Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSIEZYCOWYROGALIK

Gdzie poznaliscie swojego meza/chlopaka za granica?

Polecane posty

Gość KSIEZYCOWYROGALIK

Zamiast dyskutowac kto gdzie mieszka., zazdroscic ipluc na siebie, wpisujmy gdzie poznalismy nasze milosci:D Moze ktos podsunie jakis pomysl gdzie najlepiej pojsc jesli sie jest samotnym? Dyskoteki i puby chyba nie najlepsze miejsce chyba ze na jedna noc...

Gość Samotnik3546677777
Żeby pójść do klubu albo do pubu i siedzieć tam jak kołek zmarnować czas, to dziękuje xd.

Gość ehe ehee
W pracy się poznaliśmy.

Gość alfa i romeo333
ja do tej pory nie moge poznac nikogo normalnego tutaj, sama z checia sie dowiem gdzie jakies ciekawe i godne uwagi okazy bywaja

Gość typowa polczyna ze mnie
ja poznalam w pracy-to chyba najlepsze miejsce.

Ja też swojego w pracy poznałam. Mało tego, byłam jego szefową nawet przez jakiś czas :)

Gość jajdhse
ja poznalam na domowce ;)

Gość typowa polczyna ze mnie
charmsy- a w pracy wiedzieli czy ukrywaliscie? bo u mnie byla sytuacja odwrotna i ukrywalismy przez dluuugi czas az zmienilam prace.

Gość pysznosci sss
u mnie w pracy wiekoszc bab a faceci albo zajeci albo totalne dupki, podajcie dziewczyny jakies inne meijsca na upolowanie kogos interesujacego i na poziomie

Nie krylismy się. Dowiedzieli się szybko i trochę źle na to patrzyli ale ja i tak miałam zmienić pracę miesiąc później więc jakoś to przeboleli :) no i dzięki mojemu odejściu mój chłopak dostał awans, więc wszystko ok się skończyło.

Gość numerowaa
Ja mojego poznalam w pracy, pracowalismy razem tylko 3 miesiace i prawie nigdy nie rozmawialismy, bo oboje bylismy niesmiali. Ale wiedzialam, ze mu sie podobam, bo przylapalam go raz jak sie tak na mnie patrzyl, ze az mnie ciary przeszly. Potem zaprosilam go na facebooka, tam na czacie zaczelismy rozmawiac i tak rozmawialismy przez kilka miesiecy po tym jak odszedl z pracy. Przysylalismy tez sobie smsy i napisal mi w jednym, ze sie we mnie zakochal od pierwszego wejrzenia. Ach, troche sie rozpisalam, ale bardzo lubie wspominac te pierwsze miesiace, te niepewnosc, nadzieje i te motylki w brzuchu :)

Gość KSIEZYCOWYROGALIK
jezu wszyscy sie w pracy poznali? U mnie tak samo jak ktos powyzej napisal: albo wszyscy zajeci, a poza tym nie ma nikogo kto by mnie interesowal. Wszyscy znajomi mi podpowiadaja zeby pojsc online i szukac...

Wzruszające jest to że Wertyp nie ma co w tym temacie napisać ale swoje 3 grosze musi wcisnąć

tak! nie moglem sobie podarowac kilku zlowsliwosci po odpaleniu lapka, ktory mi sie przgrzewa cos ostatnio :( a twoja historia tez mnie wzruszyla, naprawde, musieliscie sie ukrywac haha

ja nie zwracalam uwagi na facetow w mojej pracy, mozna powiedziec ze traktowalam prace jako prace i nic wiecej. pracowalismy ze soba miesiac (ja bylam nowa) po prostu sie mijajac bez slowa. w koncu ktos nas sobie przedstawil i od tego czasu zaczal sie obok mnie krecic. wiedzialam ze na mnie patrzy i udaje ze tego nie robi. potem mial ciagle jakies "interesy" do mnie. staral sie trzymac gdzies blisko. zaczal mnie odwozic do domu a potem sie juz potoczylo :) bedzie ponad 4 lata razem :)

Gość dfxdfs
Ja poznalam swojego przez internet. Jestesmy juz malzenstwem od 5 lat i jestem szczesliwa. Zawsze byl zbyt zajety praca, zeby gdzies wychodzic, a w pracy on nigdy nie kolegowal sie z kobietami, bo tam gdzie mieszka bardzo latwo byc posadzonym o molestowanie, wiec lepiej z kobietami nie flirtowac.

Gość facet32londek
a ja bylem krotko z dziewczyna ktora znalem z Polski, a potem juz nic, mialem kilka randek z netu a w Londynie tyle dziewczyn, cos ze mna jest nie tak tak to jest z samotnoscia

widzialam go pierwszy raz w barze w Polsce, byl barmanem a spotkalismy sie w sumie na karaoke i tak tez wymienilismy kilka slow i tak sie zaczelo

Gość derrdy
wertyp umilkl bo nadal samotny, pewnie trzepie teraz kapucyna zalewajac sie lzami

Gość melaznowa14
kolezanka mnie namawia zeby sie zarejestrowac na jakims portalu randkowym, ale z tego co sie zorientowalam sluchajac opowiesci innych osob to tam sa same niedoroby i kolesie napaleni na jednonocne przygody

Ja swojego poznałam na portalu randkowym, ale oboje długo się czailiśmy zanim zaczęliśmy ze sobą rozmawiać.

Gość jsbskxjdsjh
*wzruszajace, musze siegnac po chusteczke, i otrzec lzy.* Taa chyba po chusteczkę żeby trzepac gruche :D wertyp opowiedz jak tam twoja gumowa lala? Bo inna cię przecież nie chce?

Gość ja cie niemoge ja cie
na stacji statoil