Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

Tak być powinno . Najważniejsza jest pamięć . Nie musi to być nic wielkiego , ale taki fajny prezent słodki to coś wspaniałego . Jaki jesteś znak zodiaku :) ?

Rybka :) koziorożcem jest moja siostra tak na marginesie . W jakim jesteś nastroju ogólnie :) ? Wszystko w porządku :) ?

Smacznego grzeszniku :) Trochę brzuszków i się spali :) oczywiście jak by Ci się chciało i byś odczuwała taką potrzebę . Masz jakąś ulubioną/szczęśliwą liczbę :) ?

Smacznego grzeszniku :) czasem warto sobie zrobić przyjemność :) trochę brzuszków i się spali . Oczywiście jak byś czuła taką potrzebę . Masz jakąś szczęśliwą/ulubioną liczbę :) ?

Okey nie ma problemu . Będę czekał :) dobrego robienia czegoś :D

Gość szalonawrona
autorko co w sprawie tego faceta Twojego co Cie olewał? Dałaś sobie spokój już z nim?

Oki :) mam nadzieję , że zrobiłaś to co miałaś do zrobienia :)

Jakiś temat zaraz sam się znajdzie :) mamy dobre relacje , więc nie powinno być z tym problemu . Zaraz znajdzie się pewnie jakiś nasz fan który uzna Ciebie za wielką naiwniaczkę :D a mnie za gwałciciela morderca i omamiacza z sekty:D a , więc spokojnie . Daj trochę czasu a zobaczysz jak będzie wesoło :)

Nie mogę Ci tego obiecać :D jesteś już tak omamiona , że mój szef pseudonim Naiwniak :D ma na Ciebie chrapkę :) tak , więc uważaj . Bo w każdym momencie możesz zniknąć z tego świata :D

Czy namierzyliśmy :D ? już dawno jesteś na muszce i czekają na mój znak :) a czym wchodzimy ? :D każdą dziurą możemy wejść jakkolwiek to nie brzmi :)

no to fantastycznie,dałam się złapać. I co się robi w waszej sekcie? Wyłudzacie pieniądze czy specjalnie polujecie na takie piękne,niewinne kobiety w celach czysto kolekcjonerskich?:D

Gość szalonawrona
i prosze Cie daj sobie spokój z frajerem skoro możesz mieć prawdziwy związek

Nie kolekcjonujemy :D bierzemy je do specjalnie przygotowanego pokoju morderstw . Dużo taśmy , żeby nie było śladów krwi . Potem jest moment ostatniej rozmowy w której przyznajesz się co zrobiłaś złego w życiu . Następnie nożem przecinam Twój policzek skąd mam ślad Twojej krwi które są przechowywane w specjalnej skrytce . Potem już dochodzi do momentu w którym wbijamy nóż w brzuch . A potem już ciało jest pakowane w malutkie paczuszki i do morza :) od razu się wytłumaczę , że wiem zdaje sobie sprawę , że dziwnie zabrzmiało jakbym miał wszystko zaplanowane ito :) Więc od razu mówię , że jednym z moich ulubionych serial jest Dexter a jest on o seryjnym mordercy który oczyszcza świat ze śmieci . Zabija jakiś morderców , gwałcieli itp a tych dobrych nie rusza :)

Wiedziałem , że bd o to posądzony ;D , ale masz moje dane przecież :D a , więc nigdzie nie ucieknę :) jaki masz kolor włosów :) ?