Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Idziecie od dzisiaj do kościoła?

Polecane posty

Gość do Krwawa Wilczyca
a dlaczego prawiczek ma byc z dziewczyna po wielu partnerach?

cream nie wiedzialam ze ludzie moga byc resztkami no ale widocznie sie nie znam:-O

"a dlaczego prawiczek ma byc z dziewczyna po wielu partnerach?" Nie chce to nie musi.

masz dziwny tok rozumowania no ale jesli nie chcesz z zadna byc i Cie to nie meczy tzn ze problemu nie masz, wiec moze i lepiej

"a dlaczego prawiczek ma byc z dziewczyna po wielu partnerach?" No tak, przecież założenie, że 100% dziewczyn miało wielu partnerów i są resztkami w związku z tym jest takie logiczne. Zresztą, ja pisałam o SPOSOBIE wypowiadania się, bo nie chce mi sie poruszać tematu "Czy prawiczek pasuje do doświadczonej"

Gość do Krwawa Wilczyca
ale tak wlasnie jest. cream ma na swoj sposob racje. jego kobieta by sobie wczesniej uzywala zycia a on by mial z nia byc jak gdyby nic? jak ona nie wiadomo ile penisow w ustach miala? ja akurat nie mysle tak jak on, bo gdybym mial niezly look to sam bym uzywal, ale ze brzydki jestem to celibat przymusowy

Gość do Krwawa Wilczyca
moze te slowo resztki brzmi dosadnie, ale ma jakis swoj sens

Gość do Krwawa Wilczyca
poza tym jak ktos ma prawie 30 lat to nie ma sensu niczego zmieniac

Taaa, nawet chory psychicznie ma jakiś swój sens. Tak samo faceci są resztkami po innych kobietach. Ale nie moja logika i mam to głęboko w dupie. To tylko pokazuje kim są dla niego kobiety, istotami służącymi do seksu i to określa ich wartość. Ba, prawiczki tutaj mają taką obsesje na punkcie swojego prawictwa, że wszystko postrzegają przez jego pryzmat.

Gość do Krwawa Wilczyca
bzdura. mylisz sie. tylko chyba kazdemu by bylo przykro jakby sam byl prawiczkiem, a dziewczyna miala 10 i jeszcze z obcymi to robila. do czego jej faceci sluzyli? a trudno nie miec obsesji na punkcie swojego prawictwa jak sie ma prawie 30 lat i sie nadal jest prawiczkiem. dla mnie utrata prawictwa to glowny cel na ten rok. wszystko inne mam gdzies. chce wreszcie przestac byc prawiczkiem

"wszystko inne mam gdzies. chce wreszcie przestac byc prawiczkiem" To idź do dziwki. 200 zł i masz z głowy.

Gość do Krwawa Wilczyca
bo ile mozna byc prawiczkiem? jak sie stracilo 10 lat zycia seksualnego, to nic tylko ubolewac, zwlaszcza ze nikt tego nie wroci

Gość do Krwawa Wilczyca
nie zwroci mialo byc. tu nie chodzi o seks za pieniadze, chodzi o seks z kobieta dla ktorej bede na tyle atrakcyjny, ze bedzie miala ochote na ten seks wlasnie ze mna, bo po prostu bede dla niej pociagajacy seksualnie

Gość do Krwawa Wilczyca
jestes duzo mlodsza. nie porownuj sie z nami. masz cos kolo 20 lat

Taa, a 5 lat temu było inaczej, please. Nie wiem jak Ty, ale większość wypisujących brednie tutaj są stałymi wieloletnimi bywalcami na kafe.

Gość do Krwawa Wilczyca
moze po prostu czuja sie bezradni i brak mozliwosci zmiany sytuacji doprowadza ich do nerwicy. ja np nie jestem ani przystojny ani zaradny. dziewczyny widza we mnie tylko kolege. nie mam nawet glupiego prawa jazdy. notabene studia skonczylem, swoje hobby rozwijam, ale to za malo

Gość do Krwawa Wilczyca
i ryczec mi sie chce jak wiem ze raczej bede zawsze sam i nie zmienie swojej sytuacji. a mam przyjaciol, znajomych, mam kolezanki, jestem lubiany, prowadze zycie towarzyskie. to nie jest tak ze nie wychodze do ludzi itp.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Darker - a czemu Ty nie pójdzxiesz na dziwki?

Jeśli sam sobie nie pomożesz to nikt Ci nie pomoże. Ludzie nie z takich ograniczeń, które im ich własny umysł stawia, wychodzą. Tak to trwa, ale zaciskają zęby, chodzą do psychologów jeśli widzą taką potrzebę, pracują nad sobą. Chcesz mieć prawo jazdy? To je zrób, nikt w prezencie nie dostawał. Ja wolałabym przegrać mimo starań niż walkowerem. Ale co kto lubi.

Gość do Krwawa Wilczyca
i mam miec pierwsza dziewczyne w wieku 35 lat? prawo jazdy oblalem wiele razy, nie nadaje sie do tego. tu nie chodzi o moj wlasny umysl. nigdy mie bede dla kobiety facetem podniecajacym seksualnie

A jakbyś miał to co? Świat się zawali bo to niemożliwe? Zresztą, mnie to wali, każdy wie jak ważne jest nastawienie, ale róbta co chceta, nie mój biznes.

jak masz 35 lat to juz lepiej nikogo nie szukaj bo zostały rozwódki, panny z dziecmi i szmaty

Gość do Krwawa Wilczyca
nie mam, ale trace powoli nadzieje. tez juz bym chcial prowadzic zycie seksualne. a za malo atrakcyjny jestem by uprawiac seks bez zwiazku

Gość do Krwawa Wilczyca
z innymi aspektami nie jest tak zle

Krwawa Wilczyca..masz racje poszukam sobie kolezanke do rozmów i spacerów a seks bedzie mała z innymi bo w koncu seks to nie wszystko