Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perfecta

15:55 TVN Rozmowy w toku sprawa Małej Madzi

Polecane posty

Gość hsderwyrwa
Cos mi sie wydaje,ze ta sparwa szybko nie znajdzie rozwiazania...o ile w ogole znajdzie rozwiazanie! hehehe smieszy mnie Rutkowski:P Ogladaliscie program TOMASZ LIS NA ZYWO w tym tyg.?BYl tam Pan R....hehehe co za idiota:P

Gość ale z niektórych
zazdroszczę tym, co WIEDZĄ dalej plujcie jadem i rzucajcie gromami- mam nadzieję, że nie będziecie musieli się przekonywać jak działa człowiek w szoku- czy pomaga, czy wariuje dla przykładu- moja Babcia kiedyś zasłabła- byłam w domu ja i moja Mama- Mama nie była w stanie zrobić nic poza krzykiem i co? ja dzwoniłam po pogotowie, ja MUSIAŁAM ZARZĄDZAĆ Mamą (otwórz okno, zmocz ręcznik zimną wodą i przynieś, złap tu, podnies tam, otwórz drzwi.. itd) gdyby moja Mama byla sama w domu z Babcią, to możliwe, że Babci by dziś nie było 🖐️

Gość no sorry ludzie ale
po co jej ta peruka? :-O

Gość ale z niektórych
peruka pewno po to, żeby sprawdzić ile cwaniaczków sie do tego przyczepi :)

Gość taki......
jeszcze raz.... nie mowimy teraz o nieszczesliwym wypadku - jezeli to byl wypadek. mowimy tutaj o KRETACTWIE!!!! o PROMOWANIU SIE !!! o ROBIENIU Z LUDZI DEBILI!!!

Gość hsderwyrwa
ale z niektórych - OK...moze i Matka MAZDI DZAIALAl W SZOKU ALE PO HUJ POZNIEJ TAK KLAMAC??:/

Gość no sorry ludzie ale
ja tu 2 dni temu pisalam jak ja bylam w szoku kiedy dziecko mojej kolezanki wlozylo sobie ziemie z doniczki do buzki i robilo sie sine. Moja 1 mysl bylo : ratowac dziecko i wzywac pogotowie wiec nie pierdolcie !!! udalo mi sie wyjac ziemie z jej buzki i nic sie nie stalo a za to ja spac nie moglam bo sie tak trzeslam jescze wieczorem w lozku ze strachu. Normalnie mna telepalo . wiec niech mi nikt nie mowi, ze normalny czlowiek inaczej mysli i reaguje !!!:-O

przeciez specjalisci powiedzieli ze ona nie dzialala w szoku, ze ukrywajac cialo byla w pelni swiadoma czynu.....

Gość ale z niektórych
ja też nie rozumiem po co tak kłamać- ale posłuchajcie wyjaśnień psychologów albo sami poszukajcie- takie idiotyczne kłamstwa można uzasadnić, ale niekoniecznie ktoś z naszej pozycji jest to w stanie zrozumieć i przetworzyć, bo to się wydaje niepoważne, idiotyczne, niewyobrażalne- bo to działanie typu: dwie osoby w pokoju, jedna pierdnie i nie chce się przyznać i zarzeka się, że to nie ona- wiem, że przykład prostacki, ale obrazuje to idealnie

Gość dokladnieeeeeee
ona ją zabiła inaczej nie mowila by rutkowskiemu ze od poczatku jej nie chciała, ze chiała ją oddać, ze ich malzenstwo nie jest takie kolorowe ze to tylko tak ladnie wyglada na zewnatrz ona chciala poweidziec prawde a on w tym momencie jej przerwal i sam poweidzial slowa wyslizgła ci sie

Gość ale z niektórych
Perfecta- ukrywając ciało działała świadomie, ale to co się działo do tego momentu? poza tym, mówiąc 'działąła świadomie' tzn tyle co 'nie robiła tego mechanicznie, w matni'- to tyko kolejne kroki mechanizmu, który napędził się wcześniej, pod wpływem 'głupiego' zachowania spowodowanego szokiem

Gość ale z niektórych
no sorry ludzie ale- no taka była TWOJA pierwsza myśl T W O J A nie każdy reaguje jednakowo- dziwi mnie, że tego nie pojmujesz :)

Gość hsderwyrwa
Sluchajcie.....ona ma nie tak w glowie i watpie aby ktos ja zrozumial!

Gość ale z niektórych
idę stąd, bo umrę :D jak wy już nawet wiecie, co ona chciała powiedzieć Rutkowskiemu, to ja wymiękam :D niestety takich mocy nie posiadam więc nie da rady z Wami gadać :D miejmy nadziejęm że sprawa znajdzie swoje rozwiązanie, że będzie ono PRAWDZIWE- niezależnie czy zgodne z przewidywaniami czy zachciankami którejś ze stron miłego wieczoru Państwu :)

Gość no sorry ludzie ale
ale z niektórych dobrze, ze idziesz tepaku:-O tak to byla MOJA 1 mysl a i zapoewne 99% ludzkosci zareagowalo by tak samo : jak odpowiedzialny czlowiek !!

Gość no sorry ludzie ale
dziwne, ze Ty tego nie pojmujesz :-O czlowiek w szoku nie wymysla scenariusza do horroru ze soba samym w roli glownej :-O

Gość hsderwyrwa
Gdzie jest nadawana powtorka??

Gość nasturcja lis
dlaczego bartek piepszy,ze pewnie zemdlala(dlaczego on ją tłumaczy skoro pyt było skierowane do nie:O),przecież rutek mowil,ze polozyla sie na chodniku i trzasnęła sie specjalnie w łeb:O

Gość agga1234
gdzie to mozna obejrzec?

Gość nasturcja lis
chyba na tvn player

Prawda wyjdzie, za duzo kłamstw, za duzo tego, już sie sami gubia, tak jak wytykali nieścisłości po konferencji a tym co gadali do czasu konferencji🖐️

Gość ygyuhyuhyuh
zajmijcie swoim życiem o ile je w ogóle macie

Gość hsderwyrwa
"zajmijcie swoim życiem o ile je w ogóle macie" hahahaha to po huj tak naglosnili ta sprawe?:P:P:P

Gość agga1234
dzięki

Gość ygyuhyuhyuh
żebyś się miał/ miała czym podniecać z braku własnego życia

Gość agga1234
ale ona zadowolona, zaraz mnie strzeli :-(

Gość ZWYKŁA NACIĄGACZKA
Nooo...Przynajmniej ją wsadzili w program o dzieciobójczyniach. To trafny wybór...:O