Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaopopop

sałatka na święta - tylko nie jarzynowa - macie jakieś propozycje???

Polecane posty

Gość ewelinaopopop

bo nie mam pomysłu a muszę zrobić

Kurczak pokrojony w kawałki,przyprawiony solą,pieprzę,podsmażony.Por pokroić w tzw.piórka,kukurydza z puszki.Wymieszać wszystko z majonezem i gotowe.Możesz dodac pietruszkę lub koperek,co wolisz.

Gość polla303
Ugotowany makaron w kształcie ryżu wymieszac z usmażonym mięsem (filet z kurczaka w kostkę) oraz z usmażonymi pieczarkami, przyprawic, dac trochę majonezu.

Gość a ja tak zapytam
z tunczyka robie

z tunczyka, jajek, ogorkow konserwoeych i cebulki.Pyszna jest

Ja mam raczej na surowke, ale chyba jest o.k. - wiosenna. Salata lodowa, rzodkiewka lub nie, sos czosnkowy, pomidor, ogorek, feta, tymianek

Gość taka jedna załamana
sałatka z makaronem ryzowym 250 g makaronu ryżowego świeży duży ogórek świeża papryka kukurydza pierś z kurczaka podwójna czosnek(ze 3 ząbki zależy jak kto lubi-pokroić) pierś podsmażyć ja doprawiam przyprawą gyros, makaron ugotować,odcedzić,wszystko razem wymieszać,doprawić,ja doprawiam czosnkiem granulowanym,tzatziki,sola i pieprzem i oczywiście trochę mojonezu. Naprawdę pyszna:)

moja przyjaciółka robi pyszną sałatkę z jajkami i awokado , tylko kurcze dopiero wezmę od niej ten przepis, ale jak już będę go miała to napiszę

Gość raz jeszcze sałatka
10 paluszków surimi 2 pęczki rzodkiewki 2 pęczki szczypiorku majonez, sól i pieprz paluszki surimi i rzodkiewka w talarki, szczypior posiekać, wymieszać z majonezem, doprawić solą i pieprzem. NIepozorna ale pyszna, lekka i taka wiosenna:)