Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankasssss

Jak na masaż w bieliznie czy nago

Polecane posty

Gość Ankasssss

Hej ide na serie masaży odchudzajacych, jak sie ubrać, zwykłe majtki, stringi czy moze powinnam byc nago? Jak wy chodzicie na masaże?

Gość oj dana dana
Na masaż chodzę ubrana normalnie :p rozbieram się dopiero na miejscu :D W gabinecie owijam się w ręcznik (przynoszę własny) i tak ide na stół - po pierwsze dla higieny (choć stol i tak jest przykryty jednorazowym przescieradlem ale się lepi do ciała, po drogie tym samym ręcznikiem się wycieram po masażu. Zostawiam stringi bo nie chcę świecić gola cipka, ale ja chodzę na masaże rehabilitacyjne i czasem pani mnie przy okazji trochę gimnastykuje :D

Gość Masaż

Ja też chodzę na masaże rehabilitacyje i zawsze ubieram stringi gdysz tylko taka bieliznę noszę. Raz jak poszedłem na masaż za wysoko miałem stringi  podciągniete  na biodra i pani masażysta sama mi je opuściła niżej i później. Przez cały masaż wypytywała się mnie czy wygodnie mi się chodzi w stringach, od kiedy je noszę I co skłoniło mnie do noszenia stringów że pani masaż wszystko bo młoda to O powiedziałem jej ze szczegółami jak to ze mną było i na koniec przyznała mi się że też uwielbia nosić stringi i w ten dzień też miała na sobie i pokazała mi swoją pupę. 

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość Masaż napisał:

Ja też chodzę na masaże rehabilitacyje i zawsze ubieram stringi gdysz tylko taka bieliznę noszę. Raz jak poszedłem na masaż za wysoko miałem stringi  podciągniete  na biodra i pani masażysta sama mi je opuściła niżej i później. Przez cały masaż wypytywała się mnie czy wygodnie mi się chodzi w stringach, od kiedy je noszę I co skłoniło mnie do noszenia stringów że pani masaż wszystko bo młoda to O powiedziałem jej ze szczegółami jak to ze mną było i na koniec przyznała mi się że też uwielbia nosić stringi i w ten dzień też miała na sobie i pokazała mi swoją pupę. 

Mokre fantazje incela-stulejarza.