Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna z Hanoveru

Zaufac mezczyznie z Turcji?

Polecane posty

no skoro wszedłeś na wątek to chociaż mięsem nie rzucaj, tutaj są kobiety :P

Prezes z kobietami jest różnie, podobnie jak z facetami. Są lepsi i gorsi.

Gość witam Cie:)
Prezes masz jakis problem, dlaczego obrazasz kogos bez powodu? kazdy ma prawo do swojej opinii i swojego zycia i nic nikomu do tego zakladasz odrazu, ze kazdy turek to muzulmanin? a czy kazdy polak to [pijak i zlodziej? czy kazda blondynka jest glu[pia?

Pochodze z bogatej rodziny to raz, dwa mam swoja prace i sama sie utrzymac potrafie. Nie dysktuje juz z Toba czlowieku bo jest mi Ciebie zal i kazdego czlowieka ktory Cie spotka na swojej drodze.

**Mychol witam Cie - nie chodzilo mi o Ciebie, pisalam ogolnie do autorki, nie zaufalabym, na zwiazek bym sie nie pisala. a znajomych mam cala mase, chociazby poprzez prace wielu muzulmanow poznalam (nie mowie nawet o stopie kolezenskiej) bylam tez niejednokrotnie swiadkiem ich rozmow o tym jakie to polki sa naiwne, jakie europejki latwe i jakie bajery sa najlepsze. Dla nich polka, ktora nie slini sie na ich widok i nie miala chociaz jednego seksu bez zobowiazan jest wyjatkiem ktorego nie moga przestac podziwiac z niedowierzaniem. Niestety za granica tak wlasnie jest, wiekszosc naszych rodaczek lata po klubach i sie łasi do nich w nadzieji na egzotyczne przygody a jeden z drugim wie, ze Polacy (faceci) do romantycznych nie naleza (stereotypowo) i ze takiej Polsce sie dogodzi kwiatkiem i byciem szarmanckim. 100% racji!

bauntyy - ok. jestes lepsza ;) witam Cie:) - zamknij morde. nie pisz nic do mnie szmato. chuj mnie ochdzi czy to muslim, cz ynie. kupa jest kupa. zreszta akurat ta nacja jest jeszcze mnie religijna niz polacy. LaBerryMe - nie odszczekuj podludziu. wstydu nie masz. nie przejmuj sie, u nas nie ma honorowych zabojstw, ty masz szanse poznac na czym to polega. to fascynujace doswiadczenie moze byc.

Prezes szmatą jestes Ty 🖐️

Wertyp mi nie chodzi o to, że jestem lepsza, nie do tego zmierzam. Wyskakujesz tu z jakimś bluzganiem, obrażasz dziewczyny bo mają takie czy owakie zwyczaje, opanuj się trochę. Nerwowy widzę jesteś.

powiem szczerze, ze nie potrafie uderzyc kobiety. no a te tutaj powinny dostac solidny wpierdol... cale szczescie akurat oni nie maja z tym problemu. pewnie w koncu poczuja piesci, i to w dodatku brudne. to jest moja opinia.

Prezes to ciota :p

a to wyzej to podszyw ja juz sie nie mam zamiaru tu udzielac milej zabawy w podszywanie 🖐️

Gość oljkhg
"witam Cie:) Prezes masz jakis problem, dlaczego obrazasz kogos bez powodu? kazdy ma prawo do swojej opinii i swojego zycia i nic nikomu do tego zakladasz odrazu, ze kazdy turek to muzulmanin? a czy kazdy polak to [pijak i zlodziej? czy kazda blondynka jest glu[pia?" mam pytanie i licze na powazna odpowiedz.Pytanie brzmi-dlaczego tylko polki sa az tak glupie ze zadaja sie z jakimis murzynami,arabami,turkami itd,zupelnie tak jak by nie bylo POLAKOW?Malo wam jeszcze tych wszystkich tragedii zwiazanych z tymi rasami?Czy wam naprawde trzeba na sile pakowac do glow i walkowac co kilka lat od poczatku wciaz to samo-a wy wciaz same sie pakujecie w problemy zyciowe?Czy malo napisano na ten temat ze to sa zupelnie inne kultury i zupelnie inni ludzie niz my,ze po pierwsze traktuja nas jako niewiernych a na dodatek kobieta to u nich taki tapczan lub komoda.Idzcie po rozum do glowy i zacznijcie sie same szanowac skoro oni-ci z afryki i azji was nigdy,przenigdy nie beda szanowac.

