Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocna - Warszawa

pomogę przy porodzie

Polecane posty

Gość pomocna - Warszawa

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Wiem jak trudnym czasem jest dla was - przyszłe mamy - okres ciąży i strach przed porodem a potem również pierwsze chwile z maluszkiem. Właśnie dlatego chciałabym zaproponować wam swoją pomoc. Jestem mamą z 4-letnim stażem i dwoma ciążami i porodami za sobą. Sama przeszłam przez ten okres i wiem jak ciężko jest mówić o swoich obawach np z mężem. Mieszkam w Warszawie i chętnie pomogę w przygotowaniach, wizytach, zakupach, porodzie ( możliwość fotografii artystycznej) oraz w pierwszych chwilach życia twojego maluszka. Po wyjściu ze szpitala bardzo chętnie pomogę w pierwszych dniach służąc radą i opieką. Wszelkie informacje do uzyskania po kontakcie e-mail: pomocna.wawa@tlen.pl

Gość dddiddddii
pojebało??

dddiddddii i po co taki durny komentarz do autorki : ja się nie obawiam rozmawiać o niczym z mężem bo teraz jak jestem w pierwszej ciąży wszystko Nas interesuje i mąż sam podpytuje mnie czy już coś wiem na dany temat, ale miło że wychodzisz z taką inicjatywą ;) pozdrawiam

Gość lllllllaaaaaa
od tego sa połozne chyba......

Gość lllllllaaaaaa
ciekawe za ile ta usługa? bo chyba nie wolontariat haha

Gość vi--------
lllllllaaaaaa ta, już widzę jak połozna robi Ci sesje artstyczną :)

Gość lllllllaaaaaa
no ona nie pisze, ze jest doula!!!!!!! by chyba napisała no nie? tak połozna mi sesji nie zrobiła, ale sie opiekowała całe 8 tyg. i przed poordem tez.

Gość lllllllaaaaaa
ona raczej chce bazowac na swoim doswiadczeniu , doula to zreguły fachowiec i chyba psycholog przy okazji

"Od 2009 roku z inicjatywy Fundacji Rodzić po Ludzku odbywają się szkolenia dla osób pragnących zostać doulą. Jest nadzieja, że zapoczątkuje to szerszy ruch na rzecz wprowadzenia osoby douli do opieki nad kobietą w okresie ciąży, porodu i połogu" jest nadzieja...w Polsce ? nadzieja matką głupich ;)

hm..to moim osobistym doulem będzie mąż ;) jego mam w trakcie ciąży, będę mieć podczas porodu i połogu, zakupy też zrobi - taki pomocny, a co ;) i jeszcze fotkę cyknie na porodówce ;) ;)