Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony brzydal

Dlaczego ja? Dlaczego skazano mnie na takie cierpienie? Dlaczego

Polecane posty

Gość basiab.
powiem tylko spozytkuj energię na coś lepszego, chyba że masz rozum, to tez w innym kierunku... I nie podjudzaj kogoś do czynów złych i nieludzkich.

Gość toxygen
Ja nikogo nie podjudzam. Ja szukam sojuszników:) A w kutnie mi cyganie dojebali kiedyś to z miłą chęcią wysadzę...no może nie ludzi ale kurwa jakiś obiekt użytecznosci publicznej chociaż...

Gość basiab.
straszne muszą być wasze kompleksy, skoro tak duzo agresji jest w was. Albo to z nudów, innego wytłumaczenia nie widzę. Mam nadzieję, że z gówniarzerią piszę, bo jesli to dorosli ludzie, to juz się wstydzę. To tyle, pozdrawiam i zyczę inwestowac w rozum niekoniecznie w urode.

Gość pozdrowienia z wiezienia
pewnie w poprzednim wcieleniu byłes zbokiem, pedofilem albo innym kurestwem, a moze twoj dziadek był kapo albo cos...

Gość toxygen
No tak...a Ciebie zamknęli bo rozdawałeś biednym jedzenie i założyłeś schronisko dla bezdomnych

Gość toxygen
A Ty basiab. nie bądź taka politycznie poprawna bo może się okazać, że takie metody rozwiązywania spraw staną się u nas niezbedne żeby przeżyć.

Gość basiab.
nie mam do czynienia z gówniarzem, ty masz mentalność pierwotnego. Kończę dyskus, nie ma to sensu.

Gość toxygen
Jak mi wskażesz różnice między mentalnością "pierwotnego" a współczesnego być możę będę mógł polemizować. Póki co muszę się z Tobą zgodzić. Również żegnam...

Gość assi
Człowieku strach spotkać takiego kogoś na ulicy. Jesteś psychopatą. Jeśli ją kochasz trzymaj się od niej z daleka. Masz zrytą psychę. Niezły materiał na seryjnego mordecę, jak słowo daje. Wyobrażam sobie ciebie w pokoju rozświetlonym blaskiem kilku świec przed ołtarzykiem zdjęć twojej miłości, a na twej twarzy złosliwy uśmieszek, bo właśnie znów udało ci się zamordować bogu ducha winnego chłopaka, który z nią zatańczył raz w klubie, albo zarysować gwoździem lakier na jego samochodzie heh. A serio. Tak naprawdę piękno pochodzi z wnętrza. Zadbaj o nie. Swoją drogą zęby warto wyprostować. Niedługo wakacje zarób kasę, załóż aparat. Sama nie jestem pięknością i mam kompleks na punkcie swoich zębów, za to chłopaków wybierałam z idealnymi zębami zawsze. Może twoja piękna też na zęby zwraca uwagę;).

Gość zrozpaczony brzydal
We mnie nie ma dużo agresji. Po prostu jestem nieszczęśliwy i niezadowolony, myślę, że gdybym tu wrzucił swoją fotografię nago, to w temacie pojawiały by się wyrazy współczucia a nie próby zmiany mojego nastawienia. I piszecie o psychiatrze. Przecież podręczniki akademickie do psychiatrii i psychologii są w internecie, co powie mi ów pan czego nie wyczytam w tych książkach? Zacznie mi wmawiać, że nie ma się czym przejmować, pomimo jawnych dowodów na to, że faktycznie jestem przekreślony. Piszecie żeby inwestować w rozum, wnętrze. Jakoś nie widzę, żeby mądrzy, ale mało urodziwi ludzie mieli szczęście do miłości. Widzę za to tendencję odwrotną, atrakcyjny facet idiota, bez ambicji, pracujący całe życie w magazynie za najniższą krajową, mieszkający w rodzicami, ma pełno pięknych, wykształconych, mądrych i dobrych adoratorek. Facet brzydki, choćby dobrze zarabiał, był wykształcony, inteligentny, miał jakieś konkretne plany na przyszłość, był zaradny, samodzielny, niezależny, może co najwyżej, jak już pisałem, poszukać sobie kogoś kto nie tyle mu odpowiada psychofizycznie, ale pierwszą lepszą osobę byle by tylko mieć się do kogoś rano odezwać. Życie jest okrutne i brutalne. I kobiety patrzą na wygląd tak samo jak faceci o ile nie bardziej to raz. Dwa rozmiar członka ma znaczenie podobnie jak wzrost. Nie oszukujmy siebie i nie drwijmy ze mnie.