Gość oljkhg
"zakladasz odrazu, ze kazdy turek to muzulmanin? a czy kazdy polak to [pijak i zlodziej? czy kazda blondynka jest glu[pia?"" ---poza tym co to za porownania!!! Co do blondynek-to wiekszosc jest faktycznie glupia.Jeszcze-zakladaj,zajkladaj ze nie kazdy turas jest muslimem i jest poyebany-a pozniej bedziesz blagac o pomoc takich Rutkowskich zeby cie wyciagneli od turasa albo jakiegos arabusa.Ja nie wiem-czy wy naprawde nie widzicie co sie dzieje w europie?Merem Rotterdamu jest...muslim z Pakistanu.Rotterdam jest juz w tej chwili w polowie ...muslims.Czy wy naprawde nie rozumiecie tego problemu?Chcecie zeby europa stala sie muslimska i zebysmy my-biali wygineli?W niemczech znika co roku 700tys osob.W Polsce 500tys.Taka jest polityka rzadow europejskich.W muslimskich rodzinach maja po 5cioro dzieci i oni sie rozmnazaja w UE.Przygotujmy sie na to zebysmy za wczasu dali im odpor i nie pozwolili osiedlac sie w Polsce.No chyba ze "polactwo"bedzie mialo wszystko w nosie.Mam nadzieje ze wiecie co to jest"polactwo".

wszystko rozbija sie o kase. u nas kobiety sa ma kreatywne. na emigracji pracuja na stanowiskach u brudasow, takze sa latwiejsze niz inne. w zasadzie poznac polke, ktora cos znaczy, czy ma jakas firme za granica to ciezko. z 9 na 10 za miniumum jedzie. litwini tez maja problem. z bialych kobiet, to slowianki maj reputacje. w polsce tez jest wiecje facetow w wieku produkcyjny niz kobiet. czyli nie mozna tego tlumaczyc jak rosjanki, bo tam akurat jest wiecej kobiet w tym wieku przed emerytura.

Gość objawienia w fatimie
niestety tam nie ma wyboru nawet gejem nie mozna u nich być bo zakleja odbyt klejem i dadzą ci tabletki na przeczyszczenie http://swiat.newsweek.pl/-nyt---w-iraku-trwa-polowanie-na-gejow,89396,1,1.html Rycerze sklejają odbyt schwytanego geja, po czym podają mu środki na przeczyszczenie. Ofiara umiera w straszliwych cierpieniach. Tysiące Irakijczyków obejrzało już filmik z takiej egzekucji rozpowszechniany na telefonach komórkowych. W większości szkół koranicznych związki homoseksualne karane są śmiercią. Obecnie w krajach kierujących się prawem islamu taka kara jest wykonywana rzadko - głównie w Iranie. W Arabii Saudyjskiej, gdzie kara śmierci za stosunki homoseksualne formalnie wciąż obowiązuje, zwykle zamienia się ją na karę chłosty lub więzienia. W Iraku Saddama Husajna geje byli tolerowani, ponieważ dyktator długo odwoływał się do postępowych idei socjalistycznej panarabskiej partii Baas. Na ulicy im. Palestyny w Bagdadzie znajdowała się nawet gejowska kafejka. Dopiero pod koniec swego panowania, kiedy Saddam postanowił oprzeć się również na islamie, reżim formalnie wprowadził karę śmierci dla gejów. W praktyce nie była ona jednak stosowana. Po obaleniu Saddama wielu szyickich duchownych w Iraku wydało fatwy potępiające homoseksualizm. Nawet najwyższy autorytet szyitów ajatollah Ali Sistani, uważany za jednego z najrozsądniejszych duchownych, ogłosił, że takie związki powinny być karane śmiercią.

to juz przesada. u nas kastruja pedofili a tam gejow. co prawda zboczenie tez, ale jednak nie szkodza innym. mozna to jakos tam tolerowac.

LaBerryMe jest chyby Islamistka. skoro jej ciapaty jest praktykujacy, co jest u tych tureckich brudasow rzadkie, to ona musialaby byc katoliczka, zydowka, albo Islamistka. jako,ze obraza katolikow.. musi byc Islamistka ;) tak sobie wydedukowalem. kurwa mac polska spada na PSY.