Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumpolelum25

mojemu facetowi kompletnie odbiło jak z nim postepowac??

Polecane posty

Gość CO WY JEJ PISZECIE
JAKI ZWIAZEK ???? Zadnego zwiazku tu nie ma !!! Nie zdradzil ? Oczywiscie ,ze zdradzal i to juz od dawna. Jechal na dwa fronty,az w koncu zaczelo go to meczyc i zostal przy nowym cialku... Szkoda tylko,ze my kobiety wolimy udawac,ze nic nie widzimy i dajemy sie zdradzac i ponizac.

Gość lelumpolelum25
no ok jechal na dwa frony; wlasnie czytalam jej prosl i niby od 4 lutego juz sa raezm, a w miedzyczasie walentynki ze mna, 28 lutego spedzilismy week w wisle podczas ktorego mi wmawial ze chce byc tylko ze mna itd ;/ potem jak niby wyjechal pisalam mu zebysmy sie rozstali bo to nie ma sensu a on do nie to jak tak bardzo chcesz to to zakoncz bo ja tego nie zrobie-widziscie w tym sens? bo ja zadnego

Gość lelumpolelum25
cos mi tu nie pasuje, niby ona z niom od 4 lutego a on 8 chcial braz ze mna kredyt hipoteczny na dom czytam wlasnie jego smsy z tego czasu...

Gość NY2012
a co to chcial cie wpedzic w dlugi? wyglada na to ze jechal na 2 fronty i nie mogl sie zdecydowac :( a teraz juz wiesz...

Gość CO ZA PADAKA
porozmawiaj z tą dziewczyną. uświadom jej, z kim żyje :D

Gość lelumpolelum25
a co myslisz ze ona jest lepsza? 21 lat juz dosc duze dziecko sama je wychowuje, konto wszedzie nk facebook fotka; tu z piwem tu w ponczochach sa siebie warci jak widac. to straszne

Gość dziwnasytuacjaa
to wszystko jest dziwne a on jest chory on moze sobie jaja robic ale to oznacza ze ma cos z glowa ale zeby 2 miesiace klamac? i od razu zaciazyc? polglowek jakis czy co

Gość o ja pieeeeeeeeeeerdole
Przecie on Cie olal. O co ci chodzi autorko,chcesz z nim jeszcze byc czy z nim rozmawiac ?

Gość lelumpolelum25
nie juz nic nie chce tylko kompletnie nie umiem sie w tym polapac a to boli najbardziej

A po co masz się nad tym zastanawiać? nie masz co robić? Umów się z kimś na kawę , idź do kina, rób coś pożytecznego. Da ci to coś, że będziesz rozkładać na czynniki pierwsze, coś co dawno się samo rozłożyło. Daj spokój, nie warto!

Gość ales ty autorko glupia
to tyle w temacie

Gość dziwnasytuacjaa
a wam sie wszystkim tak fajnie gada

Gość aleHujniaaaa
mammamia ale hujnnia co zasytuacja wogole

Gość lelumpolelum25
dzieki za wpisy widzez e niektorzy mnie potepaiaja ale ja wiem ze to dupek i skurwiel tylko ten szok ten bol ze po tylu ;latach po tylu latach bycia razem ja nie mowie ze kryzys to wina jednej strony :( ja czuje ze umre i co mam is na tej wsi na kawe na piwo z kim niby jak ja sama jak palec jakis ejstem