Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietere

jaki macie telewizor lcd,led badz plazme?

Polecane posty

o masz, nie zawsze stosuje polskie znaki z bardzo prostego powodu - nie chce mi sie za kazdym razem przestawiac klawiatury na polski, chociazby dlatego, ze na niemieckiej znaki interpunkcyjne sa w innych miejscach tak jak ''z'' i ''y'' sa odwrotnie i jakos nie moge sie przyzwyczaic. Nie mam w zwyczaju bitwy na madrosci na forum, takie postowe przepychanki to nie moj poziom, zwrocilam uwage bo bylas opryskliwa i tyle.

Poza tym - jak się mieszka i uczęszcza do zagranicznej szkoły a obcowanie z ojczystym językiem zawdzięcza dzięki rozmowie z mamą i książkom to nie trudno się dziwić, że nie będzie ze mnie wzór i człowiek bezbłędny. Tylko, że to nie ja wychwalam się tu posiadaniem książek, piejesz z zachwytu i wywyższasz się, szydzisz z innych, jakoś mnie swędzi takie zachowanie po prostu, nie lubię tego typu istot.

Gość Chunh Tzong
O teraz załapałem że dyskusja zeszła na temat książek i pisowni heheh, a walić pisownie, mi sie tez nie chce patrzec dokładnie czy bykow nie ma,

Gość Ja nie mam wcale telewizora...
**Mychol o masz, nie zawsze stosuje polskie znaki z bardzo prostego powodu - nie chce mi sie za kazdym razem przestawiac klawiatury na polski, chociazby dlatego, ze na niemieckiej znaki interpunkcyjne sa w innych miejscach tak jak ''z'' i ''y'' sa odwrotnie i jakos nie moge sie przyzwyczaic" A co znaki interpunkcyjne mają wspólnego z i y? Bo nie mam pojęcia.. Wiesz w ogóle co to znaki interpunkcyjne?

a kto napisal, ze maja cos wspolnego? Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie martw sie, ponoc ponad polowa Polakow je ma :)

**Mychol Poza tym - jak się mieszka i uczęszcza do zagranicznej szkoły a obcowanie z ojczystym językiem zawdzięcza dzięki rozmowie z mamą i książkom to nie trudno się dziwić, że nie będzie ze mnie wzór i człowiek bezbłędny." Jak na kogoś kto nie jest wzorem i człowiekiem bezbłędnym dajesz sobie zbyt duże prawo do wytykania błędów innym. Co ciekawe zwrotów nie przyjmujesz. Pięknie.. :D

**Mychol a kto napisal, ze maja cos wspolnego? Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie martw sie, ponoc ponad polowa Polakow je ma" Skoro pisząc o znakach interpunkcyjnych piszesz o "z" i "y", to chyba sama nie wiesz co piszesz. Zatem tekst o tym, że połowa nie potrafi czytać napisałaś sama do siebie. Widocznie sama nie wiesz co piszesz, albo nie rozumiesz co piszesz.

Gość widac ze babskie forum
teraz bedzie dysputa o interpunkcji :D

"Tylko, że to nie ja wychwalam się tu posiadaniem książek, piejesz z zachwytu i wywyższasz się, szydzisz z innych, jakoś mnie swędzi takie zachowanie po prostu, nie lubię tego typu istot." Ale wychwalasz się telewizorem ile się da... I piejesz z zachwytu nad swoim pudełkiem. I zabolało co napisałam... Jak widać bardzo zabolało.. Ja nie szydziłam, tylko zacytowałam Jima Rohna.

Gość Chunh Tzong
Ja nie mam wcale telewizora... **Mychol a kto napisal, ze maja cos wspolnego? Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nie martw sie, ponoc ponad polowa Polakow je ma" Skoro pisząc o znakach interpunkcyjnych piszesz o "z" i "y", to chyba sama nie wiesz co piszesz. Zatem tekst o tym, że połowa nie potrafi czytać napisałaś sama do siebie. Widocznie sama nie wiesz co piszesz, albo nie rozumiesz co piszesz. no ludzie laska weź sie puknij, powoli czytaj i nie pisz glupot jak tekstu nie rozumiesz, widzialas kiedys inną klawiaturę niz US? w niemieckiej, rosyjskiej czy innej masz znaki interpunkcyjne na klawie w innych miejscach, jak ktos nie jest niemcem biede ma sie przestawic i znac je na pamiec, sa tak pomieszane jak Z i Y kapiszi laska, weź idź czytać lepiej :D

Gość Chunh Tzong
bo to temat o TV nie o molach ksiązkowych

A co to ma do rzeczy, że są w innych miejscach???? Przecież nie pisze tutaj po niemiecku. :O

Gość [pramm
kineskopowy , bez pilota , kosztował właściwie to nic , bo właściciel nie wie , ze używam :) :P

owszem o znakach interpunkcyjnych ORAZ ( bo mi jeszcze ''i'' przeoczysz :P ) o tym, ze w niemieckiej klawiaturze ''z'' jest na miejscu ''y'' i odwrotnie. I w ktorym miejscu wychwalam ile sie da? Napisalam jaki mam telewizor i tyle. To, ze ktoś posiada sprzet przez Ciebie mianowany pudlem nie oznacza, ze jest od ciebie gorszy, lub nie moze byc fanem literatury, czy nie moze byc zwolennikiem czytania ksiazek. Twoje wypowiedzi sa irytujace a nawet trocha smieszne :) Swoją drogą - po jaka cholere wlazisz na temat o telewizorach skoro tak ich nie lubisz :D

