Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perfecta

15:55 TVN Rozmowy w toku sprawa Małej Madzi

Polecane posty

Gość hsderwyrwa
Kurde,poszlam po kawe i nie widzialam jak wrocila:/ Po co oni zmieniaja kolor wlosow,dobre pyt...i tak kazdy ich rozpozna....pytanie Drzyzgi "jak widzisz zycie za kratami?" powinna od dawna tam byc!!!!! Dlaczego uchylili jej areszt? Zyje w nowym miescie,nowe mieszkanie

Gość skandalem jest to,że TVN
swoim cyrkiem nie dał Policji pracować,pajac Rutkowski też raczej był tam zbędny

Gość uraz urazu u
ale wy tępi jesteście :O wzięła dziecko z wózka z kocykiem, dziecko było pewnie w kombinezonie/kurtce która przecież jest ze śliskiego materiału i nie trudno żeby się wyślizgnęło :O szali też się śliska po kurtce np.

W SZOKU RATUJE SIE DZIECKO!!! NAWET JEŻELI SERDUSZKO JUZ NIE BIJE, PROSI O POMOC WSZYSTKICH W KOŁO!!!KTO JAK KTO ALE KAŻDA MATKA PRZYZNA MI RACJE!!!

Gość yuynnm7jj
Dlaczego nie powiedziała, że od samego początku nie chciała Madzi? Że chciała ją oddać? (tak jak powiedziała to Rutkowskiemu?).

Gość proxima77
Rozmowy w toku traca ogladalność wiec ...Drzyzga znalazła temat.

Gość też mam dosyć tego cyrku
kuźwa sama jesteś tępa... wypadek ok - każdemu się może zdarzyć.... chodzi o tę ZABAWĘ W GRABARZA!

Gość hsderwyrwa
Raz ONA mowi,ze uposcila dziecko po kapieli,raz mowila,ze uposcila na prog,raz,ze jak szla po pameprsy...ona sciemnia i jej maz tez!!!! Dlaczego do dzis nie zrobili badania wariografem??!!!

Gość skandalem jest to,że TVN
teraz tę sprawę strasznie ciężko będzie wyjaśnić

Gość hsderwyrwa
Rece mi opadaja jak slysze co wygaduja rodzice Madzi!!! Teraz mowia o matkach,ktore kiedys zabily swoje dziecko,przyznaly sie,szok poporodowy a matka Madzi co robi? Klamie na kazdym kroku...ona ma zaburzenia psychiczne!!!

Gość rendddda
Tak narzekaja, ze ludzie nie daja im zyc a jak na poczatku Kaska klamala, ze Madzia zostala uprowadzona to tyle ludzi angazowalo sie w poszukiwania w kraju i za granica drukowali plakaty. Nawet nie podziekowali tym ludziom i oficjalnie nie przeprosili.

PO KĄPIELI PRZECIEZ WROCIŁA OD MATKI TO KIEDY WKONCU JEJ TO DZIECKO UPADLO??? KLAMCZUCHA!!!!!

teraz mówią ile był takich spraw w PL w ostatnim roku ...9!!!! a tylko teraz jest taka szopka grrr - już nie ma z kim robić wywiadów?

Wlasnie co do wariografu.... Przeciez gdyby mieli czyste sumienie poddali by sie temu badaniu.. niechca byc traktowani jak dzieciobójcy?? niech sie poddadza badaniu i udowodnia Polsce ze mowią prawde.... a nie wykrecaja sie lekami itd

Gość hsderwyrwa
Musze napisac jeszcze jedno...jak cos sie dzieje z dzieckiem to matka stara sie ratowac swoje dziecko...jak matka ma szok poporodowy to przeciez to widac i powinno sie ratowac mame i dziecko

Gość jenny-schecter
ale oni klamia! przeciez ewidentnie jest to wymyslone! nic dziwnego ze nazywaja ja dzieciobojca! zabila dziecko a teraz beczy! aktorzy to bardzo dobrzy sa!

skoro ma zaburzenia psychiczne to niech ja zamkną w psychiatryku i lecza, a nie ma gwiazdę w TV zgrywa, co to w ogóle ma być?

Gość ale z niektórych
okrutne hieny!!! skąd Wy wiecie, jak zachowuje się matka po śmierci dziecka?!? jest jeden model zachowania? równie dobrze mogaby non stop płakać ze smiechu- a to wcale nie znaczyłoby że jest szczęśliwa ...niedouczone matołki :O żal ludzi, którzy tylko węszą tragedii i szukają jak kogoś zgnoić- co Wy wiecie?!?!?!?! to co w tv pokazują tylko- a w tv można zmanipulować wszystko tak, jak się chce... potem taka ciemna masa to łyka i się rajcuje, szukając tylko widowiska pewno genialnie byście się czuli w roli Nerona albo chociaż na widowni takiego spektaklu okrucieństwa, człowieczki

Gość rendddda
A teraz nastepna szmata sie wypowiada. Widac, ze ma cos z glowa.

Gość gjggjh
no tA RUDA WIDAC PSYCHICZNA

Gość hsderwyrwa
Proponuje zadzwonoc po CSI do ameryki i rozwiaza zagadke w ciagu pare godz.:P:P:P ale z niektórych - oczywiscie,ze sa rozne modele zachowan! ale bez przesady!Widamze ona klamie!Jej maz tez klamie!! Nie badz smieszna/y. ""to co w tv pokazują tylko- a w tv można zmanipulować wszystko tak, jak się chce"" haha nie od dzis wiadomo,ze tv manipuluje ludzmi i pokazuja to co im sie podoba ale watpie aby w tym temacie tak bylo!!!! też mam dosyć tego cyrku - oczywiscie,ze powinni ja zamknac w psychiatryku badz w wiezieniu Teraz wypowiada sie inna kobieta,ktora zabila swpje dziecko .... przyznala sie i widac,ze ma psychike zryta

może nie jedne model- ale jeden zbiór modeli - ratowanie tego dziecka. Nie wciskaj tutaj, ze normalne jest zakopywanie bliskich na ogródku czy w parku, zamiast prowadzenie reanimacji, zawiadomienie kogoś, wezwanie pogotowia....

każda matka przyzna racje.Najpier wzywa sie pomoc. nie wierze że ona jej nie zabił umyślnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Drzyzga: przytul ją, przytul ją, przytul ją, przytul ją, przytul ją :D:D:D:D:D

ja od samego poczatku wiedzialam ze to nie porwanie, ani nie zaden glupi wypadek.. to bylo celowe dzialanie..!!

Gość rendddda
Nawet jesli to byl rzeczywisie wypadek to Katarzyna i tak sie tym nie przejela i jest jej na reke, ze tak sie stalo.