Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveliaine

mam 28 lat. zostałam z niczym

Polecane posty

Gość Eveliaine
napisalam, ze moge pracowac w sklepie. sprzataczka nie chce byc, chce zyc normalnie

Gość Eveliaine
no dobra, zalozmy, ze bede pracowala w sklepie i bede mala te alimenty. a co z mieszkaniem?

Gość Nic strasznego
Po co wymyslasz głupie tematy

Gość Eveliaine
podpowiedzcie jakis plan dzialania, gdzie ja mam sie tutaj uczyc jezyka? tak naprawde dopiero poznaje teraz ten siwat tutaj

Gość hsderwyrwa
KURWA jakie alimety??!!!!

Gość Eveliaine
nie wymyslam, i nie jest to glupie. dla mnie to powazna sprawa ale co ty mozesz wiedziec, mieszkasz w tej nedznej polsce i nawet nie wiesz jak ciezko jest tutaj miedzy ludzmi, ktorych sie nie rozumie, na rozstaju dróg

Gość Eveliaine
podobno tutaj należą się byłej żonie alimenty, tak słyszałam.

Gość i baaaaaaaardzo dobrze
nadstaw mezowi moze cie ruchnie ze 2 razy i sie pogodzicie...takiej opcji nie rozwazasz..cale zycie ci alimentow na ciebie nie bedzie placil, nie boj zaby....

Gość Eveliaine
pogubilam sie jak mala dziewczynka :(

Gość hsderwyrwa
"tak slyszalam" a ja slyszalam,ze Yeti zyje:P Dowiedz sie a nie "ja slyszalam"! "mieszkasz w tej nedznej polsce" PL moze i jest nedzna ale Ty nadal nie masz pracy ani srodkow do zycia:P Zastanawiasz sie co z mieszkaniem...hehehe pewnie mieszkanie jest na meza i bedziwe to Jego mieszkanie:P a jesli jest na Was tto sprzedajcie:P Jest jeszcze jedno rozwiazanie..znajdz jakiegos bogatego "jelenia" i bedziesz zyla pod dostatkiem,jak sama to ujelas:P

Gość Eveliaine
z jednej strony mysle, ze jakbym teraz byla w ciazy to moze cos udaloby sie uratowac a z drugiej widze, ze on juz na powazne nie chce ze mna byc.

Gość Eveliaine
nie lubie jak ludzie sie mądrzą nie wiedzac jak sie zyje na obcej ziemi. mieszkanie jest meza, wiem, ze tu nie zostane tylko chodzi mi o to jak mam szukac i gdzie mieszkania

Gość hsderwyrwa
Chcesz szukac mieszkania...masz na nie kase?? Poszukaj ogloszen pracy w necie! Moze np.w MCDonaldzie? Zahacz sie gdzie kolwiek

Gość hsderwyrwa
Sluchaj...moze jak byus teraz byla w ciazy to by Cie maz nie zostawil ale z czasem na bank byscie sie rozstali a Ty bys zostala bez srodkow do zycia i z dzieckiem...noo alimenty by placil maz na dziecko ale jakie to jest rozwiazanie?Przeciez On ma inna kobiete

Gość Eveliaine
nie mam kasy, ale jesli nie bedzie tych alimentow bo nie jestem zorientowana to moze bede pracowala w jakims sklepie, moze poczatkowo jakis towar ukladac itp a pozniej sie wyrobie. sluchajcie nie zrozumcie mnie zle ale ja nie chce pracowac w zadnych mccdonaldach ani sprzatac itp... po prostu nie chce, nie moge sie przelamac. nie licze na jakies biuro czy jakas firme, ale nie sprzatanie.

Mieszkam od prawie 10 lat w DE, przyjechalam z nniczyma i bez znajomosci jezyka, szysbko sie nauczylam od poczatku pracowalam, zrobilamy szkoly, kursy, zaprocaowalam na swoja przyszlosc. Ty jestes zalosnym przypadkiem ludzkiej glupoty, ktory tylko patrzy jak bez przemeczania sie przejsc przez zycie, i zyc jak pasozyt na innych.

Gość Eveliaine
no tak gdyby teraz ze mna zostal ze wzgledu na dziecko to wiem, ze w koncu by odszedl ale wtedy mialabym swiadomosc ze tak moze sie stac i juz dzialalabym zeby jakos sie zabezpieczyc na przyszlosc finansowo. poza tym ta kobieta chyba go pilnuje bo jego wiecej nie ma niz jest, wraca tylko na chwile albo bardzo pozno. nie widzimy sie raczej.

Gość Eveliaine
coffe wiec poradz mi jak mam sie za siebie zarbac teraz? w jakim miescie mieszkasz? ja w troisdorf nie wiem jakie tu sa mozliwosci

Gość hsderwyrwa
Tak z ciekawosci...dlugo jestescie razem?malzenstwem? rozwod w toku?

