Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Saszina

Powróżę...

Polecane posty

Gość Galaxxxxy
Magdalena 24.06.1990 Czy w moim życiu uczuciowym zmieni się coś w najbliższym czasie? Kiedy w końcu będę w jakimś stałym związku i wyjdę za mąż? Kiedy urodzę pierwsze dziecko? I gdzie ułożę sobie życie: wyjadę na stałe zagranicę, czy zostanę w Polsce? Bardzo proszę o wróżbę i z góry dziękuję :)

Gość monumentos
Marta 13.11.1985, jak się ułoży najbliższa przyszłość?

Gość niuuuniuus
hmmm..co do przeszlosci Marcina to rzeczywiscie masz racje,ale nie poznalam w tym samym czasie innego mezczyzny..chyba, ze to moze byc moj byly chlopak z ktorym sie rozstalismy pod koniec zeszlego roku a ostatnio zaczal sie odzywac. A czy moglabys mi cos powiedziec w takim razie o nim?Jakie ma zamiary wobec mnie i czy jest szczery ze mna?Jego imie tez Marcin 20.08.1982 I bardzo dziekuje za poprzednia odpowiedz:)

Gość to bardzo ważne
17.08.1979 czy uda mi się Go odzyskać? wszystko mi się wali czy będzie lepiej?

Gość to bardzo ważne
imię Joanna

Gość oto ja..........
zostalam pominieta:( ewa 28-09-1982 czy i kiedy znajde prace?

Gość marta19899
Bardzo prosze o wrozbe. Czy uda nam sie zamieszkac bez tesciow? Jesli tak to kiedy to bedzie? Marta 20 09 1989

Gość Potrzebuje tej wróżby :-(..
Widzę że nie mnie jest pisane poznać przyszłość..ale próbuje jeszcze raz : czy on wróci i czy kocha ? Czy znajdę pracę jeśli tak to kiedy i jaką ? Agata 15 12 77

mam nadzieję,że tym razem nie będę pominięta Ania 29.09.1987r czy moje małżeństwo zakończy się rozwodem?

Gość jubkjnpok
up

Gość jubkjnpok
uo

Justyna 27.05.1989 Zapytam jeszcze raz, zostałam pominięta, czy uda mi sie zajść w ciąże? jesli tak, kiedy? czy mozna w kartach odczytac płec dziecka?

mam nadzieję,że tym razem nie będę pominięta Ania 29.09.1987r czy moje małżeństwo zakończy się rozwodem? Aniu, widzę, że zależy Ci na mężu bardziej niż Jemu na Tobie. karty mówią o jakimś przymusie o poczuciu obowiązku między wami. jesteś niepewna, czujesz sie samotnie w tym zwiazku. karty pokazują rozłam , co znaczy że Wasze drogi się rozejdą, aczkolwiek decyzja o rozwodzie nie zapadnie tak szybko. widzę wyprowadzkę i powrót, dużo niezdecydownia, prób naprawy.

Magdalena 24.06.1990 Czy w moim życiu uczuciowym zmieni się coś w najbliższym czasie? Kiedy w końcu będę w jakimś stałym związku i wyjdę za mąż? Kiedy urodzę pierwsze dziecko? I gdzie ułożę sobie życie: wyjadę na stałe zagranicę, czy zostanę w Polsce? karty mówią o tym, że jesteś osobą niezdecydowaną i sama nie wiesz czego do końca chcesz:) ten rok nie przyniesie większych zmain, jednak przszły okaże się przełomowym. zostaniesz w Polsce, ta decyzja będzie związana z czyimś pogorszenem się stanu zdrowia. znajdziesz pracę, z którą związany będzie pewien mężczyzna, z którym ułożysz sobie życie. karty mówią jednak o wielu zawirowaniach z jego strony, ponieważ będzie już związany z inną kobietą.

Gość kaaasiaaaa
Witam ponownie:) Katarzyna 27.11.1986 Kamil 17.02.1984 Czy nasza sytuacja finansowa ulegnie poprawie?

