Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietere

jaki macie telewizor lcd,led badz plazme?

Polecane posty

Gość Ja nie mam wcale telewizora...
Chunh Tzong - heh tyle wiesz, co o moim mężu. Bronisz się wymysłami. Jeszcze zapomniałeś napisać, że mam 100 kg i co tam jeszcze wymyślisz z tymi luzami... Nie krępuj się... przecież wiesz, że nie mam męża i jestem zacofaną starą panną, może jeszcze coś wyobraźnia Ci podpowie?

U mnie na domowej półce stoi JVC, ale przymierzam się do kupna nowego, większego i mam nadzieję lepszego odbiorniczka! Tym razem nie dam się zrobić w balona i najpierw popatrzę w internecie. Magiczna Planeta przy najszerszym asortymencie oferuje także bardzo niskie ceny i fachową obsługę.

Gość runic
Też Philips 5507 (z 3d i bezprzewodowym wifi). Kupiłem niedrogo, bo za 2.5 tysiąca złotych :)

Gość wiktoria741
My mamy LG 3D. Jest całkiem niezły, można go podłączyć pod komputer i używać jako monitor. W najbliższym czasie mamy zamiar go zawiesić na ścianie bo na szafce dzieciaki ciągle przy nim kombinują. Mam nadzieję, że uda nam się to w przyszłym tygodniu :) Muszę jeszcze zamówić uchwyt z http://www.uchwyt.pl/ i zrobić miejsce na ścianie:)

Gość amelia9991
My may samsunga - plazmę ale niestety nie pamiętam modelu :) Ma 42 cale. A jaką macie telewizję satelitarną? Montowaliście ją sami? Ja zastanawiam się nad nc+ i jej montaż chyba zlecę firmie http://www.monter24h.pl/oferta/telewizja/ Sama na pewno tego nie zamontuję bo nie wiem jak.

Gość Telewizorabrak
A ja nie mam tv bo wolę oglądać telewizję online przez strone telewizja-online net!Mnie taka opcja najbardziej odpowiada!