Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona maz.warszawa

która płec "lepsza" córla czy syn bo nie wiem na jaką sie zdecydowac.

Polecane posty

Gość ona maz.warszawa

witam, próbuje zebrac kilka opni na temat jaka pleć jest "lepsza". Kogo sie łatwiej wychowuje, córke czy syna, które zazwyczaj zostaje przy rodzicach a które wyrusza w świat? jeszcze nie jestem w ciazy ale juz nie dlugo i stoje przed takim "problemem". zawsze marzyla mi sie córka ale teraz po opniach ludzi ze dziewczynki gorsze w tych czasach juz mam mętlik w głowie. bede wdzieczna z a wszelkie opinie.

Gość zebys sie nie przeliczyla
chyba jestes jakas glupia najwazniejsze to zdrowe dziecko i zajscie w ciaze tyle osob ma problem z zajsciem stara sie latami a ta z taki pytaniem :O

Gość wix...wix...wix
przeciez i tak 100% wplywu na to co urodzisz nie masz... oczywiscie mozna probowac tak by byla np dziewczynka, ale gwarancji tak naprawde zadnej nie ma...

Gość ona maz.warszawa
Dziewczyny to da sie zaplanowac i bede miala pewwnosc co do płci, wiec moge spokojnie zaplanowac is tad Was pytam. I nie bedzie to bynajmniej planowanie plci z kalendarza czy stosunku na 3 dni przed owulacja lub jedzenie kwasnych rzeczy, prosze moze ktos sie wypowie na moj pierwszy post

Gość wix...wix...wix
tak, no to moze powiesz jaki to sposob skoro taki pewny??? na pewno innych to zainteresuje smieszna jestes... zaplanowanie precyzyjne plci dziecka jest niemozliwe - chyba ze moze mowimy to np. o adopcji? moze chcesz adoptowac?

myslałam, że chodziło ci o planowanie płci z kalendarzyka. jeżeli tak to nie licz na to.u nas sie nie sprawdziło...

Gość Majmakannnora
Prowo :)

Gość zebys sie nie przeliczyla
PROWO a po za tym idz sie lecz!!!!!!

Gość mnxnncnc
Która płeć lepsza? Jak dla ciebie to ŻADNA ...no chyba że chcesz narazić dziecko na twoją osobę i jednakowo żal by mi było chłopca jak i dziewczynki. Osobiście mam córeczkę i bardzo sobie chwalę natomiast nie mam porównania choć nie wpadłam nigdy na pomysł by zbierać plusy i minusy jednej i drugiej płci :D...sick.

Gość pozdrooo
zaplanowac latwiej niz wam sie w ydaje i metoda sprawdza sie w 100 % taka moda w UK teraz , robisz USG jak plac sie nei podoba to skrobiuesz i tak do celu.

Gość ona maz.warszawa
A czy to temat o tym w jaki sposób bede miala wymarzona płec? a czy po za wasze małe móżdzki wybiega inna mozliwsc niz tylko dieta i stosunki na iles tam dni pzred owulacja? wyobrazcie sobie ze sa tez inne laboratoryjne metody i plec mozna na 100proc zaplanowac :) poczytajcie troche bo ciemnota bije od was po oczach :)

Gość kawalerrr
ja wolał bym syna. jam ma byc lipa to niech lepiej idzie siedziec niz corke ma ruchac polowe dzielnicy, albo ktos zgwałci. z synem tylko lipa jak trafi sie jakis pedofil , gwałciciel albo gej . reszte da sie przebolec. tak mysle

Gość ona maz.warszawa
pozdroo to o czym piszesz to darmowa w Uk metoda planowania plci. zachodzisz w ciaze, w 16ty jedziesz do polski robia ci usg a najlepiej 2 zeby nie bylo pomyłki a narzady sa juz wtedy widoczne i jak jest nie porzadana plec to w uk prosisz o skrobanke. jest to darmowe i legalne do 24tyg wiec jak ktos wybiera taka metode planowania plci, to prosze bardzo. U mnie jak by sie nie udalo plakala nie bede bo dziecko to wielki dar.

Gość wix...wix...wix
no to opisz je, powiedz, prosze, jak jestes taka madra

Gość niebieski balonikkk
ona maz.warszawa z twoim tokiem myslenia pani madra nigdy nie powinnas byc matka:O:O:O zal mi cie:D A móżdzkiem ty jestes i to tepym:D!!!!

