Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka<>

W oczekiwaniu na wykonanie testu ciążowego

Polecane posty

Gość margaretka<>

Czy są tu kobietki, które spodziewają się, że mogą być w ciąży, ale na wykonanie testu jeszcze jest za wcześnie? Ja jestem w takiej sytuacji, odliczam dni i już nie mogę się doczekać :) U mnie jest dopiero 5 dzień po owulacji.

Gość o jezuuuuuu nieee
zesraj sie czasem:D

ooo spokojnie tylko sie nie nakrecaj ja miałam tak 2 mies temu czułam od owulki wszystkie obiawy ciazy a tu nic !!! doda ze mam 2 synow i znam te obiawy

Gość zglaszam sie ja :)
witam , dopisze sie bo podobnie sie zastanawiam co jak, a trzeba jeszcze poczekac no i to jakos sie dluzy i dluzy :)

Gość a utorko a jak dlugo sie
starasz ze tak czekac na test:D

Gość margaretka,.,..,
Wiem, że niektórzy starają się bardzo długo i moze głupio to zabrzmi, ale to nasza pierwsza próba :) Tak bardzo bym chciała... No i właśnie.... czas się dłuży :)

Gość margaretka,.,..,
zglaszam sie ja :) -A Ty kiedy będziesz mogła wykonać test?

Gość 1 próbaaaa
hehehehe oj strasznie dlugo:D

Gość margaretka,.,..,
haha, no wiem, ale nie mogę się doczekać :D

Gość zebys sie nie przeliczyla
z tym bardzo chceniej:P

Gość franklin2010
ja zrobiłam 3 dni poi wyszedł pozytywnie moim koleżankom też odrazu

test dopiero za jakies 10 dni, proba nr. 2, moja siostra za 1 razem trafila, wiec moze autorko i tobie sie uda, natomiast nie wiem dlaczego ale jesli chodzi o mnie to mam wrazenie albo inaczej wydaje mi sie ze moze byc mi ciezko "zajsc" ... takie przeczucie mam cholerne ;/ wrrr..

Gość Margaretka..,.
Do "zebys sie nie przeliczyla" - miło mi, że mi tak dobrze życzysz :/ *** No ja też obawiam się, że może to potrwać dość długo. Nie zabezpieczaliśmy się i nigdy nie mieliśmy nawet fałszywego alarmu. Teraz spróbowaliśmy w dzień owulacji... i czekamy :)

Gość MałaMizielona
franklin2010 -ale 3 dni po @, bo chyba nie po owulacji?

Gość taka jedna podobna
" Margaretka" - u mnie to samo , my sie nie zabezpieczalismy 2 lata , i nie powiem ze uwazalismy jakos specjalnie i nic - zadnej wpadki nic, troche mnie to martwi musze powiedziec... ehh ;/ , tzn, nie ze nie bylo wpadki wczesniej ;) nie nie , tylko ze te moje cykle takie nieregularne wiec moze byc ciezko, ale teraz biore luteine juz 3 cykl wiec moze cos sie ruszylo,

aha ta z nicku - taka jedna podobna to zglaszam sie ja :) ;)

Gość niebieski balonikkk
taka jedna podobna 2 LATA?? to radziłabym zrobic badania!!!!!!

Gość niebieski balonikkk
taka jedna podobna cykle takie nieregularne i co nie zaniepokoilo cie to ?cykle gdy sa nie regularne noga wystepowac rozne zaburzenia brak owulacji endometrioza itd

Gość margaretka.,.,.,
A próbowałaś robić testy owulacyjne? Jeśli nie, to spróbuj. Może idź do ginekologa na monitoring cyklu? Może po prostu nie trafiliście w płodne dni... :)

Gość niebieski balonikkk
testy owulacyjne nie daja 100% tego ze owulacja jest radze sie wybrac na badania i badania partnera nasienia !!!!

oj dlugo by opowiadac o tym wszystkim :) probowalam cykle wyregulowac , mam tez torbiela ;/ , moj gin. mi przepisywal rozne tabletki, na regulacje cyklu (tez bralam tabletki anty 4 lata - strasznie jestem zla na siebie ze to zrobilam ale wtedy to sie wydawalo dobrym pomyslem... ;/ ) natomiast teraz to inna spiewka jest, i mialam zlecone badania, mam "lekka niedoczynnosc tarczycy" jak narazie , i kazali powtorzyc za 3 miesiace zeby porownac wyniki, z dzieckiem jeszcze nie mam takiego "cisnienia" ze tak powiem, super by bylo gdybym miala, ale nic sie nie stanie jak bede miala za rok czy 1,5 roku. bede cos myslec zeby jeszcze biegac do lekarza na wiecej badan co i jak, bo u nas to trzeba wymuszac bo sami ci nie dadza ;/

Gość margaretka.,,,,
Nie krzycz tak ;) Nie powiedziałam, że dają 100% pewności, tylko zaproponowałam. Może po prostu nie trafili w te dni.

szczerze powiem ze na poczatku sie tym nie martwilam - bo w koncu cykl probowalam wyregulowac a o dziecku nie myslalam , ale teraz zaczyna to do mnie dochodzic.... zaczynam sie martwic coraz bardziej ... , teraz biore luteine i cykle mam 28-29 dni , a poszlismy na calosc w mniemanych dniach plodnych ( prowadze kalendarzyk itd.) wiec strasznie jestem ciekawa, jak po tym ewidentnym razie nic z tego nie bedzie to nie wiem co...

Gość Margaretka,.,
Życzę Wam, żeby się udało!

Gość jkjlklkłlj
Oj dłuży się czekanie, dłuży. :-(

życzę oczekującym samych pozytywnych testów bo wiem jakie to wyczekiwanie jest straszne ;) przesyłam pozytywne fluidy ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;)

Gość margaretka.,.,.,.
Oooooo. dzięki :)))))))))

Hej chetnie sie przylacze:) od kiedy pamietam bralam tabletki i panicznie bałam sie ciazy. W sierpniu wychodze za maz,mam 25 lat i mysle ze to juz ten czas tzn coraz czesciej mysle o zalozeniu rodziny. U mnie to nawet robienie testu troche potrwa bo w sobote powinnam miec @. Miałam dwa lata temu zatrzymanie okresu-bylam z tego powodu w szpitalu,stwierdzili zaburzenia przysadkowo-podwzgorzowe i zapisali tabletki anty. Odstawilam je po roku i teraz cykle mam 30 dniowe. Margaretka mam nadzieje ze test wyjdzie pozytywny:)