Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSIEZYCOWYROGALIK

Gdzie poznaliscie swojego meza/chlopaka za granica?

Polecane posty

Gość buhahahahahah
zdesperowana domowa zona- niech tobie nie bedzie mnie szkoda. to nie moje fotki kraza po necie,tylko twoje. ogarnij sie dziewczyno! jestes matka. troche wstyd, co nie?

Gość szkodamislow
zona nie obrazaj prezesa, nie chcesz chyba powiedziec ze twoj walijczyk ma wiecej niz 16.1 cm???? nie uwierze! myslalam ze prezes to buchaj europejski atu takie cuda sie dowiaduje!!! no a i twoj samochod zono to pewnie jakis trabant lub warszawa na korbke..a prezes ma golfa...zastanow sie 2 razy a nawet 4 zanim odrzucisz taka propozycje, mozecie razem spedzic milo czas na lonie przyrody w rytm piosenki bede bral cie w aucie zamiast wysiadywac na kafeterii non stop

nikt mi fotek nie wykradl z kmputera ze po necie kraza, sama je wstawilam kiedys bystrzacho.. juz nieraz slyszalam ze jestem matka (jakbym w razie sama nie zauwazyla? ) i czego niby mam sie wstydzic? ze ci faka pokazalam na zdjeciu? no tez mi wstyd...

Gość buhahahahahah
@zdesperowana domowa zona - "nikt mi fotek nie wykradl z kmputera ze po necie kraza, sama je wstawilam kiedys bystrzacho" Tylko pod jakim watkiem one kraza kolezanko malo kumata... zastanow sie :) "juz nieraz slyszalam ze jestem matka" Widze, ze nie jestem pierwsza osoba ktora ci to mowi? I niczego cie to nie nauczylo? Zero oglady, odpowiedzialnosci... wspolczuje :( "i czego niby mam sie wstydzic?" A tego,ze np. za kilka lat twoj syn wejdzie na forum i zobaczy swoja mamuske z fakolcem, z mina panienki lekkich obyczajow, podpisana jako "Polczyne" ktora byla z ciapatym... Kumasz juz?

poza tym tak dla przypomnienia niektorym szajbusom to jest forum a nie realne zycie nie ma czegos takiego jak trzymanie czyjejs strony, bycie za kims przypominam to nie ejst realne zycie co niektorzy juz sie zatracili i nie widza roznicy :o

Gość szyneszyle
Agnieszko, 1 moneta, 2 monety, 3 monety, 4 monety.... a teraz idz juz spac bo jeszcze kogos zabijesz na tym wozku widlowym :D :D :D Wszystko wszystkim ale to mnie rozwalilo!

Gość szyneszyle
Szkodamislow też fajnie pisze :)

to co zeta wypisuje o mnie to ja sie pod tym nie podpisuje, to sa brednie, nie bylam nigdy z zadnym ciapatym i nie mam sie czegos wstydzic. po drugie to bardzo nieprawdopodobne zeby moj syn mial wchodzic kiedys na kafeterie. po pierwsze to on ma teraz 3 lata wiec domyslam sie ze po takich forach zacznie chodzic majac powiedzmy te 15 lat najwczescniej czyli za 12 lat, jakos nie sadze zeby moje zdjecia jeszcze tu krazyly bystrzacho. a po drugie po co ma chodzic po polskich forach jak on mieszka w uk i jest brytyjczykiem i idzie do brytyjskiej szkoly? nie sadze zeby interesowalo go nawet czytanie o polakach na emigracji. a co ma mnie uczyc oglady? macierzynstwo nie ma nic wspolnego z tym forum. a tobie nic do mojego macierzynstwa poza tym. wkurwia mnie jak ja o tym nie wspominam a ktos nawoluje do tematu mojego dziecka wiec sie pilnuj kolezanko.

Gość buhahahahahah
"to co zeta wypisuje o mnie to ja sie pod tym nie podpisuje, to sa brednie, nie bylam nigdy z zadnym ciapatym i nie mam sie czegos wstydzic." Ale jednak to twoje fotki tu lataja, nie moje, wiec to wstyd dla ciebie :) " po drugie to bardzo nieprawdopodobne zeby moj syn mial wchodzic kiedys na kafeterie" Google wyszukiwarka pokazuje odpowiednie rzeczy w przeciagu 1 sekundy. mam nadzieje,ze twoj syn nigdy PRZYPADKIEM nie natrafi na twoje fotki. "a po drugie po co ma chodzic po polskich forach jak on mieszka w uk i jest brytyjczykiem i idzie do brytyjskiej szkoly?" Ahahah rozwalilo mnie to :) Tak w pelni tego slowa, to twoj syn jest w polowie brytyjczykiem, w polowie polakiem. :) Chyba sie nie wstydzisz swojego pochodzenia? ;) "nie sadze zeby interesowalo go nawet czytanie o polakach na emigracji." To w takim razie co taka swiatowa dama jak ty, robi na polskim forum? Idz sobie zapodaj fasolke z bekonem, tak tradycyjnie po angielsku, bo gadasz od rzeczy :) "wk**wia mnie jak ja o tym nie wspominam a ktos nawoluje do tematu mojego dziecka wiec sie pilnuj kolezanko." Nie moja wina,ze na tym forum masz powszechna opinie zlej matki, na co sobie ciezko zapracowalas :)

