Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Ja naprawdę jestem brzydka

Polecane posty

Zrobiłam dzisiaj zdjęcie kamerką internetową na komputerze i nie dziwię się, że faceci mnie olewają, że nie mam nikogo albo się ze mnie śmieją. Jestem bardzo brzydka. Mam okropne włosy, cienkie, długi nos i czerwoną cerę...Ja mogę z takim wyglądem odstraszać.

Gość Moje poczucie wartości
mam to samo, mam stres na nie patrzeć.

Myślałam, łudziłam się że nie jest tak źle. Czasem moja znajoma mówiła do mnie, że "każda potwora znajdzie swojego amatora" ale nie brałam tych słów dosłownie, przecież nie jestem potworą. Teraz wiem, że tak właśnie wyglądam jak potwór. :(

Gość Doczep sobie wlosy
a cere czerwona zniweluj dobrze kryjacymi podkladami .Cliniq sporo kosztuje ale efekt murowany .Na zdjeciu nadal bedziesz czerwona ,a w realu cera gladka .Odloz kase i tyle :) I po zalamce :)

Gość goingdownforher
a powiedzial Ci to jakis facet ze tak piszesz ?

goingdownforher ---------> Tak wprost żaden mi nie powiedział ale śmiechy za plecami i rozmowy na mój temat na siłowni słyszę. Nigdy nie padło słowo brzydka, ale coś w rodzaju: jak ją pierwszy raz zobaczyłem, to...(i tutaj zazwyczaj nie dosłyszę co...).

Gość Też paczycie?
korzystaj w fotoshopa i programowych filtów video na kamerce ;) :P przy pomocy komputerów możesz być super hiper piękna a w nocy tak przecież żaden dokładnie nie będzie się przyglądał - tak robią wszystkie pieNkności:)

Gość urabura
Ja to dopiero jestem Paskudą. Nikt nigdy mnie nie pokocha już.

Skoro masz tak zaniżoną samoocenę to nie wiem idź do kosmetyczki, za zakupy każda kobieta może zrobić się ładna...

piwnookaa ------> Tak zrobię, sauna, kosmetyczka, fryzjer i jakieś nowe ciuchy. Moja "uroda" będzie mnie sporo kosztować.

Gość Też paczycie?
>>urabura to dlatego nie lubisz jak się na Ciebie paczom? może nie jesteś taka straszna, co....?

Gość Rzeczywistość
tak to jest że ktoś musi być brzydki żeby ktoś mogl przy nim świecić

Gość goingdownforher
wiesz wiekszy luz do siebie, znajdz swoj styl, nie przejmuj sie tak ludzmi, grunt to wiedziec o swoich zaletach i nie myslec tyle o ludziach :o ktos moze wyrazac zdanie o Tobie znajac Ciebie a nie patrzac na wyglad 🖐️

Gość offerma..,,
lub czasem wina brak

Gość dawaj fote
i nie marudź. Najlepiej z cycuszkami. Dobrze? Ocenimy.

Kobiety nie mają problemu z znalezieniem faceta, w końcu facet mało kiedy jest wierny, więc zawsze jakiś się znajdzie, gorzej mają faceci, bo kobiet zawsze brakuje.

Gość samotna julia.................
Ja czuje się podobnie 😭 tylko że u mnie to o ciało chodzi. Ćwicze dbam, jestem szczupła ALE... mam niewydolność krążenia, żylaki jak 60latka, a mam 25.. żyć się odechciewa :( 😭

To nie wina diety, i nie jestem i nigdy nie miałam nadwagi. Waże 53kg mając 168, mam chore serce, co odciska pietno na układzie krwionośnym, wiec nie mam na to żadnego wpływu. Chciałabym wyglądać normalnie, życie nie jest sprawiedliwe

Gość omnaaa
a może jakiś fajny makijaż co?

Gość lolla678101
może jesteś niefotogeniczna jedynie? A takie dorabianie idealogii to co powiedział ktos, kogo tak naprawdę nie dosłyszałaś to wiesz... może oni wcale nawet o tobie nie mówili. jesteś chyba trochę przewrażliwiona na swoim punkcie.

Nie mam cukrzycy, chorych nerek czy raka.... ;) nie wierze w cudowne mikstury, chorych zastawek zylnych nie wyleczy czary mary podparte wymysłami chorego na głowe człowieka.