Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietere

jaki macie telewizor lcd,led badz plazme?

Polecane posty

Gość bgmbm
plazma 50 cali panasonic niecały rok 6500zł

Gość Chunh Tzong
Lepszy obraz niż w plaźmie? hmm, fakt że nowoczesne panele LCD sa dobrej klasy, widać pod dużym kątem, obraz dobrej jakości ale jakoś nie widzę aby mial lepszy obraz, w plaźnie jedynie drażni ta czerń, jak jest ciemno to faktycznie nic nie widać co troche drażni, ogólnie nie ma wyższosci tego na tym lub odwrotnie, za to cena jest zajebista za 51 cali 2000zeta z odtwarzanie filmów z hdd. W tych calach plazma pobiera śmieszną moc, w granicach 100W w obrazie standart, a LCD ile bierze? I zrozum człowieku że jakosć obrazu w minimalnym stopniu jest uzalezniona od rodzaju podświetlenia, w nowoczesnych konstrukcjach LCD także juz nie widac przekłamań w równomierności rozchodzenia światła z tyłu panelu, a diody nie wiem ile pobierają prądu ale niewiele mniej, grzeje sie taki panel jak diabli, moja plazma 51cali jest zimna kolego, nie nabierajcie sie na kretyńskie powielane z neta herezje

Gość widać rozgarnięcie
Poczekajmy na OLEDA i ceny 10tys.... ciekawe co pomyślą wtedy ci nabrani na wielkie napisy LED ;) :D:D , mina takiego delikwenta bezcenna

Gość Plazma 50 cali 3d
Samsung, w pakiecie z blue ray 3d (3xpary okularów) - 1200 euro.

Gdyby nie to, że mój kuzyn sprzedawał mi ten TV to może bym uwierzyła, że miał lepszy obraz bo mu ktoś pościł coś na DVD, żeby go sprzedać, bo nie schodził :D

Gość do widać rozgarnięcie
widać rozgarnięcie Głąbie. Nie wiem kto cię zrobił ale chętnie cię pomszczę. Wskaż tylko dawcę nasienia bo takich debili jak ty trzeba eliminować. Gówno wie a próbuje się mądrzyć.

''W sklepach na wystawach puszczają "spreparowane" intro z DVD z pieknymi kolorami - na tych TV ktore nie schodzą'' u mnie czegos takiego nie ma, puszczaja na zywo to co leci aktualnie na jakims programie :D Tez swoj kupilam bo mi sie podobal nie tylko obraz ale wizualnie jest sliczny i sprawia wrazenie jakby obraz sie ''wylewal'' z niego, do tego sobie ladnie podswietlilam z tylu, ah babski punkt widzenia :P

Gość widać rozgarnięcie
A ty co wiesz ? :D

Gość fgdftsrdea
Plazmę można wyregulowac i obraz będzie podobny ja w lcd tylko będzie to tryb pożerający prąd i wiadomo plazmy się wypalają Więc jeśli ktoś lubi lcd a za prąd nie chce płacic to może lLED niech sobie sprawi bo najmniej żre prądu a obraz każdy sobie robi taki jaki lubi.

a niech i kosztuje 20 tysiecy co cie to obchodzi kto go sobie kupi? zal dupe sciska czy jak?

Gość Phillips 52 cale LED
Nie wiem kto cię zrobił ale chętnie cię pomszczę.' ahahahahahaha :D :D :D :D ja mam dwa monitory do kompow LCD i jak tylko usiade nizej to goowno widze :O

Gość nnnjjfhkrg
ej a mi czasami skacze obraz w mojej plaźmie była droga i jest ok tylko nie wiem dlaczego czasami na 5sek trzęsie obraz przeważnie przy zbliżeniu, zatrzymaniu jakimś nie jest to częste gora raz na dzień-3 dni

Gość fgdftsrdea
Plazmę można wyregulowac i obraz będzie podobny ja w lcd tylko będzie to tryb pożerający prąd i wiadomo plazmy się wypalają Więc jeśli ktoś lubi lcd a za prąd nie chce płacic to może lLED niech sobie sprawi bo najmniej żre prądu a obraz każdy sobie robi taki jaki lubi. Wszystko zależy co dla kogo ważne i co kto lubi.

Druga kwestia, że u mnie TV wisi na ozdobę bardziej niż dla oglądania, bo w sumie jedyny kto coś u mnie ogląda to mój syn ok 40 minut dziennie bajek, potem my jakieś wiadomości i tyle :D U nas włączony TV to w sumie rzadkość. Nie mamy czasu na TV. Ale zwykły się zepsuł, więc coś trzeba było kupić :D

Gość widać rozgarnięcie
Gołąbczeku kupiłeś telewizorek z wielkim napisem LED na pudełku i teraz jesteś wkurwiony że to nie ten OLED o którym tak głosno ? Przykro mi :D

Gość do widać rozgarnięcie
Nie puszczają z dvd głąby tylko z blue ray.

Gość z wro
Sony 42", LG 32", i Samsung 21,5" (LED, dwa poprzednie LCD) To ostatnie to monitor z tunerem 🖐️ nie pamiętam ile płaciłem 🖐️

Gość Ja nie mam wcale telewizora...
Aktualnie nie posiadam. Ten co miałam zostawiłam w poprzednim domu, a teraz mi się nie spieszy.

wiadomo plazmy się wypalają Plazmy się nie wypalają. Tak było kiedyś. Teraz jest inaczej. A więcej prądu pobierają jedynie wtedy, gdy cały ekran jest biały.

Gość sdfdf
ja słyszałam o OLED w tv4 mowili w programie Galileo że to najnowsza technologia i dopiero wchodzi na rynek więc na pewno te tv będa drogie :P

Z OLEDem to ja mam komórkę. W sumie więcej jej używam niż TV :D

hahahah co cie tak boli z tymi telewizorami? Co z tego ze ktos wyda 10tys na tv ''z napisem LED'', przeciez to nie Twoje pieniadze i ewentualnie nie Twoja niewiedza wiec sie nie musisz takk spinac.

Gość 5 telewizorów
Co dwa lata nowy telewizor mąż kupuje stare rozdaje mamy 3 plazmy 2 lcd dom wielki my i syn nastolatek.

Gość nnnjjfhkrg
wow a basen jest, bo jak nie ma to się nie liczy i jacuzzi z sauną

Gość do Phillips 52 cale LED
Gówno kupujesz to gówno widzisz. Do kogo masz pretensje że jesteś palcem robiony ?

Gość Chunh Tzong
Ale to smieszne przepłacac, a z reguly przepłacaja biedni kupujący na raty, dzieki wpisom uświadamia sie ludzi bo zwyczajnie widac że 99% spoleczenstwa jest calkowicie nieświadoma otaczającej rzeczywistości Owszem plazmy potrafią wypalic logo programu, z reguly niezauważalna sprawa, LCD rownie zostawia ślady(zapamietuje obraz) Powtarzam LED i LCD biora praktycznie tyle samo prądu, przestańcie pieprzyc bo sie słabo robi od tej glupoty, kit w tv wam wciskają

Gość Ja nie mam wcale telewizora...
Biedni mają wielkie telewizory, bogaci wielkie biblioteki!

Gość nnnjjfhkrg
na co ci biblioteka

Gość NEPTUN M7
Ja nie mam wcale telewizora... kocham Cięę mi juz sie książki nie mieszcza a maż krzyczy że doprowadzam nas do ruiny