Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje poczucie wartości

Toksyczna matka. Najpierw wmawiała mi że jestem brzydka, później jak znalazłam

Polecane posty

faceta, to mówiła mi, że dlatego ze mną jest bo dużo zarabiam i pewnie go utrzymuję. A jak mnie zostawił, to powiedziała iż dlatego, ponieważ dowiedział się ze mój dom jest własnością mojego ojca:O Najgorsze jest to, że wmówiłam sobie przez nią że nikt mnie już więcej nie pokocha, ponieważ teraz z kasą jest u mnie gorzej, do tego skończyłam 35 lat i zaczyna być widać upływ czasu. Moja matka żeby mnie jeszcze bardziej zdołować mówi mi teraz, że dopuki nie poszukam dobrze płatnej pracy to nikt mnie nie zechce, bo mam tak okropny charakter,że nikt ze mną nie wytrzymie. A urody też niem:( Jestem skazana na samotność:(

Gość halo halo autorko
to zapytaj matki dlaczego twój ojciec ją chciał skoro jest taka brzydka,ma wstrętny charakter i nie zarabia bądź zarabia mało.:)

moja matka była kiedyś śliczną kobietą, faceci się o nią zabijali. Ja natomiast jestem podobna do ojca. On jako mężczyzna jest przystojny, jako kobieta wyszłam całkiem przeciętnie, ale obiektywnie nie uważam się za szczyt brzydoty. :(

dlaczego banialuki? to jest moje zycie:(

Gość nie przejmuj sie tym
co mowi, zyj swoim zyciem - wyskocz gdzies z kolezanka, zapisz sie na fitness, zrob fajna fryzurke itp;)

Gość nie przejmuj sie tym
aa toksyczna matka ogranicz kontakty i mow wprost do Niej co Cie boli i dlaczego

Gość goingdownforher
nie sluchaj sie mamy bo robi Ci z zycia metlik :o madry czlowiek szuka sposobu na problemy glupi szuka problemu

Gość To sie robi z mamus
ktore rodza dzidzie i ciudownie jest :) Na stare lata wypominaja dzieciom te ciuciuciu .Dlatego,ze dzidzia urosla :) Z dzidzi wyrosla dorosla corka /syn . I cukierkowac juz nie mozna .Ciuciac tym bardziej .I jak sie odnalezc ? No jak ? Do wzoru wyciucianego dorosle dzieci nie przystaja .Tu problem takiej Matki Polki .Tyle poswiecilam ( patrz leniwa bylam ,do pracy nie chcialo mi sie isc )I jak ty mi sie odwdzieczasz ?

Gość szkło powiększające
To sie robi z mamus pierdolisz... znam też takich tatusiów :P

odnośnie tych wypowiedzi: @ nie przejmuj sie tym 16:22 (...) toksyczna matka ogranicz kontakty i mow wprost do Niej co Cie boli i dlaczego (...) @ goingdownforher 16:25 (...) nie sluchaj sie mamy bo robi Ci z zycia metlik (...) dołączam do tej grupy wypowiedzi. Nie bardzo rozumiem dlaczego w tym wieku (35l) mama jest nadal Twoją wyrocznią... Przy różnicy zdań można rozmawiać, uzasadniać swoje podjęte decyzje, dyskutować dlaczego "tak a nie inaczej"... No chyba , że nie czujesz się pewnie ze swoimi decyzjami.... Czy tak? _________________________

do to się robi z mamuś Bardzo mądrze powiedziane, mam na myśli to ostatnie zdanie w Twojej wypowiedzi:-)

Może i Twoja matka była kiedyś piękna kobietą ale jest tak głupia że naprawdę brak w słowniku ludzi kulturalnych, słów, które potrafiły by dostatecznie obelżywie określić jej zachowanie.

ktoś odkopał mój wątek:) niestety jest coraz gorzej. Pracuję za marne grosze i musiałam przeprowadzić się do domu matki. Stąd jestem na nią skazana, bo miesza się do wszystkiego ze względu na to, iż nie płacę za media.:( Nie starczyłoby mi na zycie.