Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotność mężczyzny

Samotność mężczyzny

Polecane posty

Gość ciab
SENNY.... LOT.....kaczki? skąd taki nick?:D

Gość Samotność mężczyzny
się może da go jeszcze reanimować :classic_cool:

Gość Senny lot kaczki po jaja
Odpowiadając na pytanie ciab - mój nick jest mixem moich poprzednich wpisów. Witaj Samotny 🖐️ Nie ma szans, to koniec. :D

Gość ciab
koniec? to brzmi bardzo... hmmm... no w każdym razie...niesamotnie ;)

Gość Samotność mężczyzny
lot na kókółowym gniazdem okazał sie poraszkom :classic_cool:

temat się wyczerpał ale kona paradoksalnie w całkiem sporym towarzystwie hahahaha

Gość Samotność mężczyzny
ide wspierajcie sie kochani jak tylko mozecie, nogami rencami i czym tak chcecie. njuni samotnosc ie sluzy, jak sobie z wami popisze tto jej ulzy :P 🖐️

Gość ciab
to ja chcę się podpierać penem, mogę?:D

Gość Samotność mężczyzny
do reszty ci rozum bez mezczyzny zjadlo ? :) albo udzielilo ci sie ode mnie :) pa

Gość Gdzie kaczka mówi dobranoc
Piszcie. Rozwalmy ten topik w starym dobrym stylu.

Gość ciab
Njuń ....:D:D:D ano chyba tak, ale kto jest bez mężczyzny... chyba ten wyżej samotny mężczyzna

Gość Podszywka i jajcarka od kaczek
Tak, to ja :D

Gość senność
L możesz sobie pogratulować:) Jeszcze miesiąc, dwa i zostaniesz wreszcie sama na kafe. 🖐️

Gość Kaczka w buraczkach
Wróciłam 🖐️ po krótkim prysznicu :) I powiem wam jedno: nikt, kto korzysta z rączki prysznicowej na wężu, a nie mieszka z facetem, nie jest w stanie w pełni zrozumieć dramatu nieszczelnie domkniętych drzwi od kabiny.

a samotny mężczyzna samotnie wyciera powódź, którą robi w łazience biorąc prysznic? neeeeee samotny mężczyzna jest ponad wycieranie czegokolwiek samo wyschnie.

Gość ciab
kabiny są przereklamowane, najlepsza jest duża wanna :) a najlepiej z hydromasażem, to jest szansa że samotny facet nawet nie zauważy że jest sam :D

duża wanna to duża samotność im mniejszy facet w stosunku do wanny tym lepiej dla jego samotności. ;)

Gość ciab
hmmm... mam problemy z wyobraźnią.... poza tym lepiej mieć wannę, niż jej nie mieć jak mówi znane chińskie przysłowie ;)

zresztą co tam wanna najpełniej swoją samotnośc przeżywa mężczyzna zanurzony w basenie. tam jego samotność nabiera rozmachu, a jego nadęcie nabiera rozdęcia, a jego wyparcie faktu bycia bufonem.... no rusz wyobraźnię... jakiż to spektakularny efekt powstaje? ....

Gość Samotność mężczyzny
Dzień dobry. :-)

Gość Samotność mężczyzny
Dramat nieszczelnych dźwi prysznicowych? Ależ to doskonały pretekst, żeby zawołać jakiegoś przystojnego pana chydraólika. Zjawi się w te pędy i wszystko akuratnie załatwi. :-)

Gość kochana senność
jesli już zostanę sama, będe może szukać towarzystwa, zakładając tematy. tylko znając moją upośledzonnnnnnnnnną głowę, na ten nr nikogo nie złapię. więc.... już nie bede Wam rozwalać tematów, pod warunkiem, że będę wiedzieć, że to Wasze tamaty. albo zostanę sama :( czyli poczuję się jak 😭

Gość senność
Och Droga L. Jeśli uszczęśliwia Cię przestrzeń która po brzegi wypełniona jest Tobą, to nirwana jest już bliska. Możesz nasrać na wszystkie trawniki kafeterii, potem możesz po nich chodzić. Wszędzie Ty, jakie to piękne jest.

Gość kochana senność
już nie przesadzaj a szczegolnie z takim tonem widzisz ? kiedys nawet nikt za mna sie nie wstawil jak jakas pomarancza sie na mnie zawziela i robila g...na kafe a przypisywano to mnie a ile wyzwisk zebrałam teraz przynajmniej wiem za co ludzie moga mnie nie lubic :) sama pracuje na swoj wizerunek trola i dobrze mi z tym szkoda tylko fanow co umieli okrasic kazdy temat beda zawiedzeni jesli przestane robic co robie, a co jest skutkiem braku jakiejklowiek ingerencji tych, co powinni mnie i kazdego obronic, banujac czy... nie wazne jestem bylam i zostanę sama :) lubię swoja samotnośc na kafe cos jeszcze ?