Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Zamęczyłam męża, On zasnął a ja nadal nie mogę... Gugajna- sprawdź rano pocztę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Sierpień 25, 2012 u mnie kupa wifi mi tak cięło ten trening, że się nie udało dobrze, że nie wykupiłam z podniecenia ;) no ale z innych tematów.... umowa w garści! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Sierpień 25, 2012 szczupła posłodziłam Ci na mailu, wiec tu tylko dodam żeś bardzo atrakcyjna! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 25, 2012 dzien dobereeeeek :) Guga - gratki :) od razu lepiej miec umowe w garsci co... a jelsi chodzi o ten bodyworks, to musi byc platne? łeeeeeee Szczupla duchem - dobrze sie trzymasz ruchowo widze :) zaleglosci... dzien 17 i 18 nie marnuj jedzenie i zmien nawyki zywieniowe jesli przez dlugi czas zylas w przekonaniu ze trzeba wszystko zjesc z talerza, mozesz miec problemy z wyrzuceniem jedzenia.. pamietaj jednak ze jak jesz wiecej niz ustawa przewiduje - wciagajac wieksza porcje w imie niezostawiania resztek - marnujesz jedzenie tylko w Twoi zoladku. nalezy nauczyc sie zostawiac na talerzu..jesli juz nie jestes glodna.. malo skladne ale o to chodzi :D hehe ide na grzyby :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Kochane moje- mam 2kg mniej przez ten tydzień, niecały nawet bo ważyłam się w pon bodajże :D Nawet ciut ponad 2kg. Cieszę się jak dziecięęę :) ihyhyhyhyhyhyhy! :D Zaraz zobaczę jak mi posłodziłaś :) I z góry dziękuję :);* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 gugajna- Muszę przyznać żeś ty nie mniej! :) A córuś twoja, och! :D Podobna do Ciebie :) A słodka jak cukiereczek :) I te włoski :) Mój synek miał taki fryz, ten starszy jak był mały :) Cuteee! Badzia- ja uwielbiam ruch od zawsze. Szkoda, że wcześniej nie ruszyłam doopska do bardziej intensywnych ćwiczeń- bo wydawało mi się, że nie warto, że nie schudnę przez tą moją zepsutą tarczycę. Poddałam się myśląc, że skoro nie mogę schudnąć nic niemal nie jedząc przez 3 lata to ćwiczenia nic nie zmienią. Tymbardziej, że ja się rozgiągałam i taką "gimnastykę" robiłam kika razy w tyg., a co niedziela od kilku lat- wypad w góry, na szlag etc. Na codzień z psami, a jak moj starszy synek był mały to z wózkiem popierdzielałam do 7h dziennie- słownie siedmiu! Poważnie :) No ale, było minęło. Teraz jest dobrze- będzie lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Teraz doczytałam o grzybach, miłego grzybobrania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Wiecie ja się zaczynam uzależniać od was- włażę tu kiedy tylko mogę. Gugajna- rozpędziłam się, masz jeszcze foty ode mnie. Nie moje, ale... a zobacz zresztą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Nie wiem czy wspominałam, kupiłam sobie worek do kickboxingu i rękawice :D hehehe Szkoda tylko, że się wczoraj walnęłam w palec i aż zgiąć go nie mogę.. poczeka parę dni:) hehe Basen jednak od wtorku bo pod namiot się wybieramy- mamy długi weekend i ost mojego brata tutaj, wyjeżdża na stałe do PL :( No i w pon wszsytko pozamykane bo bank holiday- ciekawe czy baseny też... Ale w tej sytacji- we wtorek zacznę basenik :) Kurczę jakby nie padało jużbyłabym w parku! :D Dobra idę, bo gadam sama do siebie... :) ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Hej :) Badzia, wg mnie fajne cwiczenia :) Masz tam 2 dni testowe, wiec mozna za free sprawdzic. Ja chyba wykupie, ale nie na 5 dni cwiczen w tyg tylko na 3 . Miesiac kosztuje 21 zl, wiec tragedii nie ma :) guga, super! Czyli bedziecie sie zegnac z mieszkaniem:) Juz widze, jak w Sopocie odpicujesz :D Szczupła duchem gratuluje. Ja nie wiem dlaczego, ale mam prawie kg na plusie od ostatniego wazenia. Przysiegam Wam, ze nie oszukuje z dieta i cwiczeniami!! Pierwszy raz sie tak tzrymam, ze w weekendy jestem grzeczna i co? Du..pa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Karolino moja droga, ty poprostu rośniesz w mięśnie, ja przez 2 tyg przytłam 1kg, potem kg spadło a teraz kolejne 2- jak zacznie, będzie leciało :) Ja w tej chwiuli ćwiczę! