Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfghjdsfghjkdsfghj

nowy filmik z Los Angeles! (chodze po sklepie)

Polecane posty

Gość Girl gone wild
Niestety te czerwone i zielone jabłka to najwięcej chemii. Nie ma jak nasze polskie. Współczuję im, że muszą coś takiego jeść. Amerykanie i polska polonia jest przekonana o amerykańskiej wyższości, wierzą, że mają wszystko najlepsze i największe. W rzeczywistości klasa średnia żyje gorzej niż średnia w Polsce. Mieszkania mają fatalne, dzielnice okropne, bruden, szare, wszystko bez ładu i składu. Można tam jechać na chwile na urlop i zobaczyć, ale mieszkać to bym tam nie chciała. Drażnią mnie Amerykanie i ich duma, a polonia? Szkoda słów.

Gość jr3o2
mam wrażenie odnosnie tych komentarzy,że ella sama zakłada nowe konta i sobie komentuje :D one są wszystkie w jednym stylu i na nie nie odpisuje- bo jak i po co mialaby odpisywac samej sobie

Gość dfghjkdfghjdsfghj
nie promuje po prostu robie filmiki robilabym te filmiki gdziekolwie mnie los zaniesie a robie o swoim zcou wice oczywiscie chodze do lokalnego sklepu po cos do jedzenia jak kazdy

Gość united states of shit
masz racje, ela, i chociaz nie znosze stanów to bardo lubie twoje filmiki, nawet jakbys je kreciła w RPA, w kuala lumpur, czy krakowie albo pizdziszewie wielkim to musiałyby byc ciekawe,bo niesamowicie opowiadasz:)

Gość dfghjkdfghjdsfghj
w usa jest wspaniale jezdenie pycha - ja powiedzialam w filmiku ze to nie jest ten skle do ktorego ja zawsze chodze bo zamnkniety nakrece tez w tym moim ukocanym to sklep gdzie sa lokalne jablka bez chemmi i wszystko - ale tez lubie tamty sklep bo ma moj ulubiony sok a ten drugi niezawsze

Gość dfghjkdfghjdsfghj
no ja wszedzie bede krecic wiec subskrybujcie i ogladacie jak sie podoba mam nadzieje ze popodrozuje i do krakowa i ozywiscie tez o wszytsim bede krecic chcialabym tez zawitac do afryki i na safari ojej -super by bylo! na razie niedlugo nakrece cos z hollywood i beverlky hills bo tam fajowo jest sporo do filmowania

Gość jakotakoo
Pravik -spojrz na siebie -jestes młody,,zdrowy i siedzisz w domu jak ta ciota, a mogłbys podrozowac np

Gość dfghjkdfghjdsfghj
hej nie mam tyle forsy by zapraszac na waacje kogokolwiek ale moze kiedys jak bede bogata fajowo by bylo-tym co chca radze marzyc bo u mnie sie tak zaczelo marzenia maja wlasne nogi jak sie wierzy w magie!

Gość dfghjkdfghjdsfghj
dziekuje bardzo wszystkim co ogladaja i zasubskrybowali - bardzo mi cieplo na serduszku!! :)

Gość AniaAniaAniaAnia77
własnie anulowałam twoja subskrypcje, jestes nudna jak flaki z olejem 🖐️

Gość jjgy
fajnie wyglądasz i podoba mi się twój akcent ;)

Gość dfghjkdfghjdsfghj
numer tych co zasubskrybowali sie nie zmienil ale to twoj wybor wiadomo ze nie wszytskim sie nie spodoba -ja bede robic jak najlepsze i sie starac!

Gość dfghjkdfghjdsfghj
dzieki!! caluski :)

a mnie ja zwykle sie podobasz... (bez tego najazdu na klapki to juz sobie nie wyobrazam kolejnych filmikow:)) dystansu wiecej ludzie,dystansu...

Gość dfghjkdfghjdsfghj
:)

Gość Uroczy Roman
A kiedy będzie umieram i mój pogrzeb ?

Gość arrosaaaa
bardzo fajen filmiki robisz, napewno bede ogladac. A tak ogolnie to ile masz lat? Pozdrawiam :)

Gość AniaAniaAniaAnia77
ewelina to, ze cos sie tobie podoba a innym niekoniecznie nie oznacza od razu, ze im brakuje dystansu, rusz łbem to nie boli!

Gość arrosaaaaaa
aniu, naprawde musi ci brakowac tego dystansu skoro wzialeas to akurat do siebie. Ja w zycie bym nie pomyslala ze to moze byc o mnie

Gość AniaAniaAniaAnia77
sory, ale jestem niewyruchana i dlatego tak pierdo le

Gość _SonOfLiberty_
22:45 prawik91 nagraj filmik jak srasz To bardzo interesująca propozycja. Chciałbym poznać opinie autorki filmu na temat tej propozycja.Wydaje mi się iż mogłoby być to interesujące.

Gość ;)))))))))))))))))))))))))))
:) ;))))))))))))))))))))))))

Gość hjksdfghjsdfgh
nie takiego filmika o toalecie nie bedzie ale jak jakies inne pomysly chetnie poslucham! dzieki wszystkim co ogladaja i zasubowali i w ogole poznalam nowych ludzi nowe przyjaznie- super jest! pozdrawiam!

Gość hjksdfghjsdfgh
:)

z czego się cieszysz ociemniała pizdo? jak zwykle miernoto zapominasz akcentu.... ........ Niech zielona flegma spływająca po twym pomarszczonym od myślenia czole będzie odpowiedzią na ten smętny film o niczym. . . . . ........tfu w ten durnowaty pysk

Autorko buziaki :* kiedy jakiś nowy filmik :) p,s, śmiać mi się chce z takich zapienionych frustratów jak tu wyżej :D co za jad...