Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrapałabym

Faceci! Czy odpisalibyście na taką wiadomość na portalu społecznościowym?

Polecane posty

Gość podrapałabym
Jeny, przecież się nie znaliśmy, jemu się spieszyło i TYLKO CHCIAŁ POMÓC.

Gość prawik9199999
nie odpisze 🖐️ stawiam 5 zł

Gość jolalojalna
:) z tej wiadomosci tak trochę desperazją wieje, wiesz. zależy właśnie od jego charakteru, czy lubi jak laska zarywa, czy ma "instynkt łowcy" rozwinięty mocno

Gość podrapałabym
Zbereźnik, a co, też pomagasz laskom na parkingach? Nie, nie. Tu pachnie czymś w stylu "wiesz, już teraz widzę, dlaczego wtedy nie pogadał" :D

Gość prawik9199999
ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡 ups :P miało być nie odpisze na bank, oleje desperatke 🖐️😡

Gość podrapałabym
Prawik, weź stąd idź, a nie jakieś spamy zarzucasz. Ewentualnie skocz, z dywanu, na główkę.

Gość Z tego co rozumiem, napiszesz
temu gościowi z konta fikcyjnego? A zatem, nie odpisze! Nie odpisze, ponieważ będzie sobie myślał, że ktoś jaja sobie z niego robi, albo- co gorsza, sprawdza go dziewczyna/narzeczona, lub jeśli takowej nie posiada- jakaś jego ex. Co innego gdybyś z normalnego konta, ze zdjęciem napisała, a tak? W życiu nie odpowiedziałabym na coś takiego. Co najwyżej:- "Wal się!":P

nie absolutnie... ja mam bardzo naturalny do ciebie stosunek. czasem ktos sie najara i glupieje. po prostu chce zobaczyc jak wygladasz. jeszcze niczyjej fotki nie upublicznilem (i od razu zaznaczam ze nigdy tego nie zrobie) a fotek dziewczyn z kafe mam na mailu cale multum

Gość podrapałabym
No z fikcyjnego, nie mam normalnego tam. Weź mi tu z narzeczoną nie wyjeżdżaj, ale mnie teraz wkurwiłeś! :)

Gość prawik9199999
ma zone narzeczona i kochanke i dwa psy :classic_cool:

Gość podrapałabym
To po cholere Ci moja do kolekcji? Sorry, ale ja lubię być i mieć na wyłączność, w czeluściach Twojej poczty, zapomniana, zginąć nie chcę.

Gość podrapałabym
A ja nie rozsyłam po necie ;)

Gość podrapałabym
Pravik, lepsze to niż nie mieć w życiu prawdziwego orgazmu vide Ty :D.

Gość jolalojalna
ej, faktycznie, on może kogoś miec. a na fikcyjne też bym nie odpisała gdybym była nim

Gość prawik9199999
oj głupia głupia pewnie podpisałas sie "xxx cccc" to nawet jakby tam foto cipy było to nie odpisze

Gość podrapałabym
Zbereźnik, i myślisz, że na to pójdę? :) Jeszcze raz mi tu ktoś powie, że kogoś ma, to zabawię się w Breivika, serio.

hej! zdjecie musi byc z wiadomoscia wyslane. jak jestes atrakcyjna laska to sie odezwie, nawet nie bedziesz sie musiala na zaproszenia wysilac. zbereznik ma zdecydowanie najlepszy pomysl na tekst

Gość obsikana jenny a błyszczyk ja
a czemu miałby nie mieć? jak sesnowny facet to pewnie ma a teraz ciezko o dobrego faceta :)

Gość podrapałabym
obsikany, mówisz o OCHOCIE jak rozumiem? zbereźnik, przecież i tak zostawisz, ja to wiem i Ty to wiesz ;)

Gość fvkl
jak ci odpisze to napisz tu

Gość podrapałabym
Ta, jak mi odpisze "NIE!" też? Podacie chusteczkę? :)

a mnie sie wydaje ze temat sie wlasnie wyczerpal. widzisz jak to z chlopami bywa... ;) ostatecznie wydaje mi sie ze powinnas napisac, ale to co napisalas sie nie nadaje... do milego... :*

Gość wchodzo koty wysoko
Hej. Ja bym trochę skróciła, napisałabym też ze swojego konta z ładnym zdjęciem, a może też mu się podobasz? Mam do Ciebie pytanie. Jak Go znalazłaś? Mam podobną sytuację. Spodobał mi się pewien facet, z którym rano jezdzimy tym samym autobusem do pracy. Mieszka tu gdzieś obok mnie z pewnością, bo wsiadamy na tym samym przystanku. Myślę, że też wpadłam mu w oko, albo przynajmniej wydaję mu się sympatyczną osobą, bo bardzo ładnie się do mnie uśmiecha. Ja nie potrafię zagadać, bo mnie onieśmiela :) Czekam na jego ruch, jednak to nie takie proste. Zatłoczony autobus nie jest dobrym miejscem na zawieranie znajomości. Strasznie mi się podoba :)

jeszcze slowo do tej nademna od autobusu! NIE REZYGNUJ KUUURWA!!!! NIE CZEKAJ AZ ON ZADZIALA BO NIGDY GO NIE POZNASZ!!!!!

Gość podrapałabym
Zbereźnik, oczywiście, musisz iść pod prąd. Wkurwiasz mnie, ale lubię takich jak Ty. A że to nasz ostatni raz :D, trzymaj się! Znalazłam poprzez znajomych, poszperałam w profilu wujaszka, wiedziałam, że się znają.