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Szczupla duchem, mam nadzieje, ze masz racje, bo wiele wysilku kosztuja mnie te weekendy... ;) Ja tez jestem ciekawa, jak wygladasz :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Zapomnialam dopisac, wlasnie zmasakrowalam swoj brzuch bankami chinskimi, no kurde, MUSI zaczac z niego spadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Dawaj maila! ;) Albo wyślij mi na annwoznicka@hotmail.com a ja odeślę. Ja nadal uważam na to ramię bo po wczorajszym( chyba przesadziłam) znów trochę mocniej mnie boli :( Cokowliek ćwiczę staram się unikać ruszania mocnego tego ramienia i pomijam te cwiczenia gdzie ramiona mocniej pracują, a w większości poprostu nie ruszam ramionami. Oprócz rozgrzewki. Dziś zrobiłam rozgrzewkę tą- http://www.youtube.com/watch?v=jAZ6778o_JI pozniej to- http://www.youtube.com/watch?v=SNRWLauN9EM&feature=relmfu ( wykopy zrfobilam 3 serie :D ) a na koniec połowę tego- http://www.youtube.com/watch?v=xtBpc7-J060&feature=fvsr pół tylko bo zaczęłam czuć mocniej to ramię( ból) Teraz siadam na rower na interwałka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 skasowałam jedno zdanie- z tego drugiego tylko to co w pozycji stojącej, a potem jeszcze porobiłam ta z trzymaniem gardy przez chwile- w przod i na boki odwodzenie nog :) Uwielbiam NA ROWER!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Sierpień 25, 2012 szczupła dzięki za foteczki! masz co robić z takimi psiakami! Nasza Balbi to też psiara :D ja jestem kociara uwielbiam ten zapał na forum :D niedawno skończyłam bieżnię i brzuchy padam na gębulę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Szcupla, mail poszedl ;) Wy juz po cwiczeniach? Cholera, musze wsiasc na rower, bo jestem w tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Oww Yeah! 30min interwalów na rowerku- 30sek/ 30sek :D Jestem mokra :) Ale uwielbiam to uczucie :) Mój nawiększy problem to to mycie 2x dzienne włosów... :/ zawsze myłam co 2gi dzień, ale przy ćwiczeniach tak się nie da :) Wczoraj przed spaniem umyłam i znów muszę, a jak do parku pojadę pobiegać( jeśli padać przestanie na dłużej niz 10min ;) ) to znowu mycie.. Leń ze mnie ;) A tak w ogóle, obcięłam niedawno włosy- miałam juz do pasa prawie, pocieniowane- teraz mam do ramienia gdzieś i równej długości (było lekko za ucho ale odrosły mi trochę) a Najlepsze, że sama je obcięłam i to to równo i ładnie (mam nożyczki fryzjerskie i jestem styloiską z zamiłowania, paru osobom zmieniłam zupełnie image- na plus, ale już mi minął zapał i teraz tylko sobie coś robię) Zaraz zalookam na maila :) i pod prysznic! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 styolistka... LOL STYLISTKĄ oczywiście :) Karola- poszłoo! :) Chcesz psy i dziecko 1 też? :) hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 aha- 1,5 L butelka wody pękła ;) Karolinka to bardzo łądna dziewczynka- a dzidzia słodka- twoja? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Styliska, slij, poogladam sobie :) Dzieciatko mojego brata, wlasnie u nich ostatnio bylam na chrzcinach i fota jest robiona dzien przed chrzcinami. To z wesela jest z konca pazdziernika 2011:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 25, 2012 O bosz.... :D Szcupla, ale Cie przeksztalcilam, sorry :D Pisalas o stylizacji i jakos mi to w glowie zostalo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 hiehie no problem ;) Idę się kąpać w końcu- dopiero teraz bo smażyłam mój baiłkowy placek, a teraz moje dziecię ukochane mi kąpiel przygotowało :) Kocham mojego synka :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Sierpień 25, 2012 za godzinkę mam gości tych samych u których byliśmy w środę ja standardowo zrobiłam sobie piersi z kury mam masę pociętych marchewek i ogórków i zrobiłam dip czosnkowy na jogurcie naturalnym po grillu karaoke :D zapewne będę dopiero jutro :* jutro rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 25, 2012 U mnie dzisiaj marszo-trucht byl :) Cala koszulke mialam z tylu mokra. Akurat jak wyszlam, to musialo zacza slonce swiecic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Wysłałam wam maile wszystkim :) Nie umiem fotek robić do kamerki, dziwnie przekrzywiam głowę... :P Ale zawsze to coś aktualnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Karola- u mnie leje jak z cebra! Nawet psy nie chcą wychodzić... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Miłego wieczoru guga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 25, 2012 dobraaaaaanoc ! bylo niezle dzis. choc w weekend zawsze trudniej o ustalone godziny jedzenia.. ale byl rower,kije..i ostatni posilek 18tej :) wiec jestem usatysfakcjonowana :) mam nadzieje,ze jutro obudze sie z determinacja w kolejny dzien (BINGGAAAAA gdzie jestes?) jutro bede dopiero wieczorem, bo chrzciny i goscie sa. paaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Hej :) Badzia, tak trzymaj! U mnie dzisiaj cwiczenia silowe na tapecie + rowerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach