Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaprzyjaciolkajego

Jak powiedziec przyjacielowi, ze chcialabym sie z nim przespac?

Polecane posty

Od roku mam przyjaciela, ktory jest moim idealem faceta co do wygladu, na kazdym naszym spotkaniu patrze na niego i wyobrazam sobie nasze doznania. Może wam sie to wydac glupie, ale marze o tym, żeby sie z nim przespac. Chcialabym bardzo. Moze to dziwne ale na spotkaniach mecze sie, nie moge za bardzo sie skupic, patrze ciagle na niego, wyobraznia dziala. Jak mam mu to powiedziec? Tak w ogole przyznac sie do tego, czy po prostu zerwac przyjazn i odejsc, troche to byloby egoistyczne posuniecie, ale tak dalej nie moge.

Gość susan 23
pogadaj z nim szczerze że ci sie podoba itd..

Gość susan 23
szczerze ale także delikatnie..

pavlo1985 Moze i to tak zabrzmialo, ale chodzilo mi o to, ze on bardzo mnie pociaga fizycznie

Gość susan 23
to sprawdz czy ty mu też i do dzieła :)

susan Chcialabym i to bardzo, ale boje sie odrzucenia. Myslicie sobie moze tez dlaczego nie myslalam o zwiazku. Myslalam owszem, ale on ma cechy charakteru ktore niestety mi sie nie podobaja, tzn jako u kolegi akceptuje, ale jako u mojego mezczyzny te cechy nie bylyby do zniesienia

Gość jajkooooooo
podejdz do niego szybkim ruchem rozepnij mu rozporek wyjmij freda a dalej juz wiesz a w prezencie ptasie mleczko

Gość susan 23
zorganizuj jakieś spotkanie wieczorem z rób nastrój narzuć jakiś jajcarski temat,potem zbliż sie do niego zażuć że super z niego przyjaciel itd ..poczekaj na jego reakcje jak mu sie bedzie podobała ta sytuacja to do dzieła:)

Looooser Nie, wlasnie. Chodzi o to, ze jest w porzadku, ale zupelnie bez uczuc. Byl w swoim zyciu z dwoma dziewczynami i byl dla nich strasznie zimny. Np kiedy jego dziewczyna chorowala mowil do niej "wyjdziesz z tego" i dalej zajmowal sie swoimi sprawami, nawte jej nie odwiedzil. Zbyt twardo stapajacy po ziemi, zero uczuc, wspolczucia. Albo kiedy miala problem, nie rozmawial z nia a przekrzykiwal. Lubi tez wine zwalac na innych.

susan 23 Hmm calkiem dobry pomysl,moge zrobic cos dla zartu, jesli sie uda ok, a jesli nie to sie wykrece w razie czego, ze to zart

Gość powiedz powiedz mu
na jego miejscu zerwalbym kontakt 🖐️

powiedz powiedz mu dlaczego zerwalbys kontakt?

jesli i jemu sie fizycznie podobasz, to w najlepszym wypadku chętnie cię przeleci ale potem wasza znajomosc runie choć ty sie pewnie miedzyczasie w nim zakochasz, on jednak nie bedzie mogl sie z tym pogodzic,odejdzie w sina dal, a ty bedziesz za nim plakac. albo tak wam sie to spodoba, ze stworzycie super extra zwiazek... ale to tylko na filmach. ..ale decyzja nalezy do ciebie.

Gość susan 23
same plusy..jemu się nie zrobi głupio a Ty sie nie wygłupisz jeśli on by nie chciał bo w żart to obrucisz:)

bo_taka_jestem dzieki za wypowiedz, chyba jednak nie sprobuje i poczekam az mi przejdzie.. Masz racje. Teraz do mnie dotarlo, ze moglibysmy sie dobrze bawic pzrez pewien czas a pozniej bylaby straszna sytuacja

Gość powiedz powiedz mu
to chyba oczywiste chce przyjaciolki a nie laski do lozka ktora na 90% sie we mnie zakocha 🖐️

Gość susan 23
dlaczego ?jeśli zauważysz że on też ma ochote ,to na początku ustal z nim że zasady że to tylko sex i nie chciałabyś aby on zepsuł waszą przyjaźń..

nei am czegoś takiego jak tylko sex, jak druga strona zaczyna chciec czegoś więcej to najlepsza przyjaźń idzie w zapomnienie :(

Gość susan 23
może z przyjaźni narodzi się uczucie i tylko na dobre to wam wyjdzie..

Gość gadu-99
Ty masz problem, czy on jest gejem ?

Gość spytaj się go czy chce
mieć własną prywatną dziwkę

Gość milena154
Zorganizuj spotkanie, napijcie się wina/fajnego drinka i później pójdzie jak z płatka. Nie wiem który facet opierał by się chętnej lasce. Przynajmniej w moim wypadku zadziałało. Chciałam się z nim przespać i nie mogłam przestać o tym myśleć, więc pokombinowałam i się stało. Później szliśmy do łóżka jeszcze kilka razy. Oczywiście nie skończyło się to dobrze, bo okazał się bardziej wrażliwy ode mnie i zaangażował się. Były łzy i błagania ale musieliśmy dać sobie spokój. Nie polecam.