Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna z Hanoveru

Zaufac mezczyznie z Turcji?

Polecane posty

Gość Anna z Hanoveru

Tknelo mnie od pierwszego wejrzenia i nie on zrobil pierwszy krok, tylko ja. Po blizszym poznaniu stwierdzam, ze jest to najnormalniejszy facet jakiego poznalam, gentelmen, dobrze ulozony, szczery, zadnych obietnic jak w innych przypadkach. Wiem jacy sa muzulmanie i w 90% jest to prawda, ale on wydaje sie byc w tej mniejszosci. Dodam, ze jestem osoba zdystansowana i nie wchodze w byle zwiazek bez przyszlosci. Co o tym wszystkim sadzicie?

Gość witam Cie:)
mam ten sam [problem tyle, ze to on zabiega, ja traktuje go jak przyjaciela

jak go poznałaś?

Gość Anna z Hanoveru
czesc witam Cie:). a skad jestes?

z białegostoku

Gość Anna z Hanoveru
ale to tez Turek?

tak

a zdążył już wkręcić bajkę o ateizmie czy jeszcze nie? :) Oni wszyscy są na początku normalni. Chociaż STOP zanim będę generalizować - fakt, znam jednego (spośród pewnie setek) turka, który ma żonę niemkę i jest na miarę możliwości normalny. Wyrzekł się swojej muzułmańskiej rodziny, która była przeciwko ''brudnej'' niemce. Ale nie łudziłabym się, że Twój taki jest również.

Gość ja jeeeeeeebie
nigdy bym się nie związała z arabem

Gość Anna z Hanoveru
witam a jak go poznalas, bo ja w pracy. no moj jest zdeklarowany muzulmanin.

mój znajomy jest w połowie turkiem jesli juz wdawac sie w szczegóły skąd ta nienawiść do turków?

Anna no ja poniekąd też w pracy;) znaczy był stałym klientem i znałam go z widzenia, dopiero jak zmnieniłam prace i zobaczyłam go w pubie na miescie to sie usmiechnelam i jakos zaczelismy rozmawiac

Gość Anna z Hanoveru
no niemek to nie lubia, no slyszalam, ze sa brudne. ze sie im narzucaja. wola polki. a turczynki sa dla nich za smutne.

jedno z rodziców jest z Turcji, drugie jest innego pochodzenia

chyba to jasne:o

Gość wqddwq
. wola polki. a nie wiesz dlaczego wolą polki? bo są głupie :o niestety :o

Gość Anna z Hanoveru
jakiego pochodzenia? u mnie jest to dosc klopotliwe. boje sie mu zaufac.. w Polsce mam chlopaka, ale to dopiero raczkowalo zanim wyjechalam. w sumie bardziej przyjazn niz zwiazek. boje sie jego religii.

Gość miedzynarodowka 32666666666666
spoko poznaj go powolutku Turcy sa ok turek to nie arab a skad rodzice pochodza? jedna z turcji drugie?

nie chciałabym tutaj za duzo pisac;) generalnie moj znajomy jest inteligenty, dobrze sie z nim gada sporo podróżowal sprawia wrazenie normalnego czlowieka, nie jakiegos zabobonnego muzulmanina raz pytalam go w kwestii wiary to mowil, ze nie praktykuje, o ile dobrze pamietam, bo wiecej nie pytalam, gdyz traktowalam go jako znajomego teraz sie zastanawiam, bo jest naprawde w porzadku i chcialby zebym mu dala szanse na cos wiecej

Gość Anna z Hanoveru
no wlasnie bije sie z myslami. nie chce byc zabawka, ale ciagnie mnie do niego.

eh niepraktykujacy muzulmanin hahaha :D oni kazdej wciskaja ten sam kit, dziw bierze, ze wciaz nowe sie lapia na te same sztuczki. O czyms to swiadczy...

Gość Ignatusss
Widac macie mokro juz :D To, ze polki na emigracji to najgorsze gowno wiadomo od dawna. W Niemczech to juz burdele wam nie starcza... Ale zeby w Polsce... Dla nich jestes gorsze niz gowno, a zenia sie tylko z dziewicami.

Gość Ignatusss
minerwa i Mychol ostrzegaja was, a to laski chyba. Bierzcie przyklad, one zostaly wykorzystane to wiedza jak to dziala.

ludzie nie ekscytujcie sie, chyba Wy macie mokro z tej podniety moj znajomy wogle muzulmaninem nie jest, nie napisalam tego pozatym nie jestem z nim, nie spalam z nim, zastanawiam sie czy nie dac mu szansy, w czym Wy macie problem? to ja bede sie rozliczac ze swoich decyzji z własnym sumieniem pozatym z karaju z nim bym nie wyjechała myslicie, ze polacy nie oszukują? wszyscy moi partnerzy bądź niedoszli partnerzy mnie okłamywali, wiec ryzyko jest takie samo w przypadku polaka czy turka zyjecie stereotypami, idąc Waszym tokiem rozumowania, jestescie złodziejami i pijakami (bo taki jest o nas stereotyp) to nie jest fajne, jak sie kogos 'z góry' określa tylko ze względu na pochodzenie pa 🖐️

mnie nikt nie wykorzystał ale..byłam w Turcji i moja koleżanka związała sie z Turkiem...tzn on kiedy ma ochotę i czas umawia się na sex, z tym ,że ona funduje hotel.. w d..e mam taki związek ale widocznie jej to odpowiada, jak on s..ci się dopiero po 8 h.

Gość Anna z Hanoveru
a ile masz lat? ja mam 20.