Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelepuku

Czy kobiety w ciazy wygladaja pociagajaco dla mezczyzn?

Polecane posty

Gość lelepuku

Czy moga byc seksowne? podzielcie sie opinia.

Gość joachimmmm
szczególnie jak murzynek w drodze :classic_cool:

Gość mnie się robi słabo
gdy widzę zdjęcia kobiet w ciąży albo widzę taką napuchniętą na żywo... bleh nikt mi nie wmówi że taka zdeformowana sylwetka wygląda pięknie równie dobrze możnaby sie zachwycać facetem z piwnym brzuchem to że kobieta ciężarna "dżwiga pod sercem dzieciątko" nie mienia faktu że wygląda wstrętnie taka wzdęta i opuchnięta

Gość jol77
pod sercem a tak szczerze to gdzie indziej :D

Gość fbffhjkhl
jak słyszę te wszystkie określenia o "dzieciątku pod sercem" to mnie na rzyganie bierze :o I też nie widzę w tym nic pociągającego, może zdaniem niektórych mogą wyglądać pięknie itd ale seksownie?!

Gość khkji
Ja nie wiem jak u innych, ale moj maz zachowuje sie tak samo teraz gdy jestem w zaawansowanej ciazy jak i przed ciaza, gdy bylam szczupla i nie mialam brzuszka. Zreszta u mnie tylko brzuch urosl, wiec nie jestem wielka ani opuchnieta. Wydaje mi sie, ze jesli facet kocha kobiete i ona spodziewa sie jego dziecka to zawsze dla niego bedzie piekna, nawet w ciazy. A opinie innych facetow mnie nie interesuja.

Gość mnie się robi słabo
przecież to była ironia dla mnie ciężarna wygląda wstrętnie, bo to nic pięknego a te całe komplementy o rozkwitaniu i olśniewającym wyglądzie ciężarnej są tylko po to by się kobieta nie dołowała, przecież wiadomo, że każdy ma lustro i widzi jak wygląda co ładnego może być w opuchniętej twarzy, dłoniach, nogach, obrzękach, wywalonym brzuchu, nciągniętej skórze jak na bębnie, fioletowych rozstępach i tym charakterystycznym kaczym, kolebiącym się chodzie ?

Gość mnie się robi słabo
"Kobieta w ciąży też jest piękna." owszem, dla tych którzy preferują takie zboczenie dla normalnego samca widoczna ciąża u samicy jest sygnałem że ona nie nadaje się do kopulacji

ja uwielbiam patrzec na kobiety w ciazy, moj tata z tego co wiem tez i moj M rowniez wiec tak facetom podobaja sie babki z brzuszkiem ;)

Lady Love, ty również w ciąży będziesz śliczna :) Pocałowałbym cię w brzuszek.

Gość mnie się robi słabo
gdyby wszyscy gloryfikowali posiadanie wielgachnego wywalonego brzucha to nie byłoby takiej nagonki na odchudzanie i idealną talię skoro krągłości są takie seksowne to czemu wszystkie kobiety nie dążą do tego idealnego wizerunku wielkiego wystającego brzucha ? idealizowanie ciała kobiety ciężarnej to zwykły mechanizm przeniesienia, skoro fakt posiadania dziecka jest tak pożądany i wyczekiwany to i wiążący się z tym stan u kobiety musi być uznawany na piękny ekhm

Gość kurde nie kazda ciezarna
ma wage wieloryba, opuchnieta twarz czy obrzeki! ja jestem w ciazy i wyglądam normalnie poza wiekszym brzuszkiem, nie mam fioletowych rozstępów - a jestem w 8 miesiacu . nie twierdze ze sylwetka w ciazy jest seksi bo nie jest, ale nie o to przeciez chodzi by byc w ciazy symbolem sexu. wiadomo ze chciałabym juz urodzic i wrócic do figury sprzed ciazy , ale i tak dbam o siebie, makijaz, fryzura, czyste ciuchy a nie jakies dresy xxl. i jakos nie obrzydzam mojego faceta a wrecz przeciwnie.

Gość mnie się robi słabo
oj kobietki, kobietki śmieszycie mnie gdy jesteście w poczatkowej fazie ciąży ciągle oglądacie brzuch i wmawiacie sobie że brzuch już rośniei tylko marzycie o tym by był już jaknbajbardizej widoczny by móc się nim chwalić a gdy zaczynacie wyglądać jek wieloryby to z kolei marzycie tylko o tym by jaknajszybciej się go pozbyć wystarczy poczytać tematy tutaj i pytania desperacji co zrobić by spłaszczyć brzuch po ciąży, usunąć rozstępy albo wiszacy fartuszek ze skóry jakoś wtedy już nie uważacie się za piękne i konsekwencji ciąży nie odbieracie jako seksowne

Gość mnie się robi słabo
kurde nie kazda ciezarna skoro jesteś dopiero w 8smym miesiacu to jeszcze przytyjesz przynajmniej 4-5 kilo w ostatnim miesiacu

Kobieta która jest w ciąży, nie jest gruba. To nie tłuszcz, tylko płód który znajduje się w macicy. A że wygląda grubo, to nieuniknione.

Gość mnie się robi słabo
"Kobieta która jest w ciąży, nie jest gruba." no tak oczywiście, piszesz chyba o tych chudzinkach które w ciąży tyją maksymalnie 8 kilo, nie mają obrzęków i pod wpływem hormonów nie odkłada im się dodatkowa tkanka tłuszczowa od pasa w dół

Gość Alehandro
szczerze kobieta w ciąży to dla mnie obrzydliwość, zawsze odwracam głowe w drugą strone bo mnie na wymioty bierze :/ i wiem ze inni tez tak mają

Gość master dokonał niebywałego
odkrycia. Jeśli kobieta jest w ciąży to ma płód w macicy a nie tłuszcz :D:D:D:D:D Niech go ktoś zbada :D:D:D

Gość ola_polikowsska
Zdecydowanie moze wyglądac seksownie i dobrze. Wystarczy tylko dobrac odpowiednie ciuszki. Ja kupuje teraz tylko na beautybelly Ponieważ jest to sprawdzony sklep juz przy pierwszej ciąży.