Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalaaaaaaa

Zakup podgrzewacza do wosku.. Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość maaalaaaaaaa

Witajcie ;) Noszę się z zamiarem kupna podgrzewacza do wosku. Nie chciałam zakładać nowego tematu, by nie zaśmiecać forum, więc napisze tutaj. Szukam nie drogiego a zarazem dobrego podgrzewacza do wosku, który starczy mi na moje indywidualne domowe potrzeby. Ma to być urządzenie tylko dla jednej osoby. Trochę o tym czytałam i wolałabym raczej taki, gdzie wosk nakładany jest patyczkiem (taki miała moja kosmetyczka, gdy do niej chodziłam i ten wydaje mi się odpowiedni dla mnie), chyba, że macie inne propozycje i zdania na ten temat. Bardzo prosiłabym o odpowiedź, ew. jak ktoś posiada trochę czasu podesłanie jakieś linki z allegro. Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie

Gość lopae
możesz kupić w Podgrzewaczoramie również pozdrawiam

Gość maaalaaaaaaa
Prosiłabym kogoś inteligentniejszego o odpowiedź.

Gość maaalaaaaaaa
Dzisiejsza głupota nie zna granic.. A tak na marginesie to na tym forum poważnych odp. się nie spodziewałam i tak..

Och mądra, genialna pani! W takim razie co pchnęło cię do napisania na tym plugawym forum swoimi palcami niczym Einstein! Co zmusiło cie do wysilenia swojego iq 243!?

Gość maaalaaaaaaa
Ty...

Klarowana, genialna odpowiedź pani! Tak lakoniczna! Rozwiała moje wszelkie wątpliwości! Po raz kolejny dałaś dowód swojego wielkiego umysłu, brawa, brawa!