Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka34128976

tabletki antykoncepcyjne po escapelle ! POMOCY!

Polecane posty

Hej. Bardzo proszę o pomoc ! we Wtorek 27.03 zarzylam escapelle dzis w 18 dniu cyklu dostałam okresu ( a moze plamienia?) problem polega na tym, ze w pierwszym dniu miesiączki mam zacząc brac tabletki antykoncepcyjne i nie wiem, czy jest to prawidłowa miesiączka czy plamienie?? zaczac brac tabletki, czy czekac ?? prosze o rade !!

Gość miałam podobną sytuację
własciwie taką samą, jak dostałam plamienia zaczęłam brać tabl

i jak wszystko działa jak powinno?? boje sie, ze zaczne brać tabletki, a okaze sie, ze to było tylko plamienie i nie beda skuteczne

Kobitki pomozcie !

Gość bomba*
ja też tak miałam i jakoś po pigule "po" zaraz za 5,6 dni dostałam krwawienia - ja nie wziełam anty bo nie wiedziałam czt to okres czy nie a do tej pory jeszcze nie dostałam kolejnej miesiączki więc czekam

To raczej nie jest fizjologiczna miesiączka. Jeśli zaczniesz przyjmować tabletki antykoncepcyjne teraz to koniecznie zabezpieczaj się dodatkowo prezerwatywą przez 7 dni lub wstrzymaj się od seksu do tego czasu.

za prezerwatywy to ja juz podziekuje :P najlepsze firmy, a robia psikusy:) nie zaczełam brać tabletek, bo to raczej nie jest wlasnie fizjologiczna miesiaczka;) poczekam do nastepnej:) dzieki wielkie za pomoc, latwiej bylo podjac decyzje czy brac, czy nie :)