Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Saszina

Powróżę...

Polecane posty

Gość dobraaaaaa
A ja? Ela 25.07.1982 Praca,milosc i ogolnie co mnie czeka? :)

Gość To i ja poproszę i poczekam
wróżko proszę o wróżbę. Pojawił się jakiś czas temu w moim otoczeniu ktoś mną zainteresowany. Może coś z tego wyjść? Nie znam jego daty urodzenia, ma na imię Grzegorz. Agnieszka 14.08.77

Gość abcd,,,
Witam Wróżko. Chciałabym się dowiedzieć czy zobaczę się z Panem J. przed wakacjami lub w/ wakacje bo obecnie nie ma go teraz w kraju Ania 22.10.1978

Gość nowicjusz302
Bardzo prosze dwa pytania Sylwia 23,10,1992 jak długo bede z obecnym partnerem? czy bedziemy mieli dzieci i kiedy? i 2) czy skoncze studia i bede pracowac w zawodzie? Dziekuje!! ponawiam i cierpliwie czekam dziekuje!!!

Gość miła z sercem na dłoni
głupia krowa !!!!

Gość nowicjusz302
Bardzo prosze dwa pytania Sylwia 23,10,1992 jak długo bede z obecnym partnerem? czy bedziemy mieli dzieci i kiedy? i 2) czy skoncze studia i bede pracowac w zawodzie? Dziekuje!! ponawiam i cierpliwie czekam dziekuje!!!

Gość no to ja odpowiem
zostalam pominieta :( ur. 27.08.80 Beata czy zdam egzamin, ten ktory pisalam w marcu? czy dam sobie rade w nowej pracy?

Bardzo dziękuję, że zechciałaś mi powróżyć. Wiem, że tak naprawdę mój los jest tylko w moich rękach. Jeśli chodzi o tą młodą kobietę...Mam koleżankę, która jest chyba wampirem energetycznym. Kiedy z nią rozmawiam, coś złego zaczyna się dziać w moim życiu. To bardzo zazdrosna osoba, zwłaszcza o czyjeś, szczęście. Kłamstwo i chora fantazja są u niej na porządku dziennym. Pozdrawiam serdecznie!

Gość takaJa.....
ewa 06.04.1985 co mnie czeka?

Gość m.flora
Wróżka Saszina- dziękuję za wróżbę, właściwie wszystko sie zgadza i oby sie spełniło. a czy mogłabym zapytać o męża? Tomasz 20.04.1983 - czy wytrwa w swoim postanowieniu?

wróżko proszę o wróżbę. Pojawił się jakiś czas temu w moim otoczeniu ktoś mną zainteresowany. Może coś z tego wyjść? Nie znam jego daty urodzenia, ma na imię Grzegorz. Agnieszka 14.08.77 Agnieszko, Grzegorz ma wobec Ciebie poważne zamiary. widzę jednak dystans z Twojej strony, co jest spowodowane jego niedokończonymi sprawami na tle uczuciowym. karty wróżą wam związek w przyszłości.

Sylwia 23,10,1992 jak długo bede z obecnym partnerem? czy bedziemy mieli dzieci i kiedy? i 2) czy skoncze studia i bede pracowac w zawodzie? Dziekuje!! z obecnym partnerem będziesz krótko. karty mówią o jego przywiązaniu do pewnej mlodej dziewczyny z którą łączyły go już bliskie kontakty. studia są dobrym wyborem, ukończysz je z powodzniem, jednak będziesz pracować w zupełnie innej branży

Gość AUCHANKA L.
Wróżko kochana pominęłaś mnie:-0 Luiza 18,09,1980 czy bede miała dzieci i czy z obecnym partnerem🌼

Kasia 31.03.1975 czy bedzie cos z tej znajomosci z mezczyzna Tomasz 03.10.1967 Kasiu , Tomasz jest mężczyzną po przejściach, widzę kobietę z którą był związany przez długi czas. karty mówią także o twoim życiu ucziowym, że do tej pory nie było stabilne i udane. jesteście nasatwieni do siebie z dystansem, jednak jesteście na dobrej drodze do poważnego związku. widzę lekkie klopoty zdrwotne z układem ruchu z Twojej strony w niedalkiej przyszłości.

Gość Karikar
Wróżko spróbuje 3 raz proszę powiedz mi czy w koncu zajdę w ciaze ? Karina 30.12.1986

Wróżko kochana pominęłaś mnie Luiza 18,09,1980 czy bede miała dzieci i czy z obecnym partnerem Luizo, widzę powazne klotnie zwiazane ze stabilizacją. w tym roku katy mówią o powaznych zmainach w pracy zawodowej. karty mówią o dziecku w dalekiej przyszłości, jeszcze nie teraz

Gość dindong....
witam ja rownież poproszę o wróżbę 28.06.1981 Czy sprawy mieszkaniowe sie ułożą pomyslnie, czy developer wywiąże sie z umowy, czy wkoncu zamieszkamy w swoim mieszkaniu?? Czy podjąć decyzje o staraniu sie o dziecko?? Dziekuje bardzo

Gość marcin marcinek
Czy będę bogaty. I miał dobrą pracę. No i czy będę szczęśliwy 08.10.1988

Gość wróżka miła
to może i moja skromna osoba 20.10.1982 jak potocza sie moje losy i mojego chłopaka 18.07.1986

Gość zxczxcvbnm,kkjhhgfffddd
ja tez się zgłaszam Anna 15 listopad 89 kiedy poprawa finansów

Karina 30.12.1986 Tak Karino, karty mówią, że po wielu próbach zostaniesz mamą. mówią także, że dziecko urodzi się w okresie zimowym . mówią także neistety o problemach z jego zdrowiem ( układ oddechowy)...

Gość to ja też poproszę
bardzo proszę o wróżbę - czy w moim życiu zawodowym coś zmieni się w najbliższym czasie na plus? jeżeli tak, to w jakim terminie ewentualnie czy w końcu uda mi się tą pracę zmienić i być usatysfakcjonowaną zawodowo? dziękuję. bożena, 1981.02.20

Gość lubie wróżby
Droga Wrozko,proszę o wróżbę- czy znajdę w koncu pracę? Kasia, 25.01.1985

Gość Karikar
Dziekuje za wrozbe mam jednak nadzieje ze bedzie zdrowe :) prosze mi jeszcze tylko powiedziec czy to bedzie dziewczynka ?

Czy będę bogaty. I miał dobrą pracę. No i czy będę szczęśliwy 08.10.1988 Marcinie karty mówią o długoletniej pracy w branży motoryzacyjnej/ przewozowej. mówią też, że pewne zdarzenie związane z dzieckiem zmusi Cię do zmiany pracy i założenia działalności gospodarczej. karty mówią o szczęsciu finansowym, jednak niepowodzeniu w sferze uczuciowej. odradzają kontakty ze straszą kobietą, którą poznasz w najbliższym czasie.

Gość beata.21
Beata 22.10.1990 jak ulozy sie moja przyszlosc z Chrisem? Czy wyjade na staz za granice i jak ten staz bedzie wygladal? Z gory dziekuje

Gość ,slcokk
witam czy moglaby Pani powiedziec od razu czy mi powrozy bo nie wiem czy czekac? Paulina 08.09.1994 chciałabym ogólnie ponieważ sama nie wiem o co zapytać,problemy się nawartwiają