ja jestem emigrantka ale moj syn juz nie. o to mi chodzilo ze on tutaj nie zajrzy bo nie ma po co (a ty sie doszukujesz jakiegos drugiego dna ze moze ja sie wstydze pochodzenia.. bez komentarza). a w wyszukiwarce co niby ma szukac? zlew na sperme do malpolizacji europy zeta kafeteria :D ?czy moze : moja mama i mu akurat zdjecie wyskoczy (ktorego nadal nie uwazam zebym miala sie wstydzic :) jestem normlanie taka bystrzacha ze az sie za glowe lapie :) a pilnuj ty swojego wstydu, swoich dzieci i wogole swoich spraw bo nie przystoi doroslemu tak sie wpieprzac w zycie kogos z forum, naprawde...

Gość buhahahahahah
Wow, Zdesperowana nauczyla sie nowego slowa : bystrzacha. Powiedz, komu ukradlas to slowko? no przyznaj sie, komu? :) cienka jestes,skoro nic sama nie umiesz wymyslic.

ja w klubie raz poznalam wartosciowego pozostali oczekiwali dymania po jednym tancu kolejny - pracownik warsztatu samochodowaego - nie chcialam bo nie zaiskrzylo, ale dobrby byl dla mnie kolejny przyjaciel, znajomych mojeje szefowej - krecimy :P ogolnie czarni sa mega sympatyczni

Gość Bunkaaa
Przeczytalam sobie ostatnie 3 poddstrony i smiech...... Zawsze mi sie wydawalo ze ludzie sa zawsze zabiegani,zajeci.. A ci co atakuja uwaznie sledza watki kazdego dnia i nocy i wiedza jakie brudy kiedy wyciagnac - normalnie parodia. Do osob atakujacych - ktos mi zarzucil ze spamuje z Fl-Los Angeles. Nie rozumiem jak mozweciez atakowac zone i jej wyksztalcenie a nie wiecie ze Los Angeles jest w CA a FL to inny stan?

Gość uhyuha
Po 1 to nie jedna osoba atakuje, widocznie więcej ma tu takie same zdanie. Ja tu napisałam może 3 razy a resztę widzę ze inne osoby. To żona i Wertyp widać ze cały dzień i noc na kafe :) to ich życie musi być bardzo ciekawe. Po 2: co prawda to nie ja napisałam o tych stanach ale co ma edukacja do geografii stanów zjednoczonych. Jeśli to kogoś nie interesuje to nie zna. A do tego jak jest leniwy to nawet w Google nie sprawdzi przed napisaniem hehe

Gość bzkrokowej
Ja w UK juz 4 rok i jak do tej pory nie udalo mi sie poznac nikogo :( gdzie sa ci fajni mezczyzni? czy tutaj to juz gatunek wymarly?

Gość maryja niedzwiedzica
Ci fajnie są zajęci. Ja jestem w UK 6 lat ale dopiero po 3 latach poznałam tutaj kogoś z kim chciało mi się spotykać i jemu chciało się że mną. Reszta to była banda prostakow. A jak jakiś fajny był to oczywiście zajęty.

Gość bzkrokowej
no to mnie pocieszylas....nie chce byc do konca zycia sama, ale tez nie chce byz z zadnym prostakiem i burakiem :/ mam juz dosc samotnych wieczorow i tego ze kazdy wokolo ma juz druga polowke

Gość volvox
Wiesz to ja cię pociesze że większość ludzi wiąże się w pary żeby nie byc.samym. weź się nie pakuj w coś takiego. Zwlaszcza za granicą rodaczki lubią pakować się w takie zwiazki...a co z tego wychodzi wszyscy wiedzą. Ile lat już jestes za granicą? Obracasz się w męskim towarzystwie?

Gość bzkrokowej
jestem od 4 lat, w polsce bylam w zwiazku, ale sie rozsypalo, tutaj jestem caly czas sama, w pracy mam w wiekszosci kobiety a mezczyzni to zonaci panowie z brzuszkiem ktorzy bardzo chetnie by poromansowali ale mnie to nie interesuje, staram sie dosc czesto wychodzic ze znajomy w rozne miejsca, ale tez ciezko kogos poznac, nie chce zlapac byle czego aby tylko miec faceta, przyznaje bez bicia ze nie pociagaja mnie ani czarni ani azjaci lub hindusi, poprostu sa dla mnie aseksowni a niestety to wlasnie oni sie za mna ogladaja.....

Gość _elifka_
aseksowni to są takie polaczki jak Prezes :D Czarni potrafią być sexi :D

Gość czemu niet
No czarni i ciapaci oglądają się za wszystkimi...Ja też zawsze miałam ten problem. Na szczescie przeprowadzilam się do dzielnicy gdzie większość to biali, w pracy też młodzi faceci i też sporo białych. I jest ok. Podszkolilam język i mam niezle powodzenie. Jednak jestem nieśmiała i mnie to trochę peszy. Pozatym mam już faceta poznałam go w pracy.