Gość toxygen
Nic nie słuchaj...żadnych substytutów. Sterroryzuj stolicę aż całe to zesnobowane kurestwo zesra się w gacie i osiwieje ze strachu;) Pierdol jakąś assi czy inne lessi...o to chodzi żeby sie Ciebie bali. Strach jest skuteczniejszy niż miłość. jak dobrze to rozegrasz to najlepsze lachony bedą Ci ssały jaja i całowały po dupie. A jeszcze każda będzie twierdziła że masz największego kutasa na świecie i wiesz co jest najśmieszniejsze? Że same będą w to wierzyły:D:D A Wy sie szmaty zamknijcie. Piejecie o zdecydowanych, pewnych siebie i wiedzacych czego chcą facetach a jak sie taki pojawi to psychopata się być okazuje...:P

Gość ejże
Malcolm to znowu Ty?

Gość ejże
No weź, nie szalej. :D:D:D

Gość toxygen
Cicho bądź:P Próbuje chłopaka na ludzi wyprowadzić...

Gość toxygen
jak to znowu? To nie zabrzmiało dość przyjacielsko... Jakbyś powiedziała kuźwa...znowu mi sie chce srać

Gość ejże
Ja pierdzielę, i kto to mówi :-P

Gość ejże
..... powiedział Malcolm, którego pół kafeterii próbuje wyprowadzić na właściwą drogę, he he he :D

Gość toxygen
Jak to kto? Malcolm:P Jeżeli Cię kiedyś obraziłem to przepraszam ale widocznie miałem powody:)

Gość ejże
mój kochany Malcolmie, nigdy nie byłbyś w stanie mnie obrazić nie pochlebiaj sobie :D kiedyś tam sobie wymienilismy kilka postów i to wszystko, nie było w nich nic obrażliwego ani dla Ciebie ani dla mnie

Gość toxygen
skąd taki wniosek, że nie byłbym Cię w stanie obrazić? Nie ładuj mi się na ambicję a jak już to zdejmij buty chociaż:P

Gość ejże
to nie wniosek to aksjomat :-P buciki zdjęte, wchodzę bosymi stopami

Gość toxygen
Ale co jest aksjomatem? To że ja nie jestem Cię w stanie obrazić? W ogóle nie da się Ciebie obrazić? Ja nie jestem w stanie nikogo obrazić? Jakie buty preferujesz na okazje typu "wchodzenie komuś na ambicje"?

Gość ejże
Aksjomatem jest to, że nie jesteś w stanie obrazić mnie. Moje ego nie jest tak rozbuchane jak tych, których jednak jesteś w stanie obrazic. Bo, że niektórzy sie na Ciebie obrażali to było widoczne. PS. Nie mam zamiaru wjeżdżać Ci na ambicję ani na cokolwiek innego :-P , bo niby po co?

Gość 23432423423
wygląd mozna teraz coraz bardziej zmieniac... :p Mozna wydłuzac nogi operacyjnie, spory koszt- min. 30 tys. i nieco bólu ale chyba warto. uszy - jeszcze prościej, zęby, wszystko jest do zrobienia tylko trzeba kasy

Gość toxygen
Nie wiem po co? Posłuż się wyobraźnia:P Ale, chwila, bo nie rozumiem...Ja nie jestem w stanie Cię obrazić ale jednak zakładasz, że jest ktoś kto to potrafi?

Gość toxygen
Kase należy przeznaczyć na materiały wybuchowe, kałachy i amunicje. Pierwszych pod ścianę chirurgów plastycznych. No i co? Zrobicie się na bóstwa ale to nie jest zmiana na poziomie genetycznym więc jeśli planujecie rodzinę to wasze dzieci będą miały niezłą jazdę:O Chyba, że zakładacie w niedalekiej przyszłości manipulacje genetyuczne i "programowanie " wyglądu:P

Gość i oczywiscie
zakochałeś sie w najładniejszej dziewczynie jaką znasz. Ja spotykam takie niezbyt ładne pary: a miłość kwitnie. Więc to nie kwestia brzydoty lecz twojej osobowości.

Gość ejże
A gdzie widzisz moje założenie, że ktoś jednak może mnie obrazic. Wyobraźnię mam bardzo rozbudowaną ale w dalszym ciągu przekracza to moją możliwość wyobrażeniu zamiaru wjeżdżaniu Ci na cokolwiek.

Gość toxygen
miłość nie wybiera...Jakby zaczął sobie kalkulować na kogo go stać, porównywać, dodawać odejmować mnożyć dzielić i potęgować to co to kurwa by za milość była się pytam? Macie resztki rozumu jeszcze idioci?