17.08.1979 czy uda mi się Go odzyskać? wszystko mi się wali czy będzie lepiej? JOanno, przepraszam nie zauwazłam imienia. a więc karty mówią , że jesteś osobą bardzo pesymistyczną. rzadko kiedy zdarzają się karty , któe mówią o złym życiu uczuciowym, zdrowotnym i finansowym. ten rok nie przyniesie większych zmian, jedynie pod koniec życie uczuciowe polepszy się , widzę stabilizację z kimś, na kim Ci zależy. stan zdrowia koliduej ze sferą zawodową. to będzie Twój największy problem...

Gość Kolezanka 1980
Ponawiam, moze jednak Wróżko mi dasz odpowiedz... Czekam z niecierpliowscia... Joanna 04.12.1980 Katarzyna 18.10.1983 Prosze Wróżko, czy ta przyjazn ma sens? Oraz: Joanna 04.12.1980 Mirosław 23.05.1979 Czy bedziemy miec wiecej dzieci?

Potrzebuje tej wróżby :-(.. Widzę że nie mnie jest pisane poznać przyszłość..ale próbuje jeszcze raz : czy on wróci i czy kocha ? Czy znajdę pracę jeśli tak to kiedy i jaką ? Agata 15 12 77 Agato, tak ten mężczyzna wróci, zrozumie swoje błędy i już niedługo znów będziecie razem. karty jednak mówią o późniejszym niezdecydowaniu z Twoej strony, co ściśle związane jest z pewnym dzieckiem. sprawy zawodowe ułożą się pod koniec roku. znajdziesz pracę, która noe będzie Cię poczatkowo satysfakcjonować, jednak po pewnym czasie zostaniesz doceniona i awansujesz.

Joanna 04.12.1980 Katarzyna 18.10.1983 Prosze Wróżko, czy ta przyjazn ma sens? Oraz: Joanna 04.12.1980 Mirosław 23.05.1979 Czy bedziemy miec wiecej dzieci? Joanno, karty jasno wskazują, że Katarzyna nie ma szczerych zamiarów wobec Ciebie. widzę tu zazdrość , tylko nie wiem czy o męża czy o sferę zawodową. Karty pokazują jedno dziecko , które urodzi za kilka lat, zaraz po tym jak zmienisz pracę.

Gość Potrzebuje tej wróżby
Dziękuję wróżko mam nadzieję że wróci...odpowiedz mi jeszcze czy kocha naprawdę ?

Gość ewdfwefwe
to może i ja, wczoraj prosiłam ale się nie doczekałam, to poproszę i dziś :) jadźka 05.09.1987 co w zyciu uczuciowym? co z pracą?

Gość Kolezanka 1980
Dziekuje - nie wiem czy sprawdzi sie z dzieckiem, ale ta przyjaciółka to własnie szuakałam potwierdzenia....

Bardzo prosze o wrozbe. Czy uda nam sie zamieszkac bez tesciow? Jesli tak to kiedy to bedzie? Marta 20 09 1989 Widzę napiete relacje , złą atmosfere, kłopoty finanasowe i spięcia między Tobą a Twoim partnerem, który odczuwa presję i czuje sie odpowiedzialny. karty pokazują, że w najbliższym czasie sytuacja niestety sie pogirszy, co będzie związane z chorobą któregoś z teściów. tu widzę poważny kryzys, myśli nad sensem związku i bycia razem.

Kolezanka 1980 Dziekuje - nie wiem czy sprawdzi sie z dzieckiem, ale ta przyjaciółka to własnie szuakałam potwierdzenia.... karty nie mówią o niej zbyt dobrze... radzę uważać

Gość jakajsuueenbh
Agnieszka 09.08.1982 Czy bede jeszcze w stabilnym zwiazku, szczesliwym zwiazku? Czy bede miala dziecko?

Gość Galaxxxy
Dziękuję bardzo za wróżbę, mam jeszcze jedno pytanie: chodzi o to pogorszenie się stanu zdrowia... Czy chodzi o kogoś z najbliższej rodziny, czy to coś poważnego? Magdalena 24.06.1990

jadźka 05.09.1987 co w zyciu uczuciowym? co z pracą? w twoim otoczeniu jest mężczyzna, któremu na Tobie zależy. jest on starszy. w pracy zawodowej widzę problemy ze znalezieniem pracy, widzę chwilowe dorywcze zlecenia. praca, która Cie usatysfakcjonuje będzie związana z czymś manulanym.