Gość Eveliaine
oboje mamy 28 lat, jestesmy malzenstwem od 19 roku zycia. o rozwodzie powiedzial mi w zeszla sobote ale puki co to nie wiem czy zrobil cos w tym kierunku. tylko nie mieszkamy juz w jednym pokoju.

Gość hsderwyrwa
Wczesnie zaczeliscie wposlne zycie..widocznie TERAZ facet chce sie wyszalec i dlatego mowie NIE wczesnym zamazpolsciem:P

Gość Eveliaine
nie wiem czy chce sie wyszalec, on jest spokojnym czlowiekiem. to ja zawsze bylam niesfornym dzieckiem i chadzalam wlasnymi sciezkami. sam na pewno nie podjąłby sie zdrady. ta kobieta musiala o niego zabiegac i dzialac bo sam na pewno by sie za to nie wzial. wczesnie zaczelismy bo bylam w ciazy.

Gość hsderwyrwa
aaaa no tak,chodzilo o ciaze gdzie pozniej poronilas:/ Szkoda,ze 2 pozniejsze ciaze usunelas ale coz...stalo sie....moze Twoj maz chce miec dziecko? moze chce aby Jego kobieta miala jakies zainteresowania?chodzila do pracy a moze po prostu zakochal sie? W ogole faceci to psy na dupy

Gość TRupia dłoń
Oj laska, laska.... jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. Jeśli to nie prowo, to naprawdę żal bierze na Twoją głupotę. Ja jetestem w Twoim wieku, mam męża, dziecko, wykszłałcenie, szukam pracy, mam mieszkanie... Jak można było siedzieć dzień w dzień na dupie i nic nie robić, usuwać ciąże i tak przez 9 lat? Że nawet na kurs językowy nie poszłaś? Sama nie sprowadziłaś sobie książek do nauki niemieckiego?????? I teraz chcesz os faceta aliementy!!! Ale za co pytam? Nie wychowałaś mu dziecka, jesteś zdrowa, możesz i mogłaś pracować.... Zostałam z niczym na własne życzenie.

Masz dwie mozliwosci : 1. mozesz isc na polską impreze w niemczech. Ubrac się ładnie i moze znajdziesz nastepnego męża lub chociaż sponsora 2. lub zeszmacic sie i isc do domu publicznego bo w to ze jestes kobietą godną i dumną to raczej nie wierze....i raczej innej mozliwosci nie masz bo raczej nie wiesz jak to jest odpowiadac za siebie wstydze się tego ze jestes polką. Nie wracaj do Polski - nie potrzebujemy tu takich kobiet :)

Gość Eveliaine
na pewno chce miec dziecko, czasami prosil mnie o to jak maly chlopiec ale "nigdy nie wychodzilo" myslal, ze po tym jak za pierwszym razem stracilam dziecko to juz mam problemy jakies po tym. nie wiem czego on wymaga od kobiety, nigdy nie namawial mnie, zebym zaczela pracowac a teraz ma pretensje, ze jestem pijawka, moze porownuje mnie do tamtej? nie chce dzieci, nie chcialam nigdy. po prostu nie przepadam za nimi, nie wyobrazam sobie caly czas opiekowac sie kims. nie usunelam dwoch pierwszych ciąż, doprowadzilam do poronienia, a trzecią usunelam u lekarza.

Gość jak co masz zrobić.....
Jeszcze wybrzydza. Weź się do roboty a nie gadasz głupoty! Musisz pracować jak to sobie wyobrażasz. Fakt 28 lat i mcdonalds to porażka no ale musisz mieć na życie. Jesteś strasznie naiwna i podła. Umiesz tylko wykorzystywać innych i krzywdzić zasłaniając się dzieciństwem. Zostaniesz z niczym i nikt do Ciebie ręki nie wyciągnie więc bierz się za siebie! Mąż ma Cię serdecznie dość. Te alimenty są niepewne co najmniej poza tym musiałabyś się sądzić a nie masz na prawnika. Co myślisz, że sąd zapuka i Ci przyniesie pieniążki? Rodzina i męża i Twoja ma Cię gdzieś. Umiesz liczyć licz na siebie. Bo będziesz bezdomna niedługo. Popełniłaś w życiu wiele zła a to zawsze wraca. I mam nadzieję, że dostaniesz nauczkę.

Gość dasdasdasddas
a kiedy ostatnio sypiałaś z mężem ? jak jakoś niedawno to idz na impreze moze ktoś cię zapłodni i potem ściemniaj, że to dziecko męża i zawsze jakieś alimenty zgarniesz :D

Gość TRupia dłoń
Jak doprowadziłaś do poronienia? Ładnie musiałaś sie nastarać. To niełatwe poronić.