Witam! POLUBCIE!!!! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

**Mychol owszem o znakach interpunkcyjnych ORAZ ( bo mi jeszcze ''i'' przeoczysz ) o tym, ze w niemieckiej klawiaturze ''z'' jest na miejscu ''y'' i odwrotnie." Ale co z tego??? :O

"Tez swoj kupilam bo mi sie podobal nie tylko obraz ale wizualnie jest sliczny i sprawia wrazenie jakby obraz sie ''wylewal'' z niego, do tego sobie ladnie podswietlilam z tylu, ah babski punkt widzenia" A choćby tutaj... Nie ma w pytaniu nic w stylu: czy sobie ładnie podświetliłaś pudełeczko. Dodałaś aby się pochwalić... P.S. Wieś tańczy i śpiewa... :D Kulę dyskotekową też pewnie masz największą? :D

to, ze nie bede przestawiac na polska, zeby miec ''ą'' i ''ę'' nawiasy itd. sa w innych miejscach i latwo wtedy wstawic zly znak.

"To, ze ktoś posiada sprzet przez Ciebie mianowany pudlem nie oznacza, ze jest od ciebie gorszy, lub nie moze byc fanem literatury, czy nie moze byc zwolennikiem czytania ksiazek. Twoje wypowiedzi sa irytujace a nawet trocha smieszne Swoją drogą - po jaka cholere wlazisz na temat o telewizorach skoro tak ich nie lubisz" Jakbyś czytała, to byś wiedziała że to nie moje słowa, tylko cytat. Bardzo znany zresztą... A wchodzę właśnie dlatego, że nie nie lubię. Fajnie jest się pośmiać z "ładnie podświetlonego pudła". Co jeszcze podświetlasz? Kibel też masz podświetlony? Kula dyskotekowa połyskuje, gdy używasz? Czy zaczyna lecieć muzyka disco polo w trakcie używania?

Gość Chunh Tzong
A ty sie chwalisz że nie masz tv tylko mega duzo makulatury, doodatkowo zachowujesz sie jak troll, fajnie juz wiemy że jestes ah i oh, nie potrzebujesz tv tylko dziwne ze siedzisz w necie i gapisz sie całymi dniami w ekran LCD lub LCD-LED :D fajnie że ma fajny TV i podswietlenie, kazdy lubi co innego a czepiasz sie jak cholera:]

**Mychol to, ze nie bede przestawiac na polska, zeby miec ''ą'' i ''ę'' nawiasy itd. sa w innych miejscach i latwo wtedy wstawic zly znak." Albo się potrafi, albo nie.. Na niemieckich forach pewnie piszesz odwrotnie. :D Wszystko można zrzucić na klawiaturę... :D

no i co w tym takiego razacego? O gustach sie nie dyskutuje, z tym, ze taktowni ludzie o tym wiedza. Ktos bardzo madry kiedys zauwazyl, ze posiadanie calej masy ksiazek nie czyni z ciebie inteligentnej. Zachowujesz sie jak prostaczka. Nasmiewasz sie tak z kazdego kogo gusta nie pokrywaja sie z twoimi (w jakiejkolwiek dziedzinie)? To nie jest normalne i raczej swiadczy o kompleksach.

Chunh Tzong - cóż z tego co widzę, to już dawno temu "pochwaliłeś się" swoim telewizorem. Zatem temat główny już dawno wyczerpałeś także. Pytanie było konkretne. Teraz próbowałeś zabłysnąć sprawami technicznymi i zdecydowanie poległeś... Więc próbujesz wyprostować swoją wiedzę techniczną i szukasz dalej okazji do zabłyśnięcia. Notabene każdy wie, nawet dziecko że ledowe najmniej pobierają energii. :O

Dawno nie widzialam tak zawistnej i spinajacej sie osoby :D wzbudzasz we mnie nawet litosc, a to juz jakies osiagniecie z twojej strony :) skoro jestes taka bystra to sobie przestaw klawiature na niemiecka i sama zobacz ile zajmie ci napisanie poprawnie zdania. Na pewno nie bedzie to ten sam czas i bedzie to uciazliwe. A jesli juz chcesz mi zarzucic brak znajomosci jezyka niemieckiego, pisowni - to zapraszam do konwersacji w tym jezyku :)

**Mychol - Ty także zachowujesz się jak prostaczka i pokazujesz jak bardzo Cię zabolał cytat. Stąd ta ingerencja, choć sama nie zachowujesz żadnych zasad wobec siebie...

Gość Chunh Tzong
A ty nie masz kibla tylko wychodek na zewnatrz, po co korzystac z dobrodziejstw cywilizacji jak mozna srac do dziury w desce hehehe, jakas taka zacofana jestes, strasznie sfrustrowana chyba faktem ze nie masz TV Ksiażka to taki sam rodzaj kultury jak ogladanie fimów, tyle ze lepszy, nie trzeba sie przemeczać i można wspolnie z rodziną przeżywac emocje związane z fimem, coś może cie uciska że tu sie tak wyzywasz:D

**Mychol - a podświetlisz wtedy klawiaturę? Bo bez podświetlonej to ja nie mogę... :D

Chunh Tzong - ależ mądrości... :D Cywilizacja... hehe.. kicz chyba..