Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatkaPolka2011

Proszę o opinie odnośnie tej sofy !!! Kto ma ??? WAdy i zalety !!!!

Polecane posty

my mamy model A13:)córka spala na niej przez tydz :) to bardziej fotel niż łóżeczko do spania :( część dopinana odczepia się :(ogólnie jako fotelik w pokoju dziecka lub do zabawy nadaję się:) plus jest taki , że sofa jest cała z gąbki więc jest lekka i dziecko może ją przesuwać w różne miejsca:) jako łóżko nie polecam

Gość to jest poprostu niemozliwe ha
bo to lozeczko jest dla maluchów wtedy nie potrzebne jest dopinanie tej trzeciej częsci.

skoro w zestawie jest dopinana część to logiczne, że po przypięciu powinno się trzymać prawda ? skoro nie to w jakim celu dołączona jest do zestawu ?

Gość MatkaPolka2011
w tej sofce sa t e trzy warstwy razem i sie rozklada a ta ostatni dopinana tak ?

Gość xjhuog;c;uh
ja mam takie, to z gabki, absolutnie nie nadaje sie do spania ta 3 częśc na rzep co nie trzyma, rozjeżdza się to jest cienkie i zimne do tego elektrostatyczne, strasznie się kurz i włosy przyczepiają komfort spania mniej więcej taki jakbyś kołdrę rozłozyła na podłodze i spała na tym do zabawy się nadaje, do siedzenia nawet nie, bo to jest miękkie, oparcie nie utrzymuje ciężaru dziecka jak chcesz coś niskiego i dobrego to kup normalny materac sprężynowy, taki jak do łóżka i połóż na podłodze

Gość MatkaPolka2011
?????????

Gość szavadava
Po pierwsze to nie ejst zadna sofa tylko zwykla rozkladana gabka :O Dobrze juz tu dziewczyny pisaly, nie kupuj tego dziecku do spania :O

Gość szavadava
Nie chce byc swinia ale moj pies ma wyzsze poslanie do spania :O W najgorszym wypadku kup porzadny, gruby materac i poloz na ziemi.

Gość jhbjkcnjklbnvkl
Nie kupuj tej sofy. Do spania się nie nadaje i jest tak lekka,że córka jeździła z nią po całym domu a miała wtedy 1,5 roku. Po ok. miesiącu matariał zaczął się drzeć i trzeba było ją wyrzucić więc nie polecam.

Gość MatkaPolka2011
???????

Autorko, a nie możesz kupić drewnianego łóżka z porządnym materacem i do tego ochronną barierkę?:) Dziecko później wyrośnie,to zdejmiesz barierkę a łóżko wykorzystasz jeszcze przez parę dobrych lat:)

Gość bozycz29
Zakupiłam wygodną sofę na meblowyoutlet.com

Gość gość
Jeśli chodzi o stylizacje a'la chesterfield to można takie sofy znaleźć w sklepie online na futurefurniture.pl. Wszystko to jest polska produkcja, robią meble na zamówienie, można sobie uzgodnić szczegóły co do tego jak sofa ma wyglądać – kolor, typ obicia, z funkcją spania czy bez, rodzaj oparcia itp. Indywidualne podejście mają do klienta i bardzo sympatyczne. Bez niczego w gratisie dostałem poduszki do sofy.

Gość gość
ja mam, ale wymienilam obicie, bo mi sie nie podobalo strasznie. Nowe kupowalam tutaj w bardzo fajnej cenie www.artmeb.pl

Gość drażniąmnieekstramamy
Przecież można położyć na ten materac z sofki materac od łóżeczka i na pewno dziecku krzywdy nie zrobi do spania :)

Gość Ewellka
Kup nową całkiem! Warto tylko przy zakupie wybrac dobry materiał na obicie - my zdecydowaliśmy się na Fargotex i kolor Apollo Magic Home, rewelacyjne łatwo się czyści, sama woda i ręcznikiem papierowym.

Gość Aannkka
Ja szukam właśnie jakiegoś takiego materiału, który będzie się mega łatwo czyścił - mamy dwójkę maluchów i musi to byc coś extra.

Gość Ewellka
To Fargotex i tkaniny Magic Home będą idealne dla ciebie, zwróc uwagę na to. A jak chcesz to na YT masz filmik jak fajnie i łatwo się czyszczą.

Gość gość
jak cenowo prezentują się te obicia fargotex?

Gość Edytta87
Sama jestem ciekawa. Szukam fajnej kanapy, nie wiem w jakich sklepach są dostępne te materiały, tkaniny ale to dobra sprawa dla naszej rodzinki by była, u nas kanapa to centrum mieszkania.

Gość gość
a jaka miejscowość miej więcej Cię interesuje? Na stronie fargotex masz zakładkę gdzie kupić i tam sobie możesz wyszukać gdzie masz najbliżej :) pozdrawiam.

Gość gość
Wielki dzięki już znalazłam pojutrze wyruszamy na sklepy, zobaczę jak na żywo te tkaniny magic home, bo z tego co patrzyłam na YT to rewelacja.

Gość Goscuowa
Nie bardzo rozumiem te negatywne opinie na temat tej sofy...Jak kupowalyscie to podane byly wymiary, napisane jak byk bylo ze materac jest z gabki. Wiadomo bylo takze ze lozko nie jest pietrowe a spi sie wlasnie na ziemii .Czego wy sie spodziewaliscie za te pieniadze? Lozka wodnego?Gabka jest odpowiednio twarda, a sofa jak najbardziej odpowiednia dla dzieci w wieku 2-5 lat i dla kogos kto ma malo miejsca a *****iwe w nocy dziecko -ta sofa jest idealna!

Gość gość
Któraś z Was ma może sofę z tego sklepu internetowego oferującego meble sosnowe? http://www.e-sosnowe.pl/18-lozka-i-sofy Chodzi mi o tą na pierwszym miejscu, gdzieś czytałam opinię o tym sklepie e-sosnowe i też chyba o tej sofie no ale oczywiście jak potrzeba coś znaleźć to mi się chowa i nie mogę tego nigdzie odkopać.

Do spania najlepsze są materace. Dobrze dobrany materac jest bardzo ważny, bo podtrzymuje całe ciało dziecka podczas snu i jest gwarancją komfortowego i bezpiecznego snu.