Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

ktoś pije browara?

Polecane posty

Gość pozdrawiam piwoszów :)
piwo najlepiej jednak smakuje prosto ze źródła a nie tam ze szklanek :P no chyba że zmieszane z soczkiem, mmm :D

Ja kiedys niemieckiego nienawidzilam--skonczylam mature w 2 i to z laska. Dzis jestem zona niemca heheh.

Ja piwa z sokiem nie lubię, wódkę jedynie, ale też odpowiednią. Chociaż wszystko piję jak ciota przez słomkę :D:classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] mikojan Ja żadnych Niemców nie znam, ale za to kocham Schweinsteigera, tego z reprezentacji Niemiec, mógłby mi mówić do ucha po niemiecku przez 24h na dobę siedem dni w tygodniu jajaj no n8ie moj typ faceta ale jest sympatyczny heheh

[zgłoś do usunięcia] mikojan Ja piwa z sokiem nie lubię, wódkę jedynie, ale też odpowiednią. Chociaż wszystko piję jak ciota przez słomkę Nie no nie rozpidalaj mi watroby heheh ale sie usmialam. Ja pijam tylko wodke-teraz sie juz poprawilam i pije z cola albo energy .

chyba pójdę dziś wcześniej spać (czyli jeszcze dziś:D) i wstanę rano... hmm - tylko po co? :classic_cool:

Biest Szczerze mówiąc mój też nie, bo ja wolę ciemnookich brunetów, ale jak mnie strzała Amora piertolnęła kilka lat temu na jego widok to do dzisiaj ślinię się kiedy go widzę, kibicuję Niemcom, śpiewam z nimi hymn i płaczę jeśli wygrywają jakiś mecz :D:classic_cool: I tak teraz rozkminiam dlaczego ja nigdy nie zmieszałam wódki z colą, przecież to oczywiste połączenie, na które nie wpadłam :o:classic_cool: pozdrawiam piwoszów Wstań wcześniej, może pójdziesz za mnie na zajęcia o 8? :classic_cool:

wciągam 4 piwo 🖐️ kurcze, ostatnio to rytuał się zrobił, wracam wieczorem po pracy, kolacja i piwo, a brzuch rośnie :(

W sumie ja nie lubie sunnyboyow ze tak go nazwe ale jest sympatyczny. Ja kiedys pilam wodke tylko czysta bez popitki z duzych szklanek i ktoregos razu tak sie strulam ze pije teraz drinki ale tylko z cola i redbullem. I od czasu do czasu whisky.

Podglądacz_ Cześć, piwny wciągaczu :classic_cool:🖐️ Podejrzewam, że nie tylko Twój brzuch tutaj rośnie :classic_cool:

do jaca Zajebiste, nie mam telewizora, więc fajnie zobaczyć to w necie :D:classic_cool: Biest Podziwiam za tą czystą wódkę, ja po pierwszym kacu przy takim piciu podziękowałam, więc pijam z sokiem. Ale spróbuję Twojego sposobu, bo brzmi kusząco i smacznie :classic_cool:

czemu nie ;)

pozdrawiam piwoszów Do końca życia bym Ci się nie odwdzięczyła, nienawidzę wtorków 😭:classic_cool:

jak wódka to czysta, bez niczego, a jeśli chodzi o domieszki z colą... martini, mmm, najlepsze imprezy przy tym były :D

mikojan 🖐️ fakt że piję raczej lekkie piwa, lubię takie +-5% żadnych mocarzy, bo rano muszę być w normalnej formie ale brzuszek się robi ;)

Kazdy pije vodka inaczej- niekotrzy z cola, niektorzy z lemon, redbull, sok pomodorowy-co glowa to inny pomysl. Ja kiedys zaserwowalam niemcowatym wsciekle psy i tez smakowalo-niektorym. W moim towarzystwie malo pije wodke. Nna slubie bylo wino, piwa poszlo duzo, bacardi, whisky, asbaha itd.

dziewczyny, Wy narzekacie na kaca po wódce? chyba nie miałyście kaca po winie :) najgorszy z możliwych!

OOOOOOOOO neeeeeeee Martini....nenenenen Ja nie pijam takich dziwactw-ja nie piajam niczego ponizej 40 woltow. Kiedys pilam z 2 lata anaretto i sobieskiego waniliowego ale gdy sie strulam wodka cytrynowa...nie pilam dziwactw.

Podziwiam was za tą czystą, ja na samą myśl i przypomnienie sobie jak pachnie mam odruch wymiotny, chociaż swego czasu waliłam bez popity w dość sporych ilościach i chyba dzięki temu mam wstręt :o:classic_cool: Podglądacz_ Przy odrobinie chęci i wysiłku brzuszek szybko można zrzucić, więc nie ma co odmawiać sobie przyjemności :classic_cool: amaris Płaczę ze śmiechu :D pozdrawiam piwoszów Na szczęście wino mi jeszcze aż tak do łba nie strzeliło, więc wierzę na słowo, w sumie ja to nie mam doświadczenia w alkoholach, raz w życiu kaca miałam i raz w życiu miałam zgon, więcej tego nie prowokuję :classic_cool:

Ja maialm po imprezie takie wyymioty po wodce ze mnie do szpitasla zawiezli...wierz mi tego by nikt nie chcial przezyc. Po 2 dniach badan okazalo sie ze mam zatrucie wodkowo-grzybowe. I na urodzinach mego meza 3 lata temu tez sie woda strulam i od tego momentu nie pijam czystej-prawie.

strasznie niekuszące opowieści słyszałam o tym, co się działo z niektórymi po wódce z redbullem :D sama nigdy nie piłam, na tyle nie przepadam za tym napojem, że na samą myśl o połączeniu go z wódką.. :o:o

właśnie oglądam linka z szymona :D haha Shaggy przy kiełbasie i polscy mężczyźni ładniejsi od niemieckich kobiet zamietli wszystko i wszystkich :D :D ale to prawda :P

23 w nocy, a u moherówny jest jakieś zebranie, bo kika moherów z piętra niżej do niej wpadło. Podejrzewam, że odprawiają jakieś rytuały jasności i zaraz mnie wypiertoli w kosmos siła ich wiary :classic_cool: Idę do schronu, znaczy do kibla :classic_cool:

Fakt...niemki brrrrrrrrrr Ja bede tez pomalutku uciekac bo ja od 3 rano na swoich konczynach dolnych biegam i padam.