Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_seksoholika

Mój facet jest seksoholikiem :(

Polecane posty

Poznałam faceta jakieś 5 miesięcy temu. Tak się stało że po miesiacu zostaliśmy parą. Byłam totalnie szczęśliwa i zakochana w nim, zapatrzona w niego jak w obrazek. Niestety jak wiadomo szczęście nigdy nie trwa wiecznie :( Za każdym razem kiedy byliśmy bardzo blisko i już myślałam ze do czegoś dojdzie on uciekał. Kilka razy proponowałam mu żeby został u mnie na noc ale zawsze miał jakąś wymówkę. Mi również nie pozwalał na nic poza całowaniem a już napewno nie dawał się dotykać 'tam'. Od jakichś 2-ch tygodni coś sie psuło między nami aż wreszcie wczoraj mój facet przyznał się ze jest seksoholikiem i leczy się w terapi uzależnień. Powiedział mi że dlatego nigdy nie dopuszczał żeby do czegoś doszło między nami bo jest w trakcie leczenia i musi się powstrzymywać przez jakiś czas. Powiedział mi że nawet nie wyobrażam sobie co się działo w jego głowie i ciele kiedy byliśmy blisko. Potem powiedział coś co mnie załamało... że każdy kawałek ciała odkryty nawet u obcej kobiety doprowadza go do czegoś czego zdrowemu czlowiekowi nawet ciężko sobie wyobrazić.... Nie wiem co mam robić, czy mam z nim dalej być? Kocham go bardzo ale nie wyobrażam sobie naszego dalszego życia... Co mam robić proszę poradźcie coś. Czy jest możliwe żeby seksoholik wyszedł całkowicie ze swojego nałogu? Jestem załamana ;(

Gość kjbuctdtrdhgvjh
To wsadź jego jaja do koszyczka i zanieś do poświęcenia. To go wyleczy ze wszystkiego.

proszę o normalne odpowiedzi , dla mnie to nie jest śmieszne ;(

Ciężko Ci z nim będzie, jemu zresztą z tym nałogiem też. Jeśli decydujesz się na kontynuowanie znajomości, bierzesz na siebie sporo problemów. Już teraz są, co będzie, jeśli kiedyś nie wytrzyma i prześpi się z kimś innym? Jest uzależniony, a więc bywa niepoczytalny. Zastanów się, czy wiedząc, że ma ochotę przespać się ze sporą częścią kobiet, będziesz umiała mu zaufać.

właśnie tego się boję że będzie mnie zdradzał na prawo i lewo bo znam jego przeszłość , wiem że spał z ogromną ilością kobiet ;(

potrzebuję rady , ludzie bo nie mam pojęcia jak dalej układać sobie życie- z nim czy bez niego ....;(

Jeśli już mu nie ufasz, to rada nie jest potrzebna- oczywiście, że powinnaś zerwać. Szkoda, że nie chcesz dać mu szansy, bo z góry zakładasz, że będzie Cię zdradzał "na prawo i na lewo".

zależy od Twego własnego osobistego temperamentu.sie spasujecie bedzie git nie bedzie Cie zdradzal , a mozesz trafic takiego co to lubi 20 razy w miesiącu... w tę i z powrotem

nie zakładam ale wiem jak było z jego byłą bo mi opowiedział że kochał ją ale chodził do klubów i tam wyrywał laski na numerek bo nie panował nad sobą... nawet w centrum handlowym polował na 'galerianki' dla mnie to masakra ,nie chce czegoś takiego przechodzić jak jego była ale tak bardzo go kocham ;(((

Odkochasz się, nie Ty jedna powinnaś. Masz nawet całkiem niezły powód. Poczytaj trochę o leczeniu tego uzależnienia, na ile jest to skuteczne itd. Kiedyś gdzieś przeczytałam, że receptą na dobry związek jest niezadowalanie się byle czym. Nie twierdzę, że Twój facet jest "byle czym", ale życie z nim chyba nie należałoby do najspokojniejszych.

Gość gulwczas
no i dobra przynajmniej będziesz miała ruchanie o każdej porze dnia i nocy :D

ja tez mam takiego meza i u niego to nie jest problem,ale zaleta.moze twoj przyjaciel cie poprostu oszukuje

Gość gulwczas
nie jest problemem że bzyka się z obcymi laskami na dyskotekach ? no to fajnego masz męża , pozazdrościć :/

Gość fffaaara
omg poznalas go 5 miesiecy temu i juz tak bardzo kochasz?? ogarnij sie, ile ty masz lat? 15??

tak, bardzo go pokochałam i czułam że to ten jedyny, czasami nie trzeba lat żeby miłość rozkwitła ... :/ mam 22 lata

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
Coś mi tutaj nie pasuje w tej historyjce ale nie napiszę dlaczego. 7 lat temu też byłem jeszcze seksoholikiem. Da się z tego wyleczyć. Dzisiaj żona narzeka na brak seksu. Robimy to 2 razy w tygodniu a czasami tylko raz. Nie mam juz takiej ochoty jak dawniej a wciąż muszę się przed nią tłumaczyć. Myśli że muszę mieć inne na boku.