Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perfecta

15:55 TVN Rozmowy w toku sprawa Małej Madzi

Polecane posty

Gość znowu nowa fryzura.
skąd mają kasę? za co żyją?

Gość Anglistka33**
wyjscie z pokoju :o ale gra...

Gość hsderwyrwa
Wg.mnie osobe,ktora zabila swoje dsiecko (ogolnie czlowieka) powinna pojsc do wiezienia a nie zyc na wolnosci i to jeszcze (tak jak rodzice Madzi ) tak jak oni!!! W tej chwili slucham,ogladam Rozmowy w toku i robi mi sie nie dobrze!!!

Gość hsderwyrwa
Anglistka33** - tez sovie pomyslalam,ze to bylo celowe wyjscie z pokoju! Jak na poczatku matka Madzi powiedziala w mediach,ze corke ktos porwal ja cos czulam,ze ona kreci.,..widac to po jej zachowaniu,po jej twarzy......

Gość ileż można ?
codzennie na świecie giną miliony dzieci i takie życie. mi też jest żal Małej Madzi ale nie popadajcie w paranoje Polaczki

Gość rendddda
Mnie ta cala wizyta u Drzyzgi przypomina jakis reality show, gdzie Kasia wychodzi zalana lazami i tekst, ciag dlaszy zobaczycie po przerwie :O A Drzyzga dla ogladalnosci to tez zrobi wszystko :O

z czego zyja?? Rutkowski płaci tysięcy na miesiąc żeby zapewnić im mieszkanie , ogolnie utrzymanie , ochrone itd ... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rutkowski-placi-25-tys-zl-miesiecznie-za-opieke-nad-rodzicami-Madzi,wid,14366810,wiadomosc.html?ticaid=1e2d8 za to zyja ;/

Gość hsderwyrwa
ileż można ? - proste,ze codziennie gina ludzie,dzieci ale media,pan Rutkowski naglosnil sprawe i pewnie dlatego kazdy sie zastanawia CO SIE STALO...jak by nie bylo,dziwna jest ta sprawa......

Gość ćma cme goni
A moje odczucia są takie że jak Bartek zaczął mówic o Madzi z czułością to Ona jakby nie mogła znieść tego i dlatego wyszła. Tak jakby zazdrosna była o Niego ....do tego stopnia że On mógł kochac bardziej córeczke niz Ją -Ogólnie masakra

Gość ta malpa jak zwykle gra.wcale
do;ileż można ? jak sie nie podoba to zaloz nowy temat im ich bron...

zeszmacila sie drzyzga tym wywiadem.powiem wiecej.skurrrwila sie!

Gość Anglistka33**
Czemu ona sie ciagle smieje?

Gość rendddda
Wrocila usmiechnieta. Ale cyrk, ludzie nie moge :)

lenkaCLUB dobrze mowisz.

Gość znowu nowa fryzura.
nie wierzę jej!!

Gość ćma cme goni
Śmieje sie bo mimo wszytsko jest przy Niej Mąż KTÓRY MÓWI ŻE JĄ KOCHA i cały swiat może ją mieć w du... ale ma męża,który jej broni-Tak mi się wydaje że Ona pokazuje "Patrzcie Jak On mnie kocha i wierzy mi "

Gość uraz urazu u
ale ona jest ładna :P

Gość warto przeczytac
szok

bo widocznie jest dumna ze zabila dziecko :D przeciez jest w tv musi jakos wygladac.... przeciez niby ona ja kapala , a teraz mowi ze jak wrocila, wziela pampersy i od razu wychodzila.... poza tym zwroccie uwage ze Bartek nawet jej do glosu nie dopuszcza... jak ona pyta czemu miala wykryty uraz po upadku, to chyba jego tam nie bylo a wypowiada sie jakby wiedzial lepiej od niej

Gość warto przeczytac
bleeeee

Gość proxima77
nowe fryzury ,ukrywaja sie... a wystepują w tv. Wierzyc sie nie chce że sa tacy ludzie...

Gość ileż można ?
ta malpa jak zwykle gra.wcale ja nikogo nie bronie, widze ze masz problem z komunikacje, nie napisałam ze stoje po ich stronie, tylko ze mn.ostwo dzieci i nie tylko ginie i nie mamy na to wpływu

Gość rendddda
Drzyzga tez zajebiscie gra swoja role wspolczujacej dziennikarki. Wzdycha, ma lzy w oczach, robi przerwy.

Gość jenny-schecter
nagrode nobla im za profesjonalne aktorstwo dac!

Gość też mam dosyć tego cyrku
mojej znajomej dziecko się zaczadziło podczas kąpieli, wyszła tylko po ręcznik, to je reanimował 20 minut do przyjazdu karetki, też nie oddychało, serce nie biło!.... ...jak można zrobić COKOLWIEK innego, mając szczere intencje w stosunku do dziecka, NIGDY NIE ZROZUMIEM. Powiedzieli by prawdę, albo była naćpana/narąbana - dlatego się bała pogotowia, albo umyślnie ją uśmierciła - tylko takie opcje widzę... nie wiem tylko po co media na krecają atmosferę.... i te pytania, "jak się czułaś" grrrr po co?