Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Saszina

Powróżę...

Polecane posty

Gość beata.21
prosze, nie zapomnij o mnie

Gość JA!
monika 27-07-1979 czy urodzę jeszcze dziecko?czy znajdę lepszą pracę?proszę o odp.pozdrawiam.

Gość isabel anastazja
ania 07 10 1987 czy znajdde w tym roku prace i czy wyjdziemy z nsarzeczonym z klopotow finansowych? bardzo prosze o odpowiedz.

Gość kajausggte
Pisalam wczoraj, dzis tez napisze- Agnieszka 09.08.82 czy mam sznase na normalny, szczesliwy, stabilny zwiazek. Czy bede miala dzieci?

Gość antonio banderasik
Wy naprawde w to wierzycie co tu jakas zapewne malolat z nudow pisze???

Gość Ksiadz
Wróżko powróż mi. Bo dla mnie to jest bardzo ważne. Proszę.

Gość Ksiadz

Gość Ksiadz

Gość Galaxxxxy
Dziękuję za poprzednią wróżbę, mogę prosić o jeszcze jedną? Czy najbliższe wakacje będą dla mnie udane, czy poznam na nich kogoś, z kim będę miała chociaż krótkotrwały romans? Magdalena 24.06.1990

Gość jejkumojekochane
22.02.1988. Czy będe jeszcze szczęśliwa z mężem?Czy wogóle będe szczęśliwa kiedyś?

Gość jejkumojekochane
Gosia

Gość zostalam pominieta 2 razy
Anetkaaa aaa Czy moge zapytac o nasz zwiazek jak widzisz nasz zwiazek w przyszlosci aneta7.03.85 i piotr 23.06.84

Gość no to ja odpowiem
to ja sie tez powtorze trzeci raz :) bo znowu zostalam pominieta ur. 27.08.80 Beata czy zdam egzamin, ten ktory pisalam w marcu? czy dam sobie rade w nowej pracy?

Gość niuuuniuuus
Wróżko jesli mozesz to odpowiedz mi na moje kolejne pytanie.Moja wypowiedz jest na stronie 8. Chodzi mi o Marcina 20.08.1982 (moj byly) rozstalismy pod koniec zeszlego roku a ostatnio zaczal sie odzywac. czy moglabys mi cos powiedziec o nim?Jakie ma zamiary wobec mnie i czy jest szczery ze mna? Podaje jeszcze raz moje dane :Magdalena 31.07.1987 Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość annissa7
Magdalena 07.09.1980 Kiedy zostane mama?

Gość malutk@@
Renata 03.03.1985 czy mój narzeczony (Krzysztof 24,04,1984) znajdzie w końcu pracę i wyjdziemy z dołka finansowego?

Gość beata.21
Prosze odpowiedz na moje pytania. Strona 11

stanisław 11.04.1982 karolina21.10.1989 czy mąż mnie zdradzał lub zdradza czy zdradzi żle pytanie sformułowałam

Gość Motylekk87
Dorota 05.09.87- jest mi źle bo wplatałam sie w romans z zonatym mezczyzna i oczywiście po raz kolejny mnie zranil. Moje pytanie brzmi- czy mam szanse na milosc inormalny zwiazek oraz dzieci? czy cale zycie bedzie jedna wielka porazka?

Czy mężowi uda się w ciągu 2 miesięcy sprzedać firmę? czy wyjdziemy z kłopotów finansowych?Czy obecny maż to ten jedyny?Czy od pazdziernika uda mi się rozpocząc drugie studia? Bardzo mi zalezy na odpowiedzi. zapomniałam daty urodzenia 15.10.87 daria Dario karty wskazują jasno na to, że do końca roku problemy finansowe minimalnie zmaleją. firma zostanie sprzedana późną jesienią zagranicznemu inwestorowi, jednak pojawią się nagłe wydatki, n aktóre przeznaczycie dużą kwotę pieniędzy. niestety karty nie mówią nic o rozpoczęciu studiów i edukacji. ten rok niestety nie jest dla was łaskwawy...

Gość Jedno pytanie
Dziękuję wróżko za poprzednią wróżbę proszę powiedz mi jeszcze czy Piotr mnie kocha naprawdę ? Czy on nadaje się na partnera ? 15 12 77 Agata

ania 07 10 1987 czy znajdde w tym roku prace i czy wyjdziemy z nsarzeczonym z klopotow finansowych? bardzo prosze o odpowiedz. karty wsakzują , że znajdziesz pracę w sprzedaży/ handlu. narzeczony także zmieni pracę i wyjdziecie już na prostą pod względem finansowym. karty mówią o przypływie gótówki związanej ze sprzedażą czegoś. pozdrawiam

Gość abcd,,,
Witam Wróżko. Chciałabym się dowiedzieć czy zobaczę się z jackiem przed wakacjami albo gdzies okolo tego Ania 22.10.1978

22.02.1988. Czy będe jeszcze szczęśliwa z mężem?Czy wogóle będe szczęśliwa kiedyś? widzę ból, cierpienei i stracone zaufanie. czy związek małżeński został zawarty "pod przymusem"? widzę niezdecydowanie z jego strony. w twoim towarzystwie widzę młoda kobietę, która pomoże Ci w podjęciu ważnej decyzji związanej z wyjazdem. twoje drogi z mężem rozejdą się . karty mówią o mężczyźnie, który jest związnay z pieniądzem, rachunkami i to przy nim ułozysz sobie przyszłe życie

abcd,,, Witam Wróżko. Chciałabym się dowiedzieć czy zobaczę się z jackiem przed wakacjami albo gdzies okolo tego Ania 22.10.1978 karty mówią o spotkaniu, jednak na przeszkodzie widzę pewnego mężczyznę...

Gość wieslawaaaaaj
wiesława 1.02.1984 kiedy sprzedam dom?