka to różnica i tak najpierw trzeba to zabić.

Gość jeacjeac33
powinni se swoje mozgi wsadzic do tych brelokow jebane chinole

Gość qwdewfewfwefwefwfe
Boże jak obejrzałam ten film z psami i kotami zreszta nie do konca to sie popłakalam :(

Gość qwdewfewfwefwefwfe
po tym co tu przeczytałam to chinczycy to chyba najgorsza rasa ,albo jedna z gorszych.. nawet chinskie tortury kiedys były najbardziej okrutne.. w chinach do dzisiaj za nawet oszustwa finansowe nie zbyt duże dostaje sie kare smierci :(

Gość qwdewfewfwefwefwfe
ten pomysł z rybkami ,albo zółwiami tez nie jest humanitarny ,ale przy obdzieraniu zwierzat na zywca ze skóry to jest nic a dlaczego oni wcześniej nie zabili tych psów jakos szybko? to trzeba dosłownie nie byc człowiekiem

Gość Gość
albo ten filmik co dziewczynke pare razy auto przejechalo a nikt nawet nie zareagowal tylko przechodzili jakgdyby nigdy nic !! chinczycy to najgorsze scierwo W niektórych krajach afryki widok dzieci grających w piłkę wyschniętą ludzką głową do widok codzienny.

pisałam to juz kilka razy, ale powtórzę jeszcze raz - Azjatów uważam za najgorszych zwyrodnialców bez uczuć, empatii i najprostszej ludzkiej moralności Chiny, Japonia, Kambodża, Laos itd - wstyd i hańba dla ludzkości