Gość ona maz.warszawa
wix...wix...wix i tak cie nie stac wiec po co ci to? pozatym chcesz sobie zaplanowac plec ze pytasz? tak bardzo córeczka, malutka słodziutka ci sie marzy co?

Gość niebieski balonikkk
arzady sa juz wtedy widoczne i jak jest nie porzadana plec to w uk prosisz o skrobanke. j :O:O:O:O:O no koment PROWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!

Gość kawalerrr
hmmm niestac ??? wiec pewnie dłubanie genetyczne. nie boisz sie ze urodzi sie chore przez takie zabawy w boga ?

Gość onaa maz.warszawa
baloniku a co w tym cytacie jest niby prowokacja? mzoesz jasniej? to ze w uk mozna usunąć ciaze do 24 tyg nie podajac nawet przyczyny, poprostu idziesz i od tak prosisz i usuwaja ciaze. co tak oczy wytrzeszczyłas?

Gość kawalerrr
skad wiesz . moze stac go na wiecje niz ciebie. moze dla niego jestes marnym pelbeliuszem podniecajacym sie za zarabiasz 200k miesiecznie ? czemu oceniasz ze ktos jest biedniejszy od ciebie jak nawet nieznasz ?

Gość onaa maz.warszawa
zadne dlubanie genetyczne, poczytajcie o precyzyjnych selekcjach plemników prosze i nie osmieszajcie sie wiecej bo wasza niewiedza jest ponizajaca :( to sa dosc kosztowne sprawy i pozosaje wam sie jedynie skupic na kwasnej diecie ale to nie znaczy ze inni tez maja ryzykowac skoro sa pewne metody. wstyd dziewczyny

Gość dziewczynooo
onaa maz.warszawa mózg sobie usun najlepiej!!!!!!:O

Gość onaa maz.warszawa
kawaleer a co zabronisz moze? ktos napisal w pierwszym poscie tez oceniajac mnie nie odpisujac na moje pytanie, wiec moze do tej osoby napisz, ok? moje o pieniadzach zabolalo a to co inni napisali juz nie, hipokrytko? :)

Gość kawalerrr
mnie tam nie boli twoja kasa swojej mi nie brakuje. i mysle ze stac mnie na wiele moze i na wiecej niz ciebie.

Gość onaa maz.warszawa
kawaler widac boli skoro na to odpisales i przyczepiles sie wytykajac mi ze komus tak napisalam a innm ze mnie ocenili nie odpisales, wiec jest cos na rzeczy :)

Gość kawalerrr wiesy co
mae masy zwmagania co do pci a zwłaszcza syna :D, wystarczy żeby nie był gejem, pedofilem czy gwałcicielem ale damskim bokserem już tak, oszustem czy księdzem :D...chory z ciebie człowiek i ty to może lepiej nie zabieraj sie za robienie czegokolwiem bo potem zrobisz syna który będzie własnie ruchał pół osiedla damskiego i przychodził do ciebie po kasę na alimenty :D

Gość kawalerrr
ehhh juz ci tłumacze... zawsze czytam autora tematu , nie czytam tych wypocin co pisza inni bo to z reguły pisza gimgowna... strata czasu. nawet teraz nie przeczytałem co napisali na ciebie do ciebie bo gowno obchodzi mnie ich zdanie. wszedłem na temat zeby pogadac z autorem tematu a nie jakimis debliami (nie wszyscy nimi sa co ci odpisuja). reasumujac, przeczytałem tylko to co pisalas ty no i trafiłem na wyjazd ze kogos nacos niestac. dziwi mnie to ze mona komus tak napisac nawet go nie widzac. i uwierz mi nie obchodzi mnie cudza kasa i nie wytykkam komus ze jej nie ma czy ja ma ... poprostu mam to gdzies. wracajac do meritum, mogla bys napisac jaka to metoda zeby nie było zgaduj zgadula przez 4 str. jesli to cos z grzebaniem w gernach czy czymstam to raczej bym sie bał bo nie jest to tak rozwiniete ze warto zaryzykowac. dziecko urodzi sie zdrowe a jak cos wylezie pozniej ... czego ci nie zycze.