Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

ktoś pije browara?

Polecane posty

Gość pozdrawiam piwoszów :)
no właśnie mnie też senność póki co nie nachodzi, ale za to ssanie w żołądku owszem, chyba zaraz coś wpiertolę :D

Gość egoistycznaegoistka
ok moi drodzy ja po chwilowym namysle wlasnie doszlam do wniosku ze jednak poduszka mnie wzywa... reszta piwek poczeka w lodoweczce na kiedy indziej :P zycze wam milej nocki i do nastepnego razu :)

Szkoda, że ja muszę o suchym pysku siedzieć, popijam jedynie Muszyniankę i wpiertalam tosta z Nutellą :classic_cool: Gdyby nie to że Wielkanoc się zbliża i trzeba trzymać jakiś poziom to pewnie w południe napadłabym na monopolowy w celu zdobycia kolejnych flaszek, może nikt by się nie skapnął, że to ja skoro uchodzę za wiecznie trzeźwą obywatelkę :classic_cool: A ogólnie już po 3, zaraz kafetełe się zepsuje :classic_cool:

ale się wkurwiłam! pisałam Wam o ssaniu w żołądku, już planowałam kanapeczkę (z dżemem, bo ser za długo się trawi, za późno na niego, a może za wcześnie :D ) i co? Kafe mi się zawiesiło, nie wyświetlają mi się posty od następnej strony, co za gówno zawsze jak się rozkręcę z ludźmi w topiku to tak się dzieje, Wam też? nie chcę iść, ale jak nie ma Kafe to nic już nie ma 😭 :D no i zjadłam banana, wypalę ostatniego papierosa i chooy, aż we mnie wrze :P no zła jestem, ja chcę dalej z Wami pisać :(

Gość poszukiwacz_prafty
oho, kafe ma zwała

A skoro kafetełe się jebło i nikt mnie teraz nie przeczyta to napiszę, że wykoorwiście źle ze mną, bo śmieję się z opisu Infobota: "Straciłem listę kontaktów!" :D:classic_cool:

DZIAŁA!!!! więc wracam :D :D tylko czy jest do kogo??

Fuck yeah, ktoś podłączył defibrylator i kafetełe wróciło do świata żywych :classic_cool: pozdrawiam piwoszów Też jestem głodna, w sumie ja to wpiertalam non stop coś, ale wstałam o 17, więc zjadłam coś dopiero o 20 i mój żołądek nie ogarnia co tu się odpiertala reagując wiecznym głodem, żenada lekka, bo ja już kwadratowa jestem :classic_cool: egoistycznaegoistka Już Cię nie ma, ale mimo wszystko słodkich snów, może dotrze telepatycznie :classic_cool:

głód nie przeszedł, za to ostatnia fajka poszła i łączę się z Tobą mikojan w bólu suchej mordki :)

kurde plecy mnie bolą od tego nieruchomego siedzenia :o haha a czy można siedzieć ruchomo? :D

pozdrawiam piwoszów W takim razie ja łączę się z Tobą w bólu ssącego żołądka, mi został jedynie jogurt do dyspozycji, nie wiem jak ja przeżyję dzień jutrzejszy skoro niczego w lodówce nie mam, ale może się uda z tą Muszynianką :classic_cool: Pobaunsuj trochę, zawsze to jakiś rozruch w mięśniach, może potem da radę posiedzieć ruchomo :D:classic_cool:

no ja właśnie jogurt zjadłam po przyjściu z roboty wpół do 1 i ... smutno mi że już nie mam :P nie chcę kanapki, w sumie nie wiem co bym zjadła, najchętniej to bym zapaliła :o może dojem sałatkę z białej fasoli, po której znów będzie mi się chciało rzygać :classic_cool:

Dobry pomysł z tą sałatką, jak zachce Ci się puścić soczystego bełta to przy okazji myśl o papierosie i innych łakociach łącznie z jogurtem zostanie trochę przeorana myślą o wymiotach i łatwiej będzie Ci się pogodzić z brakiem fajek i jogurtu :classic_cool: A potem pójdziesz spać :classic_cool:

haha to ja już wiem, skąd ten brak senności - to był jogurt kawowy, 0,3% proszku kawowego :D hahahahahahaha, ej głodna jestem :o

chipsami solonymi bym się napchała, o! ale też nie mam, wczoraj zjadłam i opakowanie leży między łóżkiem a ścianą :classic_cool:

Nawet nie wiedziałam, że takie produkują, potwierdza się zasada, że kafetełe uczy i wychowuje :classic_cool: Ja chyba po ten jogurt pójdę, bo jak tak dalej pójdzie to pochłonę laptopa, Ty też lepiej coś zjedz zamiast myśleć o rzeczach, których nie masz, bo tylko smaka mi robisz :classic_cool:

dochodzę do wniosku, jakże głębokiego, że to niechodzenie spać chyba bierze się z.. nie wiem, nie chcę powiedzieć, że strachu, ale.. niechęci? do zakończenia dnia, bo przyjdzie następny... to straszne :O

Rozumiem Cię, bo szczerze mówiąc mam to samo, dlatego od dawna nie śpię, bo wiem że jak wstanę to i tak mnie nic nie czeka, a najlepsze fazy są w nocy :P:classic_cool:

to prawda, nocki są najlepsze :) ja chyba niestety opuszczam Kafe, pójdę do łazienki ii... do łózia, bo już 4 :o a jutro muszę sporo zrobić... ehh. no nic, miłego czasu życzę, bo nie wiem czy pisać Ci dobranoc czy dzień dobry :D oby do rychłego następnego :) spróbuję usnąć, zobaczymy. ale przynajmniej teraz poleżę sobie nieruchomo, niech niewyspane plecki sobie odpoczną :D trzymaj się! :)

Gość poszukiwacz_prafty
niedziela nie jest zła, najgorsze są poniedziałki !!! brrr

dopiszę jeszcze tylko, że w słuchawkach w ogóle nie kontroluję swoich odruchów, jakoś tak wydaje się, że jak ja nie słyszę, to nie słychać :D i głośno beknęłam, ciekawe czy pozostałam nieusłyszana :classic_cool:

Sama nie wiem co będzie dla mnie najlepsze, więc przyjmuję wersję zarówno "dobranoc" jak i "dzień dobry", dziękuję :D:classic_cool: A Tobie dobrej nocy życzę i dodatkowych godzin w dobie, żebyś się wyrobiła z tym, z czym masz się wyrobić i do zobaczenia przy kolejnym piciu albo niepiciu :classic_cool: poszukiwacz_prafty Ty jeszcze nie śpisz? :classic_cool:

Gość poszukiwacz_prafty
zaraz uciekam, to ostatnie bro potem jeszcze mnóstwo mineralki by rano funkcjonować :)

Czyli muszę się oswoić z nadchodzącą samotnością, mam nadzieję, że wstaniesz bez kaca :classic_cool:

Gość poszukiwacz_prafty
no niestety, topik się wykrusza, mimo że większość tu nie piła :P

W sumie już taka godzina, że normalni ludzie kładą się do łóżek bez względu na poziom upojenia alkoholowego i bólu nóg po ostrym imprezowaniu, więc ja pewnie też się położę, żeby nie przegrywać życia jeszcze bardziej :classic_cool:

Gość poszukiwacz_prafty
pozostaje powiedzieć: dobranoc :)

Gość poszukiwacz_prafty
ot i zostałem zdefiniowany: jak poszukiwacz_prafty to tylko naje.bany :D