Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiwatta

pomóżcie zrozumieć kolegę, męska taktyka - jak to ogarnąć!?

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre dobre
znam ten bol ale tak na zawolanie to jej nosa nie utrzesz.ale mozesz troche trzymac ja w szachu wlasnie stwarzajac takie warunki zeby ona sie starala o twoja adoracje. luz, gadki z innymi, inne zainteresowania.

T oakurat dobrze, że ją olewasz, jak Cie nie chce. Bo niby co innego masz zrobić. Stalking?

Gość to ja Ci coś poradzę
A i tak uważam, że na dobre mi to wyjdzie. Powolutku, powolutku uczę się. Na pewno nie wyjadę nigdy więcej z jakimiś wyznaniami "w ciemno". W pracy też nigdy więcej takich bzdur.

nie szukaj szczescia w pracy. w pracy pracuj.

O to chodzi :) Szkoda tylko, że najprawdopodobniej będę musiał zmienić pracę, to się już ciągnie kilkanaście miesięcy, już mam dość. A jestem zły na siebie, że się dałem wciągnąć jak gówniarz. Mówię, kolejna lekcja - bolesna ale pożyteczna.

zmiana pracy nic ci nie da. zaczniesz wracac do przeszlosci i gdybac co by bylo gdybys jednak nie zmienil. prace bedziesz mogl zmnienic jak ona sie z kims zwiaze. wtedy nedzie koniec. jak lubisz te prace to jej nie zmieniaj bo o dobra prace dzisiaj ciezko.

Z następną dziewczyną będzie to samo. Widać, że nie jesteś dla nich pociągający.

Nie wiem jak Ty, ja się uczę na swoich błędach i wyciągam wnioski kolego. Zresztą Twój nick mówi za siebie.

Ja piernicze ludzie, co Wy tacy pesymiści :D Dlaczego mam wracać do tego? Przejdzie mi prędzej czy później, trzeba żyć dalej. Fakt, zmiana pracy z takiego powodu nie jest może rozsądne, ale co tam, i tak się nosiłem z takim zamiarem od dawna :).

To do zobaczenia za rok, jak w nowej pracy koleżanka da Ci kosza. Raliści, nie pesymiści.

Gość Żaboss
Ten koleś od autorki wątku - on pewnie desperacko czeka na jakiś sygnał, że dziewczyna też jest zainteresowana. Bo ta pewnie to typ królewny śnieżki, która spotyka się, rozmawia. ale sygnału żadnego, bo duma jej nie pozwala. I chłop jest w rozterce