Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

...heh no skoro ty już tak to sobie wyobraziłaś to się nie dziwę ..same najgrzeszniejsze myśli ..wyszło szydło z wora o czym myślisz..bzykanie ci w głowie tylko siedzi...

Gość goingdownforher
facet nie umiejacy zatrzymac przy sobie kobiety to nie mezczyzna a to ze mial kilka o niczym nie swiadczy 🖐️

to że miał kilka (wiele) świadczy o tym, ze nie umei sie zaangazowac, że nei nadaje się do stałego związku :(

Ty Fiku najwyraźniej jeszcze ani jednego związku za sobą nie masz :classic_cool:

Głównie tu chodzi o przeżycia ,a że gdzieś tam i seks po drodze był to tak wyszło. Skoro dwie strony są chętnie to ja nie widzę w tym nic złego. Dzięki temu wiem co mi pasuje ,a co nie i nie rozważam tego w teoretycznym pudle jak większość tutaj " co by było gdyby ?" ..tylko wiem jak będzie bo to przeżyłem ,albo nie wiem jak będzie bo tego nie przeżyłem

"Głównie tu chodzi o przeżycia ,a że gdzieś tam i seks po drodze był" co to za przezycia skoro an stracie zakładasz, że to jest łatwa dziewczyna na której bedizesz sie uczył, a potem poszukasz takeij którą pokochasz? :O

"to że miał kilka (wiele) świadczy o tym, ze nie umei sie zaangazowac, że nei nadaje się do stałego związk" Teoretyczne pudełeczko powiedz przecie :D...a nie pomyślałaś ,że np taki romans mogłem mieć na wyjeździe gdzieś za granicą np :D? Nie pomyślałaś też o tym że moglem mieć dziewczynę z która było z początku fajnie ,ale po czasie okazało się ,że jednak różnica poglądów na świat jest za duża ? Wy chcecie przeżyć życie idealnie ? To wam powiem ,że tak się da tylko w waszych głowach.

"to że miał kilka (wiele) świadczy o tym, ze nie umei sie zaangazowac, że nei nadaje się do stałego związku" fiku, wiesz o tym że człowiek się zmienia ?

Gość goingdownforher
jedni pisza o fizycznosci bo w dzisiejszych czasach do tego seks sie sprowadzil a kobietom brakuje uczuciowosci izwiazkow na zawsze a nie na raz 🖐️

Eh fakt ,źle tego pierwszego posta zformułowałem to teraz mam za karę...Fiku nie czytaj pierwszego posta w tym temacie :P..z resztą i tak już mi łatkę przypięłaś takiego brzydala to się nie wybronię w tym temacie :D..no trudno

"ale dodam ,że to wszystko robię dla tej przyszłej jedynej porządniej " Mnie ten fragment rozbawił. Ona też to wszystko robi dla Ciebie, jedynego i porządnego.

ja chce dziewice :D ...przecież wy dziewice chcecie takiego z doświadczeniem więc nie pitolcie teraz...niby skąd mamy wszystko wiedzieć ? z lekcji "przygotowanie do życia w rodzinie" prowadzoną przez siostrę zakonna ?

Gość goingdownforher
a co moge wiecej powiedziec o porzadnych dziewczynach sa bardzo ostrozne i przez to wiele facetow rezygnuje z nich bo wola isc na te prostsze, ale ja uwielbiam takie dziewczyny bo sa takie czyste i nie zgorszone, sa po prostu jak chodzace idealy, maja swoja godnosc i nie oddaja sie byle komu i wiadmo ze jak beda z Tobą to beda cale zycie bo jak sie otwieraja tzn ze chca z Toba byc wiecznie

Gość goingdownforher
kobiety mowiac ze chca doswiadczonego tzn takiego co spelni sie w roli mezczyzny, czyli bedzie dla nich oparciem itd................. a tu niktorzy wszystko sprowadzaja do kwesti seksu :o

Gość doceniaja doceniaja
smieszy mnie ze sie uwazasz za taka dobra wiecznie narzekasz i sie zalisz psujac innym humor spadaj juz

dziewczęta przestańcie grzać buły przed kompem tylko gdzieś się przejdźcie na spacer czy tam gdziekolwiek szukać swojego bruneta czy tam innego

"przejdźcie na spacer czy tam gdziekolwiek szukać swojego bruneta czy tam innego " nie bo mnei poleje :D:D

Gość goingdownforher
ciekawe czy Ci co maja tak wiele kobiet powiedza spotykajac dziewice ze oni sa na nia przygotowani bo trenowali na innych :D

Gość doceniaja doceniaja
nie czytam za czesto chcialam cie uswiadomic ze jestem beznadziejna, masz jakis niedowlad z dziecinstwa ale najlepiej sobie wmawiac ze sie jest swieta a inni bad

Gość Kapłan
a ty doceniasz tylko przystojnych którzy i tak są zajęci

Fiku, nie masz się czego bać - lany poniedziałek już dawno przerodził się w chlany poniedziałek. Kiedyś w lany poniedziałek cała okolica u mnie biegała z wiadrami i butelkami wody. Potrafiliśmy dzwonić do ludzi, żeby nam pozwolili napełnić wiadra i w ramach podziękowania polewaliśmy go wodą :P

Gość doceniaja doceniaja
lal zaskoczylas mnie po raz pierwszy pozytywnie :)