Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Atlantico

Czy jest tu jakaś dziewczyna której...

Polecane posty

Gość 12 groszy nosze
jeżeli ten chłopak,jest grzeczny pracowity nie nadużywa alkoholu to ok

poważnie ? nie męczyłoby Cię to ? I jeszcze jedno pytanie, wiem że sie nie da dokładnie odpowiedzieć, jeśli nie jest sie w takiej sytuacji, ale jak myslisz jak byś sie w stosunu do niego zachowywała? jak z każdym innym czy jednak o wiele chłodniej. Wiem pytanie trochę na wyobraźnię...

Powtarzam to do znudzenia zawsze i wszędzie, więc zrobię to kolejny raz: facet nie musi być przystojny. facet to ma być facet a nie gówniarz. Poza tym w miarę jak się kogoś poznaje staje się on najpiękniejszy na świecie. Uroda powszednieje, trzeba nadrabiać osobowością.

Gość 12 groszy nosze
hmmmmmm brzydki ? w jakim sensie ? garbaty,bez zębny ? Nikt nie jest piękny każdy ma jakieś wady a te wady które się widzi u siebie można skorygować - nie ma się zębów to się wstawia -brzydka cera - dobrać kosmetyki tuszować fluidem dobrać ładny fryz,chyba że jest łysy to musi tak być :) reszta to higiena i ubranie

Gość takatamjednakak
Hej. Więc jestem w związku z chłopakiem, którego większość moich koleżanek uważa za brzydkiego, on sam tez ma kompleksy. Znajomi dziwią mi się ze z nim jestem, bo jestem atrakcyjna dziewczyna i zawsze miałam za sobą wianuszek adoratorów. Powiem Ci szczerze, że mnie się mój chłopak podoba :) nie wywyższam się ani nic, jesteśmy normalna parą. ma w sobie wiele cech które mnie pociągają :) jest bardzo dobrym i szczerym czlowiekiem a dla mnie to najważniejsze.

To jest temat stary jak świat, ale ktoś, kto ma ogromne kompleksy na swoim punkcie i tak nie uwierzy, że są ludzie, dla których wygląd nie jest sprawą pierwszorzędną.

Gość proste pytanie do baunty
jesli kobieta taka jak ty nie zwraca uwagi na wyglad goscia to na jakie samochody lecisz? i ile trzeba zarabiac zeby miec taka kobiete jak ty