Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveliaine

mam 28 lat. zostałam z niczym

Polecane posty

Gość tiru riru bom
ja tam się w ogóle nie dziwie temu mężowi. Ba, jedyne zdziwienie, że tak dlugo z autorką wytrzymał. Nie oszukujmy się- ani z tobą pogadać (bo o czym? masz jakieś pasje, zainteresowania, hobby, wnosisz cokolwiek intelektualnego do związku??), ani pozarabiać, ani rodziny założyć (bo sucz co zajdzie to usuwa). Jesteś chyba głupia. Nie wyzywam teraz, ale mówię poważnie o twojej inteligencji. Jak można nic nie umieć, nie znac języka siedząc 2 lata za granicą, nie chcieć się rozwijać zawodowo bądź hobbystycznie, ty qrwa nawet matury nie masz tępaku, no ręce opadają. Wszystkiego najlepszego dla twojego męża. Może sobie ułoży życie z kimś wartościowym, nie takim leniwym pasożytem jak ty.

Gość hsderwyrwa
Idz na kurs albo wroc do PL.Pewnie masz w PL rodzine i pomoze Ci. Ja sama mam 28 lat.Mam narzeczpnego i jezdze za granice do pracy.W tej chwili jestem w PL i czekam na kolejny wyjazd...troche juz mnie to meczy i mam zamiar cos otworzyc wlasnego w PL.....boje sie bo moze nie wypalic interes ale warto w cos zainwestwoac...dzieci poki co nie mam...

Gość Eveliaine
jak mieszkalismy w polsce to zawsze mialam jakies zajecie, bo zawsze z kims sie spotkalam znajomym, albo spedzalam czas na zakupach, czasami uprawialam ogrodek. tutaj w niemczech czasami faktycznie bardzo sie nudzilam, przez caly dzien nie bylo do kogo sie odezwac, ale skoro moglam sobie pozwolic na to, to uwazalam, ze jest ok. myslalam, ze tak juz bedzie. po prostu moj maz jest takim czlowiekiem, byl tak we mnie zakochany i tak byl za mna, tak wierzyl we wszystko, niczego mi nie kazal, ze sadzilam, ze nigdy mnie sam nie zostawi. stad wiem, ze to na pewno ta kobieta przejela inicjatywe.

nie wracaj do Polski... ;/ po co nam taka baba na którą będziemy musieli placic podatki bo bedzie na zasilku...?

Gość TRupia dłoń
"jak mieszkalismy w polsce to zawsze mialam jakies zajecie, bo zawsze z kims sie spotkalam znajomym, albo spedzalam czas na zakupach, czasami uprawialam ogrodek. " no to bardzo konstruktywnie spędzałaś czas - na zakupach, spotkaniu lub w ogródku...... No brak słów. To takie baby jeszcze istnieją? Bo ja myślałam, że wymarły w średniowieczu....

Gość TRupia dłoń
whynot - spoko, ona się na zasiłek nie kwalifikuje. Musiałaby mieć odpoweidni staż pracy :) Staż spotkań ze znajomymi i ogródek PUP nie wlicza do uprawnień do zasiłku :)

Gość dasdasdasddas
a kiedy ostatnio sypiałaś z mężem ? jak jakoś niedawno to idz na impreze moze ktoś cię zapłodni i potem ściemniaj, że to dziecko męża i zawsze jakieś alimenty zgarniesz

Gość Eveliaine
na pewno bylam przez ten caly czas troche leniwa ale to to po czesci wina mojego meza bo nie wymagal ode mnie niczego. jak bylam za pierwszym razem w ciazy to bralam tabletki artresan, poza tym nie dbalam o siebie tzn o diete, nie rzucilam palenia, duzo cwiczylam, za drugim razem tak samo ale to wymaga duzo wysilku. za trzecim skorzystalam z nadarzajacej sie okazji. czy mam pasje? tak. kocham kwiaty. pisalam, ze uprawialam w polsce ogrodek. ostatni raz spalam z mezem kilka miesiecy temu, jakos w grudniu.

Gość TRupia dłoń
dasdasdasddas - zdrowo Cię popierdoliło :D

"na pewno bylam przez ten caly czas troche leniwa ale to to po czesci wina mojego meza bo nie wymagal ode mnie niczego." TROCHE leniwa? hehehehehe no tak to całkowita wina męża ze sama nie masz zadnych ambicji...... co za k*tas..... Dziewczyno...błagam Cie zostan tam i nie wracaj...

Gość TRupia dłoń
Ten Twój facet to by Cię rozerwał na kawałki, gdyby wiedział co zrobiłaś z jego dziećmi!!!!!!!!! Jesteś jak ta Waśniewska. Dzieciobójczyni i tyle! Nie należy Ci się żadna dobra rada. Sama martw się o siebie teraz.

Gość Eveliaine
tak naprawde nie chce wrocic do polski. nie bede miala gdzie tam mieszkac, w domu rodzicow mieszka brat ze swoja rodzina. nie pomogą mi, sami są przecietni, zyja skromnie, nie stac ich na nic. gdzie tutaj moge szukac kursow zeby uczyc sie jezyka? poszukam tez jakichs posrednictw pracy.

Gość dasdasdasddas
o tam od razu popierdoliło, pomagam bliźnim w potrzebie :P a teraz nie ma szans żeby jakoś go zaciągnąć do łóżka ? :D

Gość hsderwyrwa
Hmmmmmmmmmm..moze i to jest wina Twojego meza,ze nie pracowalas ale z drugiej strony jak bys chciala to bys sie czyms zajela....ogordek i chodzenie na zakupy to nie jest hobby!

Gość Eveliaine
maż wie tylko o pierwszej ciąży, mysli, ze poronilam. sluchajcie, ja nie opisalam tego wszystkiego po to byscie mnie linczowali tylko chcialam jasno przedstawic swoja sytuacje. i nie porownujcie mnie do tej szmaty wasniewskiej bo jakbym miala to dziecko to nie zabulabym na pewno. w niczym by nie przeszkadzalo bo na pewno rodzina pomoglaby w pilnowaniu i opiekowaniu sie. ale skoro udalo sie nie urodzic to chcialam zachowac nasz spokoj, mialam trojke mlodszego rodzenstwa i teraz mam uraz bo mnie to wykanczalo

Gość a ja ci wspolczuje
Jestes tak useless, ze nie wyobrazam sobie tego w ogole. Brak mi slow. Mysle, ze ktos to sobie wymyslil.

Gość Eveliaine
jak ma go zaciągnąć jak jego prawie nie ma, albo wraca pozno jak juz spie. mysle, ze ona go pilnuje. nawet nie wiem czy jest polką czy nie. no wiem, ze troche zle to wszystko wyglada z mojego opisu ale tak jak pisalam wykorzystalam to, ze moglam sobie na to pozwolic. nigdy nie chcialam sie uczyc, nie bylam dobrym dzieckiem. ale teraz wiem, ze powinnam cos zrobic tylko sie boje bo nie wiem czy sie nadaje do czegos, czy cos umiem. pociesza mnie to, ze moze bede mogla pracowac w jakims sklepie, ale boje sie zycia bez męża.

Gość hsderwyrwa
On Ci sie przyznal,ze ma inna kobiete i na bank chce rozwodu?

Gość Eveliaine
co to znaczy useless?

Gość a ja ci wspolczuje
Zachodzilas w ciaze wiedzac, ze nie znosisz dzieci i je mordowalas ? Nie robilas nic procz wylegiwania dupy cale swoje nedzne zycie i teraz sie obudzilas i pierdolisz jak potluczona. Tak!Zlinczowac takie jak ty.Przynosisz ujme.

Gość dasdasdasddas
bezużyteczny/a :O ty naprawdę nic nie potrafisz....

Gość a ja ci wspolczuje
wygoogluj sobie, bo widze, ze ty nie masz pojecia o niczym. Jestes zwyklym pustostanem ze skrzywiona psychika. Zamiast pisac posta co to znaczy useless, wystarczy slowo wygooglowac. Jest prosciej, innit?

Gość Eveliaine
nie od razu. najpierw zaczal marudzic, ze nigdy sie nie dorobimy niczego, ze za duzo wydaje, odpyskowalam i tak zaczela sie klotnia, w ktorej nazwal mnie pijawka i powiedzial, ze nic nie potrafie zrobic itd. mowil, ze on potrzebuje innego zycia, ze przeze mnie zejdziemy na psy itp zawsze to on przepraszal a tym razem powiedzial, ze tak nie moze byc dalej bo on kogos poznal i nie chce juz niczego udawac. no wiec to oczywiste, ze bedzie chcial rozwodu. szybko sie rodzince pochwalil.

Gość a ja ci wspolczuje
Tragedia ludzie. Albo to ktos pisze i ma niezla zwale, albo , jesli taka osoba istnieje, to mysle, ze ...sama nie wiem, nie moge nawet sobie tego wyobrazic. Jak mozna nic nie wymagac od samej siebie i dla samej siebie ??!! Jestes nie useless, tylko NULL. To chyba wiesz co znaczy?

Gość o matko !
Ale Ty naprawdę jesteś niewiele warta jako człowiek. Zero jakichkolwiek uczuć. Dbasz tylko o swój tyłek, żeby Ci dobrze było. Dzieci usuwasz, choć wiesz, że mąż chce bo nie chce Ci się bawić. Kuźwa mogłaś pigułki brać albo spiralę założyć. Wykorzystujesz i okłamujesz męża przez 9 lat żerujesz na nim jak pchła na kocie nie wstyd Ci? Nic nie robisz, nic nie umiesz, nic nie wiesz i tylko narzekasz. Wcale się nie dziwie mężowi łatwo o lepszą żonę niż Ty dziwię się, że 9 lat wytrzymał. Daj mu ułożyć sobie życie jeśli masz trochę sumienia. Niech ma te dzieci, skoro tak chce i kobietę, która da mu szczęście. A Ty bierz się za siebie bo to poważnie nieciekawie a raczej żałośnie wygląda! I widzisz jakbyś teraz miała ę 3 dzieci miałabyś chociaż alimenty a tak jesteś z niczym.

Gość Eveliaine
odzepcioe sie od tych dzieci, nie o nich tu mowa i to niczego juz nie zmieni, nikogo nie zabilam, tam jeszcze nic sie nie rozwinelo. nie chce o nich mowic, po prostu nie chce i przestancie o nie pytac! mam teraz swoje zycie, ktore musze ratowac.

Gość a ja ci wspolczuje
Padaka. To kurwa ratuj a nie siedz na forum.

Gość a ja ci wspolczuje
Tam jeszcze nic sie nie rozwinelo :D :D Czyli ??Nie kumam po co zachodzic w ciaze, by pozniej usuwac..sorry, ale to zbyt wiele dla mnie, dla mojego systemu wartosci. Pomijam fakt o twoim nedznie zalosnym, pasozytniczym zyciu.