Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Saszina

Powróżę...

Polecane posty

Gość ,slcokk
nawarstwiają*:)

Anna 15 listopad 89 kiedy poprawa finansów Anno karty mówią o tym, że niedługo podejmiesz radykalne kroki, z zwiazku z probelmai finasowymi. nową pracę znajdziesz w dużym mieście leżącym obok Ciebie przez znajomości z pewną kobietą w starszym wieku. praca ta nie będzie Cie satysfakcjonować jednak odbijesz sie od niej finansowo. karty przestrzegają przed pożyczkami i kredytami.

Gość wiec co ci powiem
Aleksandra 05.05.1985 Czy mój były jeszcze coś czuje? -))

20.05.1992 Agata Prosze mi tak o gólnie i o moim ukochanym -6.11.1989 Krystian . --czy będziemy szczęśliwi karty mówią o poważnym związku, który w przyszłym roku zostanie obdarzony dzieckiem. widzę poważne probelmey z teściami z twojej strony.

Gość zxczxcvbnm,kkjhhgfffddd
dziękuję 🌻 a mogłabyś mi jeszcze powiedziec, czy widac co to za praca :) dziekuje serdecznie :)

Gość marcin marcinek
08.10.1988 Z motoryzacją nie mam nic wspólnego :) Myślałem raczej o wyjezdzie zagranicznym... No ale nic ok i tak w to nie wierze

Gość kaaasiaaaa
Witam ponownie Wróżko, co karty mówią o naszej sytuacji finansowej w najbliższym czasie? Czy ulegnie poprawie? Katarzyna 27.11.1986 Kamil 17.02.1984 Pozdrawiam i dziękuję

Aleksandra 05.05.1985 Czy mój były jeszcze coś czuje? -)) widzę długoletni związek zakończony z jego strony. karty mówią, że mimo wszystko czuje do Ciebie pewnego rodzaju uczucie, jednak karty wspominają , że w jego otoczeniu jest kobieta , ktora zajmie twoje miesjce. tą kobietę niestety znasz i związek jej z Twoim byłym partnerem przeżyjesz dość trudno...

Gość [05.04.2012] 15:52 [zgłoś do u
15:52 [zgłoś do usunięcia] marcin marcinek 08.10.1988 Z motoryzacją nie mam nic wspólnego Myślałem raczej o wyjezdzie zagranicznym... No ale nic ok i tak w to nie wierze TO PO CO KRETYNIE DUPE ZAWRACASZ?

Gość dindong....
chyba zostałam pominięta:( poproszę o wróżbe 28.06.1981 Czy sprawy mieszkaniowe sie ułożą pomyslnie, czy developer wywiąże sie z umowy, czy wkoncu zamieszkamy w swoim mieszkaniu?? kiedy mniej wiecej to nastapi? Czy podjąć decyzje o staraniu sie o dziecko?? Dziekuje bardzo

Gość liliiana39
14.02.73 Jaki jest mój związek ? Jest ktoś jeszcze oprócz mnie ? ?

Gość to ciekawe
Kornelia 20.05.1992 czy mężczyzna z którym teraz jestem to ten jedyny?

Gość lubie wróżby
Tez zostałam pominieta :( 25.01.1985 Czy znajde prace?

Gość lubie wróżby
Kasia, bo zapomnialam dopisac.

25.01.1985 Czy znajde prace? karty mówią, że pracę zdobędziesz pod koniec maja. będzie spowodowana odejściem kogoś z Twoich znajomych na urlop macierzyński. zajmiesz jej stanowisko z poleceania i zostaniesz tam zatrdniona na dluższy okres czasu

Gość ciekawa12.2g
Urszula 22.05.1989. W jakim zawodzie bede pracowac i czy bede z Wojtkiem? Jak moje studia sie potocza?

Gość ,slcokk
Paulina 08.09.1994 chciałabym ogólnie

Gość czy mam szansę na odpowiedź?
to ja też poproszę cyt: bardzo proszę o wróżbę - czy w moim życiu zawodowym coś zmieni się w najbliższym czasie na plus? jeżeli tak, to w jakim terminie ewentualnie czy w końcu uda mi się tą pracę zmienić i być usatysfakcjonowaną zawodowo? dziękuję. bożena, 1981.02.20

Gość Ksiadz
Rafał. 11 stycznia 1990 r. Mam pytanie. Mam 22 lata. Od urodzienia jestem niepełnosprawny. Czy kiedyś będę zdrowy?

Gość wiec co ci powiem
dziękuje kochana bardzo za poświęcony czas, pozdrawiam-))

Gość Wróżko proszę powiedz
Czy Piotr mnie kocha ? Agata 15 12 77 bardzo mi zależy :-(

Gość beata.21
halooo wrozko....

Gość małaaaczarnaaa
Czy mężowi uda się w ciągu 2 miesięcy sprzedać firmę? czy wyjdziemy z kłopotów finansowych?Czy obecny maż to ten jedyny?Czy od pazdziernika uda mi się rozpocząc drugie studia? Bardzo mi zalezy na odpowiedzi.

Gość i sie wyda
Wioletta 13.02.1969 czy skoncza sie mije klopoty finansowe i czy wyjedziemy na wakacje :(

Gość ciekawa12.2g
Wrozko, powroz mi :(

Gość małaaaczarnaaa
Czy mężowi uda się w ciągu 2 miesięcy sprzedać firmę? czy wyjdziemy z kłopotów finansowych?Czy obecny maż to ten jedyny?Czy od pazdziernika uda mi się rozpocząc drugie studia? Bardzo mi zalezy na odpowiedzi. zapomniałam daty urodzenia 15.10.87 daria

Gość lilu39
chyba pani poszła